Bayram Aktaş 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, Ben araç alırken bu mondeolara felan hiç bakmamıştım. Araç focus 1 lere göre çok yakışıklı ön tarafı olsun iç hacmi olsun. Yeni kasalarından bahsetmiyorum 2003 2004 2005 2006 felan. Benim aracım 99 model 18 20 arası fiyata aldım fakat daha yeni yeni aklıma geliyor 3 4 bin fazladan koydugum zaman hem modeli yüksek hemde tipi güzel bir mondeo alabilirdim. Şuraya gelmek istiyorum bu mondeolar tutulmuyor mu yada nasıl 24 25 e temiz bir mondeo bulamazmıydım. Siz değerli abilerimden kardeşlerimden fikir almak isterim. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Lafın özü neden bu mondeolar bu kadar ucuz demek istiyorsun Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Mondeo model ve donanım da emsallerine göre fiyatı uygundur hakkının çok aşağısında bir piyasası vardır.Nedeni: 2,0 motor 145 adet te beygiri duyanların ön yargısı bu araba yakar.modeli yüksek olanların vergi dezavantajı vs.. gibi, Mondeo yakar mı mondeo yakar ama 1.6 motorla aman aman bir fiyat farkı yoktur.o.v şehir içinde 14 lt yakar (lpg) maanuel 12,5-13 lt civarı yakar, zaten piyasada 1,6 motor bir araç örneğin focus 3 ay öncesine kadar focus um vardı 11,5 lt yakıyordu, on depo test etmiştirim 11 lt nin altına asla düşmedi.Donanım kullanım kolaylığı ve salınma olarak rahatlık olarak 50 tane focus u egzosundan çıkarır.Tipini demiyorum zaten tartışılmaz, Nİhayi sonuç ön yargıları aşmak, ve temiz bir mondeo bulmak lazım oynanmış kurcalanmış hasta bir mondi ye denk gelirseniz sanayicilerle panpa olursunuz... Saygılarımla... Yorum bağlantısı
Harun Aydın 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende merak ettim bak şimdi Mondeo model ve donanım da emsallerine göre fiyatı uygundur hakkının çok aşağısında bir piyasası vardır.Nedeni: 2,0 motor 145 adet te beygiri duyanların ön yargısı bu araba yakar.modeli yüksek olanların vergi dezavantajı vs.. gibi, Mondeo yakar mı mondeo yakar ama 1.6 motorla aman aman bir fiyat farkı yoktur.o.v şehir içinde 14 lt yakar (lpg) maanuel 12,5-13 lt civarı yakar, zaten piyasada 1,6 motor bir araç örneğin focus 3 ay öncesine kadar focus um vardı 11,5 lt yakıyordu, on depo test etmiştirim 11 lt nin altına asla düşmedi.Donanım kullanım kolaylığı ve salınma olarak rahatlık olarak 50 tane focus u egzosundan çıkarır.Tipini demiyorum zaten tartışılmaz, Nİhayi sonuç ön yargıları aşmak, ve temiz bir mondeo bulmak lazım oynanmış kurcalanmış hasta bir mondi ye denk gelirseniz sanayicilerle panpa olursunuz... Saygılarımla... abi ne yaptın ya 50 focusu egsozdan çıkarır dedin biz focuscuyuz 4 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Erol Bey e eski bir mondeo kullanıcısı olarak katılmamak elde değil... mondeo ya binince focus oyuncakmış gibi geliyor... 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende merak ettim bak şimdi abi ne yaptın ya 50 focusu egsozdan çıkarır dedin biz focuscuyuz Tamam canım 50 olmasa da 49 olsun 5 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Merhaba arkadaşlar, Ben araç alırken bu mondeolara felan hiç bakmamıştım. Araç focus 1 lere göre çok yakışıklı ön tarafı olsun iç hacmi olsun. Yeni kasalarından bahsetmiyorum 2003 2004 2005 2006 felan. Benim aracım 99 model 18 20 arası fiyata aldım fakat daha yeni yeni aklıma geliyor 3 4 bin fazladan koydugum zaman hem modeli yüksek hemde tipi güzel bir mondeo alabilirdim. Şuraya gelmek istiyorum bu mondeolar tutulmuyor mu yada nasıl 24 25 e temiz bir mondeo bulamazmıydım. Siz değerli abilerimden kardeşlerimden fikir almak isterim. Teşekkürler. Mondeo ve focus tamamen farklı segmentlerde olan iki araç.Mondeo her yönüyle birçok arabadan iyi,ancak insanlar korkuyor satın almaya.çünkü motor büyük,vergisi yüksek,çok yakar vb korkular çok.Mesela ben 10 sene oldu mondeoyu alalı.1998 model.şimdi değiştirmek istesem aynı ayarlarda aynı rahatlıkta araba bulamıyorum ya da tipini beğenemiyorum bir türlü.Vergi mesela 2,0 motor olmasına rağmen,kasko bedeline göre şuan 6 aylık 127 tl vergi ödüyorum.yakıtı da lpg ile yaklaşık 32-35 kuruş arasında değişiyor.Fiyatlarının uygun olması da bu sebeplerledir He 24-25 e o söylediğiniz modellerde temiz bulsan da km yüksek çıkacaktır.Ama 27-28 olursa güzel araçlar çıkabilir. Yorum bağlantısı
Uğur Efe 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Mondeo D segmenttir , Focus C , sınıf anlamında kıyas götürmez.. Focus sınıfının en iyilerindendir , Mondeo'da öyle.. Mondeo'ya bindikten sonra başka arabaya binesin gelmez ağırlığı , konforu , gücü... Her arabanın bir alıcısı vardır.. Yeter ki araban temiz olsun.. Vergi , parça , 2.el'de hızlılık konusunda focus tarcih sebebi olabilir.. Ben tercih etmem ama 3 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende merak ettim bak şimdi abi ne yaptın ya 50 focusu egsozdan çıkarır dedin biz focuscuyuz Valla doğru söylemiş Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) bende merak ettim bak şimdi abi ne yaptın ya 50 focusu egsozdan çıkarır dedin biz focuscuyuz bende bir zamanlar focus cuydum aracım da çok temiz kusursuz ve sorunsuzdu ama rahat edemedim daha öncede mondim vardı asla ama asla kıyaslanamaz 50 dedim ya az bile söylemişim :) :) 60 70 19 Şubat 2014 tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Devrim Kara 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 1998 mondeo kullanıcısı olarak aracımı ilk aldığımda her kafadan ses çıktı özellikle usta akrabalarımdan tutulup tutulmamasına gelince 8 ay içerisinde üzerinde satılık yazmamasına rağmen 10 üzerinde müşterisi çıktı... anlayacağın arkadaş temiz bir mondeo bulduğunda alacaksın keyfine bakacaksın vergi ve yakıta gelince konforuna istinaden sineye çekeceksin:) 3 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) Bakıyorum da konuyu mondeocular istila etmişler.. 19 Şubat 2014 tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende bir zamanlar focus cuydum aracım da çok temiz kusursuz ve sorunsuzdu ama rahat edemedim daha öncede mondim vardı asla ama asla kıyaslanamaz 50 dedim ya az bile söylemişim :) :) 60 70 Demek Mondi nin egzosu okadar büyük Yorum bağlantısı
Harun Aydın 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 bende bir zamanlar focus cuydum aracım da çok temiz kusursuz ve sorunsuzdu ama rahat edemedim daha öncede mondim vardı asla ama asla kıyaslanamaz 50 dedim ya az bile söylemişim :) :) 60 70 80-90 1 Yorum bağlantısı
Harun Aydın 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Bakıyorum da konuyu mondeocular istila etmişler.. Öyle Oldu valla (: 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Demek Mondi nin egzosu okadar büyük 145 tane beygiri içinden çıkarıp koşturacak kadar. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Mondeo ve focus tamamen farklı segmentlerde olan iki araç.Mondeo her yönüyle birçok arabadan iyi,ancak insanlar korkuyor satın almaya.çünkü motor büyük,vergisi yüksek,çok yakar vb korkular çok.Mesela ben 10 sene oldu mondeoyu alalı.1998 model.şimdi değiştirmek istesem aynı ayarlarda aynı rahatlıkta araba bulamıyorum ya da tipini beğenemiyorum bir türlü.Vergi mesela 2,0 motor olmasına rağmen,kasko bedeline göre şuan 6 aylık 127 tl vergi ödüyorum.yakıtı da lpg ile yaklaşık 32-35 kuruş arasında değişiyor.Fiyatlarının uygun olması da bu sebeplerledir He 24-25 e o söylediğiniz modellerde temiz bulsan da km yüksek çıkacaktır.Ama 27-28 olursa güzel araçlar çıkabilir. Bahadır'ın aracın bagaj hala aklımda yayla mübarek Yorum bağlantısı
Murat Gök 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Focus candir, mondi canan demisler... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Bahadır'ın aracın bagaj hala aklımda yayla mübarek Sokakta kalsam arka koltukları yatırıp tek kişilik yatağı atar karavan niyetine kullanırım valla Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş 19 Şubat 2014 Yazar Paylaş 19 Şubat 2014 Vay vay modeocular toplan mış işte bende bunu istiyordum ve cevabını aldım konuyu okumadan önce aa bunda 2.0 motor varmış vergisi yüksek dicektim ki abilerimin yazdığı 6 aylık verğisi 127 lira küsürü görünce laf agzımda kaldı Gerçekten uçak gibi hani derler ya makam arabası gibi.Şu benim fordu uygun bir fiyata versem şuan için alacagım tek araba mondeo olur.Focuscu olupta anlık fikir değiştiren ben değilimdir heralde. Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler kafamda birşeyler canlanmaya başladı + olarak gencim hızlıyım bagaj meselesine gelince gerçekten yorgan atılınca sabahlanıyor mu Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Vay vay modeocular toplan mış işte bende bunu istiyordum ve cevabını aldım konuyu okumadan önce aa bunda 2.0 motor varmış vergisi yüksek dicektim ki abilerimin yazdığı 6 aylık verğisi 127 lira küsürü görünce laf agzımda kaldı Gerçekten uçak gibi hani derler ya makam arabası gibi.Şu benim fordu uygun bir fiyata versem şuan için alacagım tek araba mondeo olur.Focuscu olupta anlık fikir değiştiren ben değilimdir heralde. Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler kafamda birşeyler canlanmaya başladı + olarak gencim hızlıyım bagaj meselesine gelince gerçekten yorgan atılınca sabahlanıyor mu Yalnız senin bakacağının vergisi 127 olmayacak. 2003-2006 lar için vergi aşağıdaki gibi ödeyeceksin Ben sırf bu yüzden Modi den vazcayıp C-Max e yönelmiştim.. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Ford un artık 2 modeli var, Mondeo ve C-max, dahada sormaya gerek yok, bunlar iyi sayılırlar, bakınız sadece iyi diyorum, bu durumda focus mu mondimi demek ayıp olur ama 1 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Vay vay modeocular toplan mış işte bende bunu istiyordum ve cevabını aldım konuyu okumadan önce aa bunda 2.0 motor varmış vergisi yüksek dicektim ki abilerimin yazdığı 6 aylık verğisi 127 lira küsürü görünce laf agzımda kaldı Gerçekten uçak gibi hani derler ya makam arabası gibi.Şu benim fordu uygun bir fiyata versem şuan için alacagım tek araba mondeo olur.Focuscu olupta anlık fikir değiştiren ben değilimdir heralde. Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkürler kafamda birşeyler canlanmaya başladı + olarak gencim hızlıyım bagaj meselesine gelince gerçekten yorgan atılınca sabahlanıyor mu Sen Temiz bir mondeo bulmayı kolay mı sanıyorsun sen kardeş. Benim gibi çelebi olup il il gezer sin kafaya koyduysan, çünkü hınk denilince bulunmuyor:) Yorum bağlantısı
Misafir 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 Ford un artık 2 modeli var, Mondeo ve C-max, dahada sormaya gerek yok, bunlar iyi sayılırlar, bakınız sadece iyi diyorum, bu durumda focus mu mondimi demek ayıp olur ama S-Max? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Şubat 2014 Paylaş 19 Şubat 2014 (düzenlendi) S-Max? Pardoooon, nasılda unuttum onu, pek görünmüyorlar ortada ya.... Mondi- S-max - C-max gerisi tırt 19 Şubat 2014 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts