Harun Aydın 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 (düzenlendi) Alla alla benim 2010 1.3 yazın uzun yolda en babası 110 km de 4.8 lerdr gezerdi nadir oda 2.9 çok şaşırtıcı bi rakam gercekten Sanırım yok bildiğim kadarı ile ama lineadan yolda lastik be motor sesini daha az çıkıyor özellikle rampada bunu cok iyi farkediyorum haftada 2 kere ank gelip giderim şimdide önceside yaz kış at deresi rampa ve baş ayaş rampasında sıcak asvaşt yolda anlaşılabiliyor bu durum 16 Şubat 2014 tarihinde Harun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlı olsun.Bu kasanın dış görüntüsü pek hoşuma gitmiyor ilk çıktığından beri ısınamadım bir türlü. Ama yakıt konusunda kullanıcıları çok memnun bırakıyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Hakan Yurtal 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Araba mı almadan önce aklımda ki tek araba linea dı. Çok iyi fiyata 2008 model aynı renk otomatik 70bin km de bulmuştum. Her şey tamamdı pazarlık da. Plaka yı sordurunca kozmetik firmasına ait olduğunu öğrendim hayal kırıklığına uğradım.Ayrıca 3bin tl otomatik şanzıman arızası var dedi. Ankara da yetkili fiat servisi sahibi tanıdığıma araba hakkinda ki görüşünü sordum, dediklerini eksiksiz yazıyorum. Fiat linea yakmaz yakit derdin olmaz fazla rahatlık bekleme,ama dedi eger linea otomatik se uzak dur hiç bulaşma. Linea da otomatik hiç olmadı, servise gelen linea kullanıcıların yarısından çoğu otomatik şanzıman problemi ile geliyor dedi ve beni vazgeçirdi. Sonra fiesta aldım. Sakın söylediklerimi arabanızı kotuluyor olarak algılamayın başımdan geçen olayı anlatmak istedim. Yanlış kelimeler kullandı isem şimdiden özür dilerim. Arabanızı güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin. Yorum bağlantısı
Akan Belen 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Hayırlı olsun Mert.Kazasız belasız çok temiz duruyor Yorum bağlantısı
Misafir 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 (düzenlendi) Hayırlı olsun Mert kazasız belasız kullanın.Bizde o.v 2011 i var daha 30.000 de. Şanzumanı nı ben çok beğeniyorum.yokuş kalkış desteği çıkarken.inerken rampada boşa alabiliyorsun vs...tek hareketle vites küçültme kolaylığı.iç aksam plastiği berbat.sıfır kokusu çok geç gidiyor.Bizim iş yerinin aracında hala sıfır kokusu var.Ekonomik.şehir içi 7.uzun yolda 5 lt yakar. Güle güle kullanın. 16 Şubat 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 hayırlısı olsun.Kazasız belasız,iyi günlerde kullanın.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Herkese teşekkürler. Benim linea 7 litre yakıyo şehir içi. İnstagramdan takip ediyoruz. Redline redline. Araba mı almadan önce aklımda ki tek araba linea dı. Çok iyi fiyata 2008 model aynı renk otomatik 70bin km de bulmuştum. Her şey tamamdı pazarlık da. Plaka yı sordurunca kozmetik firmasına ait olduğunu öğrendim hayal kırıklığına uğradım.Ayrıca 3bin tl otomatik şanzıman arızası var dedi. Ankara da yetkili fiat servisi sahibi tanıdığıma araba hakkinda ki görüşünü sordum, dediklerini eksiksiz yazıyorum. Fiat linea yakmaz yakit derdin olmaz fazla rahatlık bekleme,ama dedi eger linea otomatik se uzak dur hiç bulaşma. Linea da otomatik hiç olmadı, servise gelen linea kullanıcıların yarısından çoğu otomatik şanzıman problemi ile geliyor dedi ve beni vazgeçirdi. Sonra fiesta aldım. Sakın söylediklerimi arabanızı kotuluyor olarak algılamayın başımdan geçen olayı anlatmak istedim. Yanlış kelimeler kullandı isem şimdiden özür dilerim. Arabanızı güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin. Estağfurullah neden yanlış anlayayım? Forum ortamı burası. 3 bin tl ne arızası varmış merak ettim doğrusu. Bildiğim kadarıyla parçalar zaten normal şanzımanla aynı. Tek değişen robot o da 890 tl. Yetkili servisin kötüleme sebepini de ben size açıklayayım. Bu dualogic denen meret aşırı zaman alan birşey ve anlayan eğitimli usta çok çok az. Yani bir bozulsa ve usta izinde olsa beklemek zorundasınız. Yetkili servis dışında zaten anlayan çok az. Bakım maliyeti en düşük otomatik şanzıman diye biliyorum. Birde bilinçsiz kullanımdan kaynaklanıyor. (Diye biliyorum)Teşekkürler. Hayırlı olsun Mert kazasız belasız kullanın.Bizde o.v 2011 i var daha 30.000 de. Şanzumanı nı ben çok beğeniyorum.yokuş kalkış desteği çıkarken.inerken rampada boşa alabiliyorsun vs...tek hareketle vites küçültme kolaylığı.iç aksam plastiği berbat.sıfır kokusu çok geç gidiyor.Bizim iş yerinin aracında hala sıfır kokusu var.Ekonomik.şehir içi 7.uzun yolda 5 lt yakar. Güle güle kullanın. Teşekkürler Abi. Plastik kalitesi hakketten kötü. Ama ses yapmadığı sürece ne yapalım katlanacağız. Bizim kinin sıfır kokusuda duruyor. Dayanıklı yapmışlar. Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Aradığınız kritere bire bir uygun aracı bulmuşsunuz kardeşim hayırlı olsun Fakat şehiriçi 2.9 litre 97cc motosikletler yakıyor Depo ölçümüyle sağlamlaştır bence zira yol bilgisayarı pek inandırıcı gelmedi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 16 Şubat 2014 Paylaş 16 Şubat 2014 Aradığınız kritere bire bir uygun aracı bulmuşsunuz kardeşim hayırlı olsun Fakat şehiriçi 2.9 litre 97cc motosikletler yakıyor Depo ölçümüyle sağlamlaştır bence zira yol bilgisayarı pek inandırıcı gelmedi Abi hakikaten çok az yakıyor ama bencede 2.9dan fazladir. Hesaplayamadim daha. Ama su an bu arabadan aile aşırı memnun. Tam Türkiye arabasi bence. Vergi az büyük bagaj az yakıt ucuz fiyat dolu donanım. Bundan sonra c-max dinlenecek ayak işleri lineanin. Bu arada fiyati yazmamisim. 21.750 ye aldık. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 hayırlı uğurlu olsun.yanlış hatırlıyorsam kusurama bakma,fiata karşı önceden bayağı bir önyargıların vardı sanki.ama şimdi anlata anlata bitirememişsin linea gerçekten parasına göre iyi arabadır. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 17 Şubat 2014 Paylaş 17 Şubat 2014 Hayırlı olsun..Herşeye rağmen bu aracı bana kimse bu haliyle aldıramaz. Airbag i direksiyona ben takmış olsaydım daha düzgün takardım.Ayrı bir parça olduğu bu kadar bariz belli olan bir direksiyon karşısına geçip oturamam ben. Sökerim airbagsiz kullanırım daha iyi Beni acayip rahatsız ediyor. Aradan neredeyse parmak girer be yav.. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Herkese içten dileklerimle teşekkür ederim. Daha iyisi sizlerin olsun. hayırlı uğurlu olsun.yanlış hatırlıyorsam kusurama bakma,fiata karşı önceden bayağı bir önyargıların vardı sanki.ama şimdi anlata anlata bitirememişsin linea gerçekten parasına göre iyi arabadır. Teşekkürler fakat ben öyle birşey hatırlamıyorum. Genelde fiata olumlu yaklaşırım, severim. Bence yanlış hatırlıyorsunuz. Hayırlı olsun..Herşeye rağmen bu aracı bana kimse bu haliyle aldıramaz. Airbag i direksiyona ben takmış olsaydım daha düzgün takardım.Ayrı bir parça olduğu bu kadar bariz belli olan bir direksiyon karşısına geçip oturamam ben. Sökerim airbagsiz kullanırım daha iyi Beni acayip rahatsız ediyor. Aradan neredeyse parmak girer be yav.. Teşekkürler Abi. Araçta işçilik kalitesi sıfır. Malzeme kalitesi sıfır malesef. Bursa üretimi olunca. Bu arada fotoğrafta öyle çıkmış normalde o kadar değil yahu. Mert redline sürekli olmuyor. Onu arada yapıyoruz. Cidden 7 lt civarı yakıyor benim şirket aracı. Bence bi anormallik var abi. Hayırlı olsun. Bir kere kiraladım. 50 km yolda 1000 km yapmış gibi yorulmuştum. Teşekkürler Abi. Tabi ki vag grubundan sonra öyle gelmiştir. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Bir anormallik yok motor küçük kalıyor. Bizim anlık tüketim bile 7 nin üstüne çıkmadı üstelik istanbul yolunda basarken. Yorum bağlantısı
Burak Bozkurtt 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Hayırlı olsun kazasız belasız binme dileğiyle açıkcası 1.3 motorları performans yönünden merak ediyorum Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 20 Şubat 2014 Paylaş 20 Şubat 2014 Maaşallah kardeşim hayırlı olsun lineanız. Fiat candır can... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 Hayirli olsun mert. Simdi herkes fiata soyle boyle derken uyuz olacak, hayir o kadar da degil diyeceksin. Parasina gore super diyeceksin. Kolay gelsin. Ha bu arada marea bunu yer isterssen deneyelim Yorum bağlantısı
Oğuzhan Deniz 22 Şubat 2014 Paylaş 22 Şubat 2014 (düzenlendi) Herkese teşekkür ederim. Allah sizlere çok daha iyilerini nasip etsin. Aynen öyle abi. Yokuşlarda belli oluyor o biraz. Çok teşekkürler. Teşekkürler. Şehiriçi 2.9 ortalama ile geziyor. Çeyrek depo ile Ankara İstanbul yapıyormuş. TDCİ focusdan bahsediyorsak ve extra yalıtım yoksa imkansız diyelim. Tabi ki bir ford değil direksiyon hissinde felan. 2.9 ortalama imkansız. Hadi şehir dışı desen bir nebze o bile imkansız. Yol bilgisayarını sıfırlayıp 2 3 km gittikten sonra 2.9 gördüysen ona inanma benim benzinli arabada 2.8 ort tüketim fotoğrafım var. Bulursam eklerim. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/250652-focus-2-yak%C4'> 22 Şubat 2014 tarihinde Oğuzhan Deniz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Şubat 2014 Paylaş 23 Şubat 2014 2.9 ortalama imkansız. Hadi şehir dışı desen bir nebze o bile imkansız. Yol bilgisayarını sıfırlayıp 2 3 km gittikten sonra 2.9 gördüysen ona inanma benim benzinli arabada 2.8 ort tüketim fotoğrafım var. Bulursam eklerim. Bende inanmıyorum zaten ve bugün kullanırken gerçek ortalamayı öğrendim. 5.9 şehiriçi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts