Mehmet Eren 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 17 Yaşında bir mondeoya sahibim, 17 yıldır ailemizin bir parçası. Orjinal 93000 de Son 5 yıldır tamamen benim emrimde olan bu canavar, her ne kadar sert kullansamda hor kullansamda at gibi asil sağlam dayanıklı bir makina...Bu uçak şehir içinde dur kalklardan dolayı 50krs falan yakıyor diye lpg taktırdım şimdi 30 krs. Uzun yolda 25 krs. Ben ikinci el piyasasının düşüklüğünden dolayı insanımızdan soğudum. Tabi zevkler ve renkler tartışmaz Yorum bağlantısı
Recep Aygün 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 2.0 ford focus ghia nında mondeodan az kalır yanı yoktur hem vergiside mondeoya nazaran ucuzdur 220tl 6 aylık c ile d arası bir segmente bir araç 1.6 sanıpta artistik yapanlarla çok dalga geçmişligim vardır... Yorum bağlantısı
Gürçay Hüseyin 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Mondeo'yu sirf Focus'tan bin kat ustun ses yalitimi yuzunden bile secerim. Yaslaniyorum galiba. Eskiden boyle seylere onem vermiyordum. Yorum bağlantısı
Recep Aygün 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Focus 2.0 ghia nın yol tutuşu mükemmeldir konforu ise C segmenti olmasına ragmen D segmentindeki birçok rakiplerinden iyidir gaz tepkimeleri harika yokuşta baymaz yolların gizli lordu o... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 Amma yaptınız kardeşim Mondi konu, suan en baba focus bile selective mondeo 'nun yanında fiesta gibi kalır bence, şahsen focusa bakmazdım bile D sınıfı araç sonuçta, gidişi sesizligi bile yeter zaten... Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2015 Paylaş 30 Ocak 2015 (düzenlendi) 2.0 ford focus ghia nında mondeodan az kalır yanı yoktur hem vergiside mondeoya nazaran ucuzdur 220tl 6 aylık c ile d arası bir segmente bir araç 1.6 sanıpta artistik yapanlarla çok dalga geçmişligim vardır...Vergisi niye az Recep Bey?Ayrica onerdiginiz arac farzedelim rantable; 2.0 focus Türkiye'de kac tane var? Diyelim ki sizin gorusunuzu arkadasimiz cok begendi; nereden bulacagiz 2.0 ford focus'u?Mk3 Mondeonun karsiligi olarak focus2'leri gordugum icin yazdim. Focus1 oneriyorsaniz vergi haric kisimlari dikkate almayin. Saygilarimla. 30 Ocak 2015 tarihinde Evren İskent tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts