Emir Çolakoğlu 23 Şubat 2014 Yazar Paylaş 23 Şubat 2014 Emir, ara sıra böyle konular aç da Semih'in diline düşme. abi hiç söyleme ama bugün performansım iyi resimde yükledim artık taşlamaz herhalde beni 1 Yorum bağlantısı
Misafir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Eğer sizin için önemli olan maliyetler ise 1,2/ 70 ps, yok performans ise 1,4/ 85 ps.. Gayet net bence.. Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 24 Şubat 2014 Yazar Paylaş 24 Şubat 2014 buyük bir ihtimalle tercihimiz 1.4lt den yana olacak herhalde, 1.2lt olan biraz bizi korkuttu açıkcası Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Şehir içinde 1.2 ve 1.4 yakıt tüketimi farkı 1 litre bile yok 0.7 olarak verilmiş.Öte yandan çok daha performanslı motor ve donanım olarak hemdış hem iç olarak çok fark var. Yorum bağlantısı
Necati Dur 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Donanım olarak kesinlikle comfortline. Ama yakıt olarak veriler fabrika verisinden fazla olabilir. Depoyu yeni fulledim. 39 litre aldı. Yaptığım km 706. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Donanım olarak kesinlikle comfortline. Ama yakıt olarak veriler fabrika verisinden fazla olabilir. Depoyu yeni fulledim. 39 litre aldı. Yaptığım km 706. bir alex kadar başarılı olmasada güzel değerler katetmişsiniz. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 bir alex kadar başarılı olmasada güzel değerler katetmişsiniz. O kaç km yapmış ki Bir sonraki hedefim o Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 24 Şubat 2014 Paylaş 24 Şubat 2014 Aslinda bombos bi poloya o kadar para verecegime sirf ismi icin gider baska araclar bakarim daha dolu ve genis 1 Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Aslinda bombos bi poloya o kadar para verecegime sirf ismi icin gider baska araclar bakarim daha dolu ve genis bende aynı fikirdeyim aslında işte tercihlere pek müdahele edemiyorum Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Genis bi aileyse dayin bende baska araclar baksin Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Genis bi aileyse dayin bende baska araclar baksin şimdi aklıma nissan note geldi yeni olduğu için lansman fiyatları da gayet uygun gözüküyor Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Guzel arac ama ici genismi bilemiyorum ama reklamlardaki gibiyse daha iyi bence polodan Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 (düzenlendi) Guzel arac ama ici genismi bilemiyorum ama reklamlardaki gibiyse daha iyi bence polodanGeçen hafta Notu inceledim, küçük sınıfta Note'dan daha geniş bi araç bulamazsınız, zaten note ve jazz sınıf olarak B+ dır.Ben Astra J kullanıyorum arkadakı baş mesafesi benim araçla aynı, diz mesafesi ise benim araçtan daha iyiydi şaşırdım. 25 Şubat 2014 tarihinde Hakan Gürsu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Japon ve kore araclarinda genelde ic genis bagaj dardir avrupada ic dar bagaj genistir Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Japon ve kore araclarinda genelde ic genis bagaj dardir avrupada ic dar bagaj genistir Note ve Jazz bu yönleriylede öne çıkıyor. Note'deki bagaj hacmi yine 300 litre olan sınıf ortalamalarında, ama Jazz sınıfınında üstünde 390 litre. Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Bildigin sw olmus o zaman abi o 1 Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Note gordum biraz once guzelmis beyazdi Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar oğlumun tayini istanbula çıktı ve aracını şimdi satılığa çıkardım, ARAÇ ....... 2013 crome edition VW POLO 1.4 .... 85 ps RENK .......... SİYAH KM ......... 8000 km aracın her şeyine kefilim şu anda alım satım bölümüne detaylı olarak bu ilanı yazacağım oradan bakabilirsiniz, kaçırılmıyacak bir araç,form dışına gitsin istemiyorum,şimdilik satış ilanı başka yerde yok 27 Şubat 2014 tarihinde Ahmet Dinçer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Arkadaşlar oğlumun tayini istanbula çıktı ve aracını şimdi satılığa çıkardım, ARAÇ ....... 2013 crome edition VW POLO 1.4 .... 85 ps RENK .......... SİYAH KM ......... 8000 km aracın her şeyine kefilim şu anda alım satım bölümüne detaylı olarak bu ilanı yazacağım oradan bakabilirsiniz, kaçırılmıyacak bir araç,form dışına gitsin istemiyorum,şimdilik satış ilanı başka yerde yok Hayırlı satışlar.. Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Amca keske satmasa yep yeni araba toz bile yoktur onda hayirli satislar Yorum bağlantısı
Ahmet Dinçer 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Amca keske satmasa yep yeni araba toz bile yoktur onda hayirli satislar gerçektende dediğiniz gibi ama istanbul trafiğine çıkmak istemiyor Hayırlı satışlar.. kerem bey ,teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Arkadaşlar oğlumun tayini istanbula çıktı ve aracını şimdi satılığa çıkardım, ARAÇ ....... 2013 crome edition VW POLO 1.4 .... 85 ps RENK .......... SİYAH KM ......... 8000 km aracın her şeyine kefilim şu anda alım satım bölümüne detaylı olarak bu ilanı yazacağım oradan bakabilirsiniz, kaçırılmıyacak bir araç,form dışına gitsin istemiyorum,şimdilik satış ilanı başka yerde yok hayırlı satışlar ,cumartesi alım işini halettik 1.4 comfortline modelini aldık iyi bir seçim oldu herhalde allah kaza bela vermesin inşallah... Yorum bağlantısı
Yusuf Gerdan 3 Mart 2014 Paylaş 3 Mart 2014 hayırlı satışlar ,cumartesi alım işini halettik 1.4 comfortline modelini aldık iyi bir seçim oldu herhalde allah kaza bela vermesin inşallah... Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Düz mü otomatik mi aldınız ? Yorum bağlantısı
Emir Çolakoğlu 3 Mart 2014 Yazar Paylaş 3 Mart 2014 Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Düz mü otomatik mi aldınız ? düz vites fiyatda 40.200 tl idi Yorum bağlantısı
Necati Dur 31 Temmuz 2014 Paylaş 31 Temmuz 2014 Ben 1.2 TDI motordan gayet memnunum. 4 kişi çok dik yokuşlarda hiç zorlanmadan, performans kaybı dahi yaşamdan rahatça çıkıyor. Tek başıma istediğim hızlara çok rahat çıkıyor ve durabiliyor da. Tek şikayetim, örneğin önünüzde trafik yavaşlar gibi oldu ve ayağınızı bir müddet gazdan çektiniz, muhakkak vites küçültmeniz gerekiyor hafif meyilli bir yolda değilseniz. Bir de ilk kalkışlarda biraz fazla gırgırgır yapıyor motor. En sevdiğim kısmı ise, iyi bir hız yakaladıktan sonra çok düşük bir devirde araç hiz zorlanmadan, çok sessiz bir şekilde, ayağınız sadece gaz pedalı üzerinde duracak şekilde rahat rahat gidebiliyorsunuz. Yakıt tüketimi çok düşüyor. Bu araç zaten benim bildiğim dizellerin yüksek devirle kullanılması gerektiğinin (bu bilgi yanlışmış sanırım zaten) aksine düşük devirle kullanmayı istiyor. Yani performans takıntısı var insanların ama ne bekliyorlar ben anlam veremiyorum açıkçası. Bastımı gidiyor işte, 80 km hıza nasıl çıktığını anlamıyorsun. 80'den sonra 120'ye kadar eh işte. 120-180 arası yine dokundumu rahatça ulaşabiliyor o hızlara. Bu araba 300 km hız yapacak değil ya. Kasa hafif, hızlanması, seriliği, pratikliği gayet iyi. Dün depoyu fulledim ve Levent-Sahrayıcedit-Yeşilköy-Sahrayıcedid yaptım. Yanlış hatırlamıyorsam 230 km. Trafik yok gibiydi, çok az trafikte kaldım. Döndüğümde tekrar fulledim. 22 liralık yakıt aldı. Yakıt Türk Petrolden. TP Kart ile TP Ekstra Fiyatı 4.56. Araç gayet sessiz. Kim ne derse desin. Daha önce başka konularda da yazdım. En basit mukayesem Opel Corsa 1.3 CTI ile. Arka koltukta oturdum, şoför koltuğundaki arkadaşıma bir şey anlatırken bağırmak zorunda kaldım. Rolantide ise zaten ses duymak imkansız. Ve bu dizel bir araba. Başlıkta benzinlisi sorulmuş. Dizeli böyletse, benzinlisini düşünün ses vs. açısından. Biz serviste bir sesi test etmek için, orada bekleyen benzinli 1.2 Polo'ya bindik. Usta az kalsın marşa basıyordu. Zor durdurdum, çünkü araba çalışıyordu. 1.2 Benzinlisi amcamda vardı. Yokuş performansı iyi değildi sadece. Düz yolda sorun yoktu. O torkla ilgili tabi. Ama rampaya 100 km/h ile girerseniz sıkıntısız olarak çıkıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts