İçeriğe Yönlendir

Dizel Otomatik Linea'mız. :) 1.3Mjet Dynamic Dualogic-Mistik Gri-2008

Guest Mert Boran

Recommended Posts

Oğuzhan Deniz

Bende inanmıyorum zaten ve bugün kullanırken gerçek ortalamayı öğrendim. 5.9 şehiriçi.

Arabaya alıştıkça daha da düşer ortalaman.
Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

1,6 Doblo'larda kullanılan comfortmatic şanzıman bununla aynı mı acaba?... Kullanan, tecrübe etmiş olan var mı?...  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Fırat Şenol

Abi o araç dışardan çok çirkin, içi güzelde şanzuman tipi hepsinde aynı diye biliyorum focus sw almadan önce onu alıyorduk az kalsın önyargıları kıramadık :)

Ben görüntü olarak beğeniyorum. Sonuçta zevk meselesi tabii, asıl merak ettiğim şanzımanı. Huyu suyu nasıldır, tepkileri nasıldır? Daha önce 2 sene benzinli otomatik Focus kullandım. Klasik otomatiklerin huyunu, suyunu, gaz tepkilerini, nasıl tasarruflu kullanılacağını, nasıl performans alınacağını vs. çok iyi bilirim. 2 sene kadarda Dsg'li Caddy kullandım, onunda herşeyini bilirim. Ancak hiç robotize kullanmadım ve çok merak ediyorum açıkçası...  :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

:nazar:

Teşekkürler Abi. :)

Ben görüntü olarak beğeniyorum. Sonuçta zevk meselesi tabii, asıl merak ettiğim şanzımanı. Huyu suyu nasıldır, tepkileri nasıldır? Daha önce 2 sene benzinli otomatik Focus kullandım. Klasik otomatiklerin huyunu, suyunu, gaz tepkilerini, nasıl tasarruflu kullanılacağını, nasıl performans alınacağını vs. çok iyi bilirim. 2 sene kadarda Dsg'li Caddy kullandım, onunda herşeyini bilirim. Ancak hiç robotize kullanmadım ve çok merak ediyorum açıkçası...  :)

Dsg gibi değil çok farklı. Vites geçişleri dsgden baya fazla hissediliyor. Aynı şanzıman mı bilmiyorum. :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

Mert tekrar hayırlı olsun.

Araç manuelden otomatiğe çevrilen yarı otomatik tabir edilen şanzuman mı var?

Yani vites geçişlerinde yığılma falan oluyormu?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert tekrar hayırlı olsun.

Araç manuelden otomatiğe çevrilen yarı otomatik tabir edilen şanzuman mı var?

Yani vites geçişlerinde yığılma falan oluyormu?

Tekrar teşekkürler Abi.

Aynen öyle. Normal şanzımana robot takılarak otomatikleştirilmiş şanzımanlar bu dualogicler. 

Sadece 1-2'ye geçerken hafif bir yığılması var. Onun dışında olmuyor. Yokuşlarda çıkarken ve inerken kararsız bir şanzıman.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Guest Mert Boran

Bugünu linea'ya ayirdik. Gecen hafta c-max'e yaptigimiz tüm işlemleri bu hafta linea'ya yaptik. Yikattiktan sonra kurumasini beklerken ic temizligine giristim. Göğüs cilasi surup pasparlarini yikadim. Kapı fitillerine silikon sprey surdum. Heryerine limonlu koku sıktım. 
Sonra geçen hafta aldığım formula 1 cila ile araca giristik. Baya detailing oldu sayilir. Mekan migrosun kapali garaji.  :p
ehu2a7ap.jpg

ateby5e8.jpg

3e3e3yqu.jpg

2u4ytehe.jpg

zybeve2e.jpg

asaze4u7.jpg

u4u4ute3.jpg

a4y3aguv.jpg

zazy3yvu.jpg

y6ejyhah.jpg 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Mert yine cok başarılı bir iş çıkartmışsınız :)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Mert yine cok başarılı bir iş çıkartmışsınız :)

Teşekkürler kardeşim, uğraşıyoruz işte. :)

Fırçalı yıkama mı :shok: Diğerleri için :bravo: Elinize sağlık :good1:

Yıkndığına şükretsin linea. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Teşekkürler kardeşim, uğraşıyoruz işte. :)

Yıkndığına şükretsin linea. :p

Vay birde arabayı hor görüyorlar :D kardeşim haftaya Ankara'ya geliyorum kısmetse. Tatlı borcumu ödeyeyim fırsat bulursak :)
Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

500 Lt bagaj çok iyi.Fiatın en büyük avantajı servisidir.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Vay birde arabayı hor görüyorlar :D kardeşim haftaya Ankara'ya geliyorum kısmetse. Tatlı borcumu ödeyeyim fırsat bulursak :)

Abi karsilikli ismarlariz o zaman. Bizim lineanin da var. :p

Linea jant istiyor gibi :p

Linea bence artik susmali. 200 tl daha masraf yedi geçen hafta bilmem ne bilyasindan. :p

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

500 Lt bagaj çok iyi.Fiatın en büyük avantajı servisidir.

Teşekkürler. :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Abi karsilikli ismarlariz o zaman. Bizim lineanin da var. :p

Linea bence artik susmali. 200 tl daha masraf yedi geçen hafta bilmem ne bilyasindan. :p

Bak ben o açıdan bakmadım hiç :D ama önce benim sözüm vardı o yüzden hiç münakaşaya gerek yok :) arabasız geliyorum babamın cmaxla takılacam ama. Haftaiçi müsait olduğumuz bir gün görüşelim :) sanırım Perşembe yada cuma olur
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Bak ben o açıdan bakmadım hiç :D ama önce benim sözüm vardı o yüzden hiç münakaşaya gerek yok :) arabasız geliyorum babamın cmaxla takılacam ama. Haftaiçi müsait olduğumuz bir gün görüşelim :) sanırım Perşembe yada cuma olur

Tamam abi haberlesiriz. C-Max köpeğin olsun. :p
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Aa ben onu arabasiz geliyorum babanin c-max ile takilacam diye okumustum. :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Aa ben onu arabasiz geliyorum babanin c-max ile takilacam diye okumustum. :D

Ortalık c-max çöplüğüne döndü iyice :D :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ortalık c-max çöplüğüne döndü iyice :D :D

C-max candir. O paralara alinacak en iyi aractir. Cop bile olsa kumes olarak kullanilir. :p
Yorum bağlantısı
Misafir

C-max candir. O paralara alinacak en iyi aractir. Cop bile olsa kumes olarak kullanilir. :p

Arabayı yerin dibine sokup sokup çıkardık mı naptık anlamadım :D
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Arabayı yerin dibine sokup sokup çıkardık mı naptık anlamadım :D

Baya bi camur attık ama bilmiyorum abi. :D
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...