İçeriğe Yönlendir

Ford Connect Ses Sistemi Uygulaması

Burhan Öncül

Recommended Posts

Burhan Öncül

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım paylaşımlarınızı ve önerilerinizi okudum çok faydalı buldum.

Bende yeni almış olduğum Ford Connect 2013' model aracıma uyguladığım Dabıl müzik sisteminin şeklini sizlerle paylaşmak istedim.

Ayrıca takmış olduğum geri vites kamarası montaj yerini de paylaşmak istedim. :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Avcı

Resim isterük. Birde bu montajlar garantiyi bozarmı acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burhan Öncül

Arkadaşlar teşekkür ederim resimleri yükleyemedim yükleme linkini bulmaya çalışıyorum...

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Farklı bir ste ile resim yükleme slayt anlatım..

uybrh.gif

Arkadaşlar teşekkür ederim resimleri yükleyemedim yükleme linkini bulmaya çalışıyorum...

Yorum bağlantısı
Burhan Öncül
(düzenlendi)

2n6d8ux.jpg

2pq50te.jpg

wtyfrd.jpg

jpc6q0.jpg

tarihinde Burhan Öncül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Burhan Öncül

Arkadaşlar Resimleri Yükledim Yorumlarını Beklerim Teşekkürler....

Teşekkürler Murat Kardeş Kamara evet anahtar deliğine yaptım ama orada sadece plastik var anahtar girişi yok.

Yorum bağlantısı
Sinan Kulaksız

kamerayı anahtar deliğine takmanız güzel fikir  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Efiloğlu

yeni bir connect ci sayımızın artması güzel :) hoşgeldin güzel olmuş eline sağlık

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

Yaklaşık 2.500 TL mal oldu

yanlış anlaşılmazsa burhan abi o rakama ne ler yapıldı sanki  cok gibi  geldi

Yorum bağlantısı
Burhan Öncül
(düzenlendi)

Arkadaşlar Dabıl olarak Necvox 9903 HD tercih ettim çünkü garantisi var 1.300 TL Önlere 2 takım 13' cm Vibe black aır kompenet 1200 v Vibe bas ve 4 çıkışlı Vibe anfı kalitelisindem kablo tesisatı arka bagajdaki kabinlerde elimdeki Jv 13'cm leri taktım kılıdır tüyüdür derken işte yaklaşık bu rakama geldi.

Şuan çok iyi ses alıyorum yeter. 

tarihinde Burhan Öncül tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Kamera yerini cok begendim gercekten guzel fikir.Dabl yakisiyor bizim araclara ancak ses kalitesi nasildir bilmiyorum.Tizler icin oralar kesilmis sanirim.Gule gule kullanin.Connectimi satmicak olsam muzik sistemi icin gercekten cok guzel projeler yapilacak yerler var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burhan Öncül

Saol İbrahim kardeş ses konusunda  hassasım biraz fazla kimseyi rahatsız etmeyecek ve bana temiz ses verecek şekildi yaptım ses güzel çıkıyor evet tivitırlar için yan plastikleri pançla kestim  ve içine gömdüm karama evet güzel oldu. Aklımda başka fikirlerde var zamanla yapı caz iyişallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Saol İbrahim kardeş ses konusunda hassasım biraz fazla kimseyi rahatsız etmeyecek ve bana temiz ses verecek şekildi yaptım ses güzel çıkıyor evet tivitırlar için yan plastikleri pançla kestim ve içine gömdüm karama evet güzel oldu. Aklımda başka fikirlerde var zamanla yapı caz iyişallah..

Allah gonlune gore yapmayi nasip etsin abi connect guc olarak gercekten keyifli bir arac.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Safak Acar

Fiyat olarak kendin yaptiysan çok para  gibi abi, ama oto müzik sistemi yapan yerde montaj yapıldıysa normal.

Ben zamanında Transporter a yapmıştım . :D

1.000+1.000 kicker bas ve 4 kanallı sony xplod anfiyi tanıdık arkadaştan uyguna almıştım.. vaktim olmadığı için(bir de aceleye gelmişti) oto müzik tesisatı yapan bi yerde yanmaz kabloyla yaptırmıştım 300-350tl gibi bi işçilik malzeme parası vermiştim. Bende sadece bas ve anfi vardi. Aracın anfi çıkışı yoktu sanırım oraya bir parca koydu arka koltuğa 8 metre kadar 4 hat kablo çekti ön göğüsede 4-5metre kablo harcadı, aküden 2-3 metre kablo çekti koltuk altına,akü girişine değişik bi sigorta koydu , kapı kolundan 2metre kablo çekti sanırım kontakla birleşik yapmak için anfiyi açık kalmasın diye..

Aracın kendi orjinal teybi olduğu için çok ağım şahım bir ses alamadım ama benim beklentimi karşıladı..  Kapı kollarında pıoneer 16cm lik vardı. 

toplamda 20 metre yanmaz kablo + sigorta + anfi çevirici+işçilik 350 verdim di (çokmu azmı bilmiyorum) 

2 bin wat muhteşem bi sesti :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...