Ibrahim Toglu 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Arkadaşlar aracımdaki cvt sorunu şanzıman değişimi ile giderilecek inşallah. Yetkili serviste bu değişim yapılacak. Dün servisten aradılar ve aynı zamanda aracın 90000 ağır bakımını yaptırıyor olmam nedeniyle motoru açınca devir daim, su pompası termostatun da değişmesi gerektiğini su kaçırdığını vs söylediler. Bunların değişimini onayladım 2000 tl ücret mukabilinde. Yalnız servis bulunduğu. İlde değil belirtmek isterim. Bu ücrete 90000 bakımı artı bu parçalar dahil. Bir de krank kasnağının da değişmesi lazım baya boşluk var dedi ücretini sordum kdv dahil 960 tl. O kaldın dedim. Parçayı dışardan alıp ustama taktırmayı düşünüyorum. Önerdiğiniz bi yer var mı online alabileceğim bu fiyat çok değil mi sizce? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Krank kasnağı sanıyorum yolda bırakıyordu. Dikkatli olmakta fayda var. Yorum bağlantısı
Emrullah Aslan 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 krank kasnağını geçen sene işçilik dahil 220 liraya değiştirdim özel serviste.900 lira biraz uçuk rakam değil mi arkadaşlar.Geçen yıl orjinal yeni tip tek parça demir olan (fiber dolgu olmayan) 150 lira idi. Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 bence dışarıda değiştirin kasnağı. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Krank kasnağının değiştirilmesini, işinin ehli bir ustaya yaptırırsanız lehinize olur ...Konya yapımı ( yerli ) ve Çin malı kasnaktan uzak durmalısınız yoksa başınız daha çok ağrır .Aldığınız kasnağın markası menşei çok önemli dikkat edin ! Yorum bağlantısı
Ibrahim Toglu 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Netten sipariş verebileceğim orjinal olmasa da orjinal ayarında parça temin edebileceğim bir adres var mıdır arkadaşlar. Fiyata ben de çok şaşırdım. Serviste yaptırmayacağım ama bir an önce yaptırmam lazım. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hocam ben netten almadım ama aldığım parça bir Alman firmasının ürünüydü ve kullananların bu firmadan memnun olduklarını söyleyen bir parçacıdan almıştım velhasılda sorun yok 2 yıldır ,bir de dikkat etmen gereken aldığın kasnağın ölçümünü yaptırırsan taktırmadan önce iyi olur çünkü gözle görülemeyecek bir eğiklik olursa bu seferde kasnak kayış kopartır .Dikkatli olmasınız, bu kasnak meselesinden dilim yandığı için uyarıyorum . Yorum bağlantısı
Ibrahim Toglu 16 Şubat 2014 Yazar Paylaş 16 Şubat 2014 Ölçüm derken bütün c max 1 tdci ghiaların krank kasnak boyutları aynı değil mi yani hocam? Bir de mahsuru yoksa taktırdığınız markayı özelden ya da buedan yazabilir misiniz? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Netten sipariş verebileceğim orjinal olmasa da orjinal ayarında parça temin edebileceğim bir adres var mıdır arkadaşlar. Fiyata ben de çok şaşırdım. Serviste yaptırmayacağım ama bir an önce yaptırmam lazım. Sponsor firmayla görüştünüz mü ? http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/247543-online-ford-yedek-par%C3%A7a/ Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Ölçüm derken bütün c max 1 tdci ghiaların krank kasnak boyutları aynı değil mi yani hocam? Bir de mahsuru yoksa taktırdığınız markayı özelden ya da buedan yazabilir misiniz? Bilsem markayı paylaşırdım fakat bilmiyorum markaya dikkat edecek fırsatım olmadı şehirlerarası yolda kaldığımız için o perişanlıkta kaydetmemişim,ölçüm derkende kastettiğim sanayide tornacıydı galiba hatır için eğik mi değil mi diye baktırmıştık ..tabi bu olaylar bilmediğiniz bir şehir ve sanayide olunca o hengamede insan hiç bir şeyi bilinçli yapamıyor sadece uyarmak istedim . Yorum bağlantısı
Ibrahim Toglu 17 Şubat 2014 Yazar Paylaş 17 Şubat 2014 Teşekkür ederim Hasan Bey işçiliğe ankaradan sordum 30 tl diyorlar parçayı dışardan alıp yaptıracağım. Kendim kastamonu tostadayım bu arada. Kasnam için dolu içi boş iki tip diyorlar hangisi daha sağlıklı olur? Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 18 Şubat 2014 Paylaş 18 Şubat 2014 aracınızdan çıkan kasnağın iki tip olarak bulunması ilginç bence üzerinden çıkanın muadili olanı taktırmalısınız ,buarada aman işçilik konusunda da dikkat edin V kayışını takacam diye o kasnağı eğen ,ustayım diye geçinen insanlar var piyasada ,aldığınız parçalarıda faturalandırmanızı tavsiye ederim, herhangi bir soruna karşı önlem alın .Buarada fiyat uygun önemli olan işinizin temiz olması sorun çıkmaması . 1 Yorum bağlantısı
Ibrahim Toglu 18 Şubat 2014 Yazar Paylaş 18 Şubat 2014 İşçilik önemli olan evet. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Özgür Aybey 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Ben merkez otodan aldım 100 liraya,evde kendim değiştirdim.yeni tip dolgulu olmayan modelini aldım 1,5 yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım.tavsiye ederim dolgulu olmayan modelini Yorum bağlantısı
Ibrahim Toglu 9 Mart 2014 Yazar Paylaş 9 Mart 2014 Bir yedek parça sitesinde buldum 180 tl ye satıyorlar marka olarak otosan yazıyor. Bu orjinal olduğu anlamına gelir mi arkadaşlar. Dün ustam bi tane taktı motor soğukken çok ses yapıyor. Sürtme sesi var sanki. mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz düştüğümüz hallere bak. Tartıştık bu yüzden en iyisini tak demiştim bulamamış 3 güne gelir demişler o da yan sanayi takmış sesten sonra söylüyor bunu bana. Ben orjinali takıldı sanıyordum oysa. Çok acil taktırmam lazım lütfen yardım arkadaşlar. Yorum bağlantısı
Hasan Hüseyin Şen 11 Mart 2014 Paylaş 11 Mart 2014 (düzenlendi) Arkadaşım yan sanayi var dandik sanayi var senin ustan dandik sanayi takmış öyle saçmalık olmaz sen ustana selam söyle yaptığı işi düzgün yapsın insan canı var işin ucunda ustalık yapsın kasaplık değil .Daha önce de uyarmıştım yeni takılan parçadan nasıl ses gelir !!! Yeni takılan parçanın saat gibi çalışması lazım yoksa takmasın hocam o zaman, yapamadıysa yapacak adamlar bulunur bu tip " ustayım" zanneden insanlara haddini bildirin sakın alttan almayın hesap sorun ...daha önce ki tavsiyelerim geçerli..Kasnak önemli bi parçadır dikkatli özenli insanlarla ve faturalı çalışan garantili yerlerle çalışın .Hiç olmadı çağır çekiciyi çek yetkili servise, öyle şey olmaz hocam ,bilmiyorsa yapmayacak o işi. Artı ben kasaplara neden canımı emanet edeyim ... 11 Mart 2014 tarihinde Hasan Hüseyin Şen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts