İçeriğe Yönlendir

Fiesta Kaporta Sacı

Soner İsrafiloğlu

Recommended Posts

Soner İsrafiloğlu

Arkadaşlar selam, dün aracı kaldırımdaki demir bariyerlere sürttüm. Sağ ön kapı ezildi ve içeri girdi. Sizce çekmeyle ve boyayla düzeltilir mi yoksa sac mı değişecek?

Yorum bağlantısı
Serhat Böcek

Fotoğrafı görmeden yorum yapmak zor,belki döşemeyi söküp içeriden bastırınca eski halini alır. :unsure2:

Yorum bağlantısı
Soner İsrafiloğlu

Fotoğraf yüklemeyi bulamıyorum :))

Fotoğraf yüklemeyi bulamıyorum :))

Ipad den yüklenmiyor mu?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

düzelmez diye birşey yok ama dalga kalabilir bu hasarda, marşbiyel kısmı düzelir, mebkağ olarak saç değişimi daha ucuza bile gelir

Yorum bağlantısı
Soner İsrafiloğlu

Bu hasar mini onarım ı aşar. Kaskoyu deldiricez mecbur. Pazartesi yetkili servise götürücem şahsuvaroğlu na. Tramerde çıkacak işte tek korkum o

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Boyasız hallolmaz diye düşünüyorum. Kapının hatlarında da göçük var. Bi de vurduğunuz şey kapıda çizgi oluşturmuş. Bunlar olmasa göçükçüler hallederdi. Yine tecrübeli abilerimizin yorumlarına bakmak lazım. 

Yorum bağlantısı
Soner İsrafiloğlu

Adamlar kaskodan para alışmaz diye komple kapıyı değiştirmesinlerde :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

kaskonuzla konusun mini onarımları birleştirip yapılabiliyor mu diye bir sorun ? 2 3 hakkınızı kullanın ama yaptırmaya çalışın.Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı

Sadece dış sacı değişse daha iyi olur kanısındayım,burası zor düzelir gibi geldi bana...

Yorum bağlantısı
Tuğbay ışıklar

Nedere o eski ustalar, çekiç ile harikalar yaratırlardı yokluk zamanı.

İstanbulda yağlı çekiç ustaları var hala.

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Soner kardeş geçmiş olsun

Aklıma şöyle bişey geldi Tramerde görünmesini istemezsen ?

Aracın 2013 model ve geçerli kolay bulunur bir renk olduğu için çıkmacılardan ön sağ kapı temiz bulursan uygun fiyata renk uyumuda olursa al tak yapsan olmazmı ?

Satarken sana kalmış değiştirdim veya değişmedi demek.

Tramerde de bi sorun olmaz . Kaskoda bozulmaz.

Sadece bi fikir .

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Yenilmez

Kapı sacını değiştirmeyin derim başıma geldi 500-700 civarında bir meblağ tutar gibi geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Tansu Arkın

Kapı sacını değiştirmek baya bi maliyetli olur, mecbur kalmadıkça bulaşmayın.

Benim kapı sacı 2012 haziranda değişti. 2300 lira maliyet çıktı.

W7EknxD.jpg

Yorum bağlantısı
Soner İsrafiloğlu
(düzenlendi)

Servise verdim dün aracı. (Maltepe Şahsuvaroğlu) Sağ kapı değişecek ve marşbiyel de düzeltilecek. Maliyet ne kadar olur kaskoya daha bilmiyorum. Yedek araç verdiler 5 günlük. Haftasonu alırım büyük ihtimalle aracı geri.

tarihinde Soner İsrafiloğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırlı olsun, en güzelini yapmışsınız, orjnal kapı cillop gibi.

Yorum bağlantısı
Soner İsrafiloğlu

Bugün aracı aldım. 1850 tl tutmuş. Güzel yapmış adamlar, boyada ton farkı vs yok.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...