Ahmet Can Kalkan 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Merhabalar aracımda gaz verdiğim zaman ışıklar şiddeti artıyor rölantiye geçince sönük yanıyor neyden kaynaklıdır bu sorun Video link : http://youtu.be/D9x-4Yaacs4 Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sarj etmiyor diye düşünüyorum. Sarj dinamosu arizali 1 Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Akü ve şarj dinamosuna baktırın teyp açıkken de yapıyor mu 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 İlk çalışmada da bazen soğukta marşa bastığımda anında almıyor biraz bekledikten sonra alıyorum kömür ile alakalı sanırım tamiri mümkünmüdür bunun Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Dinamonuzda sorun var. Acil baktırın. Sürekli değişken voltaj araca zarar veriyor. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 Akü ve şarj dinamosuna baktırın teyp açıkken de yapıyor mu Akü yeni değişti geçenlerde 14 falan sarj ediyor gözüküyor du ama teyp açıkkende oluyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Sarj etmiyor diye düşünüyorum. Sarj dinamosu arizali +1 Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 Şimdi ölçdürdüm 14.7 falan sarj ediyor dinamo Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Akü yetmiyor. Farlar açık, marş basmayı deneyin.. Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 7 Şubat 2014 Yazar Paylaş 7 Şubat 2014 Akü yetmiyor. Farlar açık, marş basmayı deneyin.. Gayet rahat aliyor hocam dediginiz sekilde de akü ilk degistirdigim günden beri böyle içerdeki lambalarda da gazdan cektigim zaman bir titreme oluyor işiklarda Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Aynı sorun benim 2001 focustada var rolanti ayarini hiçbir usta halledemedi farlar açikken araba acayip titriyor şarj dinamosundan dolayı rolanti sıkıntısı olabilrmi acaba arkadaslar Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 7 Şubat 2014 Paylaş 7 Şubat 2014 Bir şekilde elektrik akımı yetişmiyor gibi. Akü ve şarj dinamosunun incelenmesi gerekir. Özellikle rölantide. Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Araba çalışırken bu sıkıntılar oluyorsa şarj dinamosudur başka yerde sıkıntı aramayin. 1 Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 (düzenlendi) Araba 3-4 gün yattıktan sonra, farlar açıkken rahat marş alıyorsa, akü sağlamdır.. Aracınızda ekstra elektrik donanımı varsa, harcanan akım ve üretilen akım denk olmadığından sorun yaşıyorsunuz.. Aracınıda sonradan eklenen (teyp, led tesisatı, çakmak şarjı, standart dışı far ampulu vs.. ) elektrik donanımı varmı? 8 Şubat 2014 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 8 Şubat 2014 Yazar Paylaş 8 Şubat 2014 Araba 3-4 gün yattıktan sonra, farlar açıkken rahat marş alıyorsa, akü sağlamdır.. Yanlız aracınıza ekstra elektrik donanımı varsa, harcanan akım ve üretilen akım denk olmadığından sorun yaşıyorsunuz.. Aracınıda sonradan eklenen (teyp, led tesisatı, çakmak şarjı, standart dışı far ampulu vs.. ) elektrik donanımı varmı? Aküden yana sıkıntım yok orjinal olmayan herhangi bir donanim yok öyle sonradan eklenmiş saniyorum dinamodan cikma vs bulup degistiricem. Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 (düzenlendi) Aküden yana sıkıntım yok orjinal olmayan herhangi bir donanim yok öyle sonradan eklenmiş saniyorum dinamodan cikma vs bulup degistiricem. Aküde sıkıntı yoksa, o zaman iki ihtimal var, 1. Akım üretimi yetersiz. (şarj dinamosu üretemiyor.) ufak çaplı bir bakım ile düzelebilir. 2. Akım ihtiyacınız standarttan fazla. (arızalı bir elektrik donanım var.) tesisat kontrolu yapılarak bulunabilir. 3. Bobin kontrolu yaptırmanızı öneririm. 8 Şubat 2014 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Can Kalkan 9 Şubat 2014 Yazar Paylaş 9 Şubat 2014 Ankarada işini iyi yapan elektirikçi önere bilecek olan varsa sevinirim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts