İçeriğe Yönlendir

General Mobile E-Tab4 Kurulum ?!

Mustafa Tüfekçi

Recommended Posts

Mustafa Yanar

hotmaile bile bağlanmıyor :) sizinki de mi öyle.

Evet açmıyor.Facebook ve youtube da açılmıyor.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

google playden startv,torque, dolmuş driver felan indirdim :D uygulamalar oyunlar iniyor gibi. vestel tabletlerden programla felan internet sınırlamalarını kaldırıyorlarmış.  bu arada bi kaç videoda  tanıtımda google playde uygulama görüntülerini gördüm ama çözemedim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

hepsi geldi derken ?

Bugün hepsi geldi sorunsuz kullanıyorum.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

playgoogle ikonlar görünüyor face ve youtube a girilebiliyor.

bi güncelleme felan mı yaptınız? bende google playda sadece kitapların resimleri çıkıyor. diğer dedikleriniz halen olmuyor :blink:

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

ip ve dns ayarlarını değiştirdim.Widgetlerden kablosuz ayarlarını buldum.Başka yerden girilmiyor.Bağlandığım kablosuz ağın üzerinde bekleyince gelişmiş ayarlara  girip dhcp  ve statik ip seçiliyor sonra bir ip atayıp dns ayarlarını da değiştiriyorsunuz.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ip ve dns ayarlarını değiştirdim.Widgetlerden kablosuz ayarlarını buldum.Başka yerden girilmiyor.Bağlandığım kablosuz ağın üzerinde bekleyince gelişmiş ayarlara  girip dhcp  ve statik ip seçiliyor sonra bir ip atayıp dns ayarlarını da değiştiriyorsunuz.

bi uygulama mi gerekiyor ben cozemedim. Çok soru soruyorum ama kusura bakmayin
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Güzel.söylediğim yöntemle mi çözdün başka yol mu izledin.sormadan öğrenemeyiz.gün gelir ben de sana sorarım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

önce ben  şu wifi  ayarları için bir şey incek sandım. ki varmış öyle şeyler :D onlarla beceremedim. bu widgetlerden pek anlamıyorum da :p sonra kurcalaya kurcalaya  dediğiniz gibi widgetlerden wifi ayarlarını buldum. hatta uygulama yöneticiside yoktu  normalde. kurduklarımı nasıl silcem diye bakınıyodum. onuda buldum. şimdi sırada dosya yöneticisi var. onu çözersem igo navigasyonuda ekleyeceğim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar
(düzenlendi)

play googleden'dan igo yüklenebiliyor ama paralı.yandexle idare ediyoruz.

tarihinde Mustafa Yanar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

ben telefona bakaldan alıp yükledim :p biraz uğraştırmıştı ama yapmıştım

Yorum bağlantısı
  • 2 ay sonra...
Mustafa Tüfekçi

bi tablet daha geldi :D bunda da ayarlar kısmında kablosuz segmesi var ama dns ayarı değişme segmesine geçemiyorum :D ilk gelen kore malı idi bu çin malı. yenisinde şarj yerini düzeltmişler mini usb olmuş :)

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

bi tablet daha geldi :D bunda da ayarlar kısmında kablosuz segmesi var ama dns ayarı değişme segmesine geçemiyorum :D ilk gelen kore malı idi bu çin malı. yenisinde şarj yerini düzeltmişler mini usb olmuş :)

Kurcalama sen en iyisi bunu..Kore malı biraz dayanmış sana çin malı 3 gün sürmez elinde kalır bak :D

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

yok yok :p bu ikinci. evde çift öğretmen olunca. :D aktivasyonu işini yaptım bu sefer daha çabuk oldu

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...