Mesut UĞURLU 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Merhaba;Aracımda devir takılı kalıyordu zaman zaman. Bu aralar sıkça yapmaya başladı. Bugün dayanamadım açtım kaputu bakarken sorunu gözlerimle gördüm.Gaz teli bir şekilde takılı kalıyordu. Basıyorum açıyor hava kelebeğini, ama hemen bırakmıyor yavaş yavaş bırakıyor. Bu dediğim olay araç kontakta bile değilken yaşanıyor.Gaz telini yağladım falan ama nafile. Zaten istesem de çok az bir kısmı açıkta. Söküp takmasını bilsem söküp yağlayıp adam gibi takacağım.Şimdi görünen o ki bu meret değişecek. Bir kaç sitede gördüm 26 -80 TL arası fiyatlar var.1) değiştirmeden temizlik + yağlama ile kurtarılabilir mi?2) Yok illa yenisi alınacaksa ille usta gerekiyor mu? Kendim yapamam mı?3) Alacaksak 26 TL lik mi alınır yoksa 80 TL mi nedir ki fark tel değil mi sonuçta?Bilgisi, fikri olan var mı?Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 orjinal alın, tel tel değil çok fark olur arada 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Çağlar abinin dediği,gibi.orjinal alın.motorcraft.marka Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaalp1 8 Şubat 2014 Paylaş 8 Şubat 2014 Bisikletçiden fren halatı alın iki tane, pazartesi günü Şaşmaz'da Doğuş WV Oto'nun azıcık yukarısında " Bir Oto" var, Tuncay Usta ve kalfası Mesut Usta, Ford doktorudurlar kendileri, şıp diye çözerler.Dükkan arı kovanı gibidir, erken gidin derim. Yorum bağlantısı
ismail ersin ozdemir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Gaz teli 26 TL. Kopunca yolda kalmanın bedeli, tarif edilemez... +1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts