Hakan Türkoğlu 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 arkadaşlar turbo selenoid valfinin görevi nedir arızalandığında değiştirmesek turboya zararı olurmu ? benim aracımda bu parça arızalı ama normal şehir içi hızlarda hiçbir sıkıntı yok taki 120 nin üzerine çıkana kadar Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Peki 120'nin üzerinde ne oluyor? Benim turbo selenoid'i 2 yıl önce servisten garanti kapsamında değiştirildi. Ben arıza lambası yanınca servise gitmiştim. Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Yanlış hatırlamıyorsan eski fiestamda o parçanın elektrik veya hava hortumunu takmayı unutmuşlardı (basit bir işlem için yanlışlıkla sökülmüş), 120 den sonra araç gaz yemiyordu Ali hocam... Düz yollarda hızlanmasında sıkıntı yoktu, yokuş çıkarken hızlanma yavaş ve 120'den sonrası yok gibiydi... Ben şehir içinde fark etmiştim Ankara'da arıza lambası yaktığını. Bir gün sonra hemen servise gidince değiştirildi. O yüzden hiç hissetmedim etkisini. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 Özetle; turbonun gerekli durumlarda daha az yada fazla basınç üretmesi için wastegate kontrolünü sağlayan vanadır.. 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 1.6 tdci da turbonun ömrünü uzatır performans düşer Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Peki 120'nin üzerinde ne oluyor? Benim turbo selenoid'i 2 yıl önce servisten garanti kapsamında değiştirildi. Ben arıza lambası yanınca servise gitmiştim. 120 nin üzerine çıkmıyor gaz kesiyor motor kendini korumaya alıyor serviste sorunu anlattım abi daha bilgisayara bağlamadan kesin selenoidtir dedi nitekimde öyle çıktı nerden anladın dedim kronik sorun 3 yılını dolduran geliyor dedi hocam fiyat konusunda bir bilginiz varmı Özetle; turbonun gerekli durumlarda daha az yada fazla basınç üretmesi için wastegate kontrolünü sağlayan vanadır.. o zaman turbo buna komut veriyor buda görevini yerine getiremediği için turbo kendini korumaya alıyor ve zarar görmemek için belirli bir devirin üzerine çıkmıyor Yorum bağlantısı
Ali Eren 10 Şubat 2014 Paylaş 10 Şubat 2014 120 nin üzerine çıkmıyor gaz kesiyor motor kendini korumaya alıyor serviste sorunu anlattım abi daha bilgisayara bağlamadan kesin selenoidtir dedi nitekimde öyle çıktı nerden anladın dedim kronik sorun 3 yılını dolduran geliyor dedi hocam fiyat konusunda bir bilginiz varmı o zaman turbo buna komut veriyor buda görevini yerine getiremediği için turbo kendini korumaya alıyor ve zarar görmemek için belirli bir devirin üzerine çıkmıyor Garanti kapsamında değiştiği için fiyatı bilmiyorum Hakan Bey. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 10 Şubat 2014 Yazar Paylaş 10 Şubat 2014 Garanti kapsamında değiştiği için fiyatı bilmiyorum Hakan Bey. anladım hocam teşekürler Yorum bağlantısı
Ali Menemen 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Hocam ben de geçen ay içinde değiştirdim sanırım yanlış olmasın 220 liraya değiştirmiştim. Araç 120nin üzerine çıkmadı. Sanki benzinli gibi hızlanıyordu yani o yapıştırma hissi yok denecek kadar azdı. Sadece o parçayı değiştirdik sorun çözülmüştü. Eski performansına döndü şükür. Yorum bağlantısı
Mertcan Özmen 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 turbo selenoıd valfı arızalı ıse arazınız gerektıgı gıbı gıtmez ve fazla yakıt tuketır selenoıd valfı turbodakı fazla basıncı emme boruna vererek aracı safe guvenlı sekılde gıtmesını saglar egerkı selenodı arızalınır ıse hep acık kalır ve turbo basınc basmaz ve aracta gıtmez degıstırmenızı onerırım Yorum bağlantısı
Ali Eren 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 mayıs ayında yetkili serviste 425 + kdv di fiyat.seleneoid turbonun hangi devirde devreye gireceğini çıkacağını ayarlar eğer değiştirmesseniz turboyla beraber değiştirmek zorunda kalırsınız.bilginiz olsun.Yetkili serviste 1800+kdv turbo 425+kdv +işçilik masrafına katlanırsınız. İyi ki garanti kapsamında değişmiş o zaman. Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Peki bu parça nerede bulunuyor.Düzgün çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır.Serviste cihaza bağlandığında falan anlaşılabilir mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Peki bu parça nerede bulunuyor.Düzgün çalışıp çalışmadığı nasıl anlaşılır.Serviste cihaza bağlandığında falan anlaşılabilir mi Ya çalışıyor ya bozuk zaten. Bozuksa 120-130 u geçmiyor araç. 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 11 Şubat 2014 Paylaş 11 Şubat 2014 Ya çalışıyor ya bozuk zaten. Bozuksa 120-130 u geçmiyor araç. Hah tamam o zaman. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Şubat 2014 Yazar Paylaş 12 Şubat 2014 Hocam ben de geçen ay içinde değiştirdim sanırım yanlış olmasın 220 liraya değiştirmiştim. Araç 120nin üzerine çıkmadı. Sanki benzinli gibi hızlanıyordu yani o yapıştırma hissi yok denecek kadar azdı. Sadece o parçayı değiştirdik sorun çözülmüştü. Eski performansına döndü şükür. teşekkürler hocam yorumunuz benim için çok iyi oldu servis bana 600 700 tl gibi bir fiyat verdi eğer garantiden değiştirmezlerse bende özel serviste yaptırayım arada dağlar kadar fark var Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 12 Şubat 2014 Yazar Paylaş 12 Şubat 2014 sorun halledildi debriyaş müşürü selenoid valfi garantden değiştirildi jant yamuktu düzelttiler far ve kilit ayarı yaptılar onlardanda para almadılar yırttık Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 13 Şubat 2014 Yazar Paylaş 13 Şubat 2014 Hadi gözünüz aydın. Hayırlı günlerde kullanın. teşekkürler hocam ford bu sefer bize 800 tl kıyak yaptı Yorum bağlantısı
Recommended Posts