İçeriğe Yönlendir

Kuga Trend X Ecoboost 150 Hp. Düz Vites Nasıl Bilirsiniz?


Ömer Bastacıoğlu

Recommended Posts

Ömer Bastacıoğlu

Merhabalar. Bir süredir arayış içerisindeyim. Aklımdaki araç: Ford Kuga Trend x EcoBoost 150 Hp. Düz vites modeli. Kuga forumunda yazanlar her ne kadar iç açıcı olmasa da, piyasadaki Tiguan, iX 35, Qashqai, Sportage gibi modellerden daha albenili olduğunu (Donanım haricinde) düşünüyorum.

Kompakt SUV sınıfını 1.5 dizel motoru ile QQ modeli domine etmiş durumda. Diğer üreticiler ise sanki bu durumun farkında değilmiş gibi küçük hacimli dizel motor seçeneğini kullanmıyor.

Dediğim gibi; Kuga, özellikle sürüş,yol tutuş,frenleme,performans gibi konularda yukarıdaki araçlardan bir gömlek üstün gibi görünüyor. EcoBoost motor da diğerlerinden üstün fakat, 1.6 180 hp otomatik modelle yaptığım sakin test sürüşünde bile tüketimi 11.7 litreden aşağı düşüremedim. Diğer araçların da aşağı yukarı tüketimleri bu seviyeye yakın durumda sanırım. Trend x 150 hp,düz vies ve 4X2 aktarma olduğu için bu kadar yakmayacaktır diye düşünüyorum. Bu araç konusunda görüşleriniz nelerdir,özellikle yakın çevrenizde bu aracı kullananlar varsa izlenimlerinizi öğrenmek isterim.

 

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

Kuga'nın trend versiyonu bi Fiesta'nın trend versiyonu gibi değildir herhalde, kapak jantlar sis farı yok gibi değildir inşallah.

Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu

honda crv bakın. ya da yeni mersedes gla yı bekleyin.

CRV'de beğendiğim bir araç fakat motor hacmi 1.6 dan düşük araçların % 45 ötv'siyle birlikte başlangıç fiyatı: 88300 TL...2.0 motor otomatik vitesli fiyatı %90 ötv ile 105.000 TL. Yani Honda dizel motorun cazibesini tüketiciye fiyat olarak yansıtıyor.

Kuga'nın trend versiyonu bi Fiesta'nın trend versiyonu gibi değildir herhalde, kapak jantlar sis farı yok gibi değildir inşallah.

Giriş modelinde jantlar kapaklı değil ama sis farı yok :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sık duyduk ta link hiç görmedik, nerde bu kuga hakkındaki olumsuz yazılar???

Yorum bağlantısı
Ömer Bastacıoğlu

Bakınız Forum Kuga bölümleri. :rolleyes:


kuga hakkında hiç bir fikrim yok.

az yakacak diye de trend donanım bir aracı kullanmak istemem.araç full oldumu daha güzel olur kurulan bağlar sağlam olur ;)

Maalesef Ford 4X2 Manuel vites Kuga'yı sadece trend donanımı ile getiriyor,başka seçenek yok.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Kerim Bilgehan Arbek

Kuga pek tutmadı ya. Bende ix35 öneririm. Bir abimiz LPG de taktırdı Landirenzo mu neydi, çok memnun. Hemde makyajlı ix35 ön farları filan harika.

Yorum bağlantısı

Akşam Gassaray maçında Kuga reklamları vardı. (futbolla pek ilgim olmadığından reklamı ilk defa gördüm) VW gibi bagajın altına ayağınızı uzatınca bagajı açılıyor.. Sırf bu sebeple Kuga alırım  :tongue:  :D

Yorum bağlantısı
Kerim Bilgehan Arbek

direct püskürtmeli motora lpg mi takıldı?

evet abi hatta tam lpg ile değil biraz lpg biraz benzinle çalışıyormuş. Ama sahibi çok memnun. 

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Övgü Gürşen

şöyle söyleyeyim. ford nere, koreliler nere. yeni kuga 2 ay kadar önce çıksaydı geçen sene, almayı düşüneceğim tek crossover olurdu. (bunlar suv değil crossover, değil mi?). gittim 3 aldım ama aklımın ucundan bile bir ix35 ya da sportage geçmedi. iç mekanı, markası, ebatları kesinikle daha üstün onlardan.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...