Sedat Bilgen 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 park yanıyor uzun yanıyor iç ısıklarımda yanıyor ama kısa ışıklar yanmıyor. Ampul mu patlamıstır?Akü yü yeni değiştirim MUTLu silver 60 ah. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Yok ben pek sigorta işinden anlamıyorum.Sigortası nerede oluyor? Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Sinyal kolu arızalı. Ne alakası var demeyin. Servise gidin aynı şeyi söyleyeceklerdir. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 (düzenlendi) Murat bunda sinyal kolu ile far bölümünün alakası yok bagımsız.Araç Mondeo dikkatinize sunarım naylon değil Eski Mondeo da çok uğraştım konuda resimleride var. İlk bakılacak kısım sigortalar hali ile.Fakat sağ ve sol kısa far sigortaları ayrıdır her ikisiniz atması uzak ihtimal ama yinede olabilir.Eger sağlam ise öncelikle far anahatrına bakılacak sis farı bölümünden dolayı yanma ihtimali yüksek.Burasıda sağlam ise Direksiyon altında far anahtarından gelen uçlar takip edilip bulunacak far modülü mevcut bumodülün soketyindeki kısa far uçları ark yaptıysa teması olmayabilir.Ben bu kısımda sorunu bulmuştum ve düzeltip çalıştırmıştım. 25 Şubat 2014 tarihinde Oktay Toker tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 İnşallah sigortadır ikiside yanmıyor.Sigortası nerede dir nasıl bakabilirim Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Akünün yanında.Siyah kutu.Kapagı kolay açılır.İçinde şeması olması lazım. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 25 Şubat 2014 Yazar Paylaş 25 Şubat 2014 Akünün yanında.Siyah kutu.Kapagı kolay açılır.İçinde şeması olması lazım. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Erdem Şimşek 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Sinyal kolu arızalı. Ne alakası var demeyin. Servise gidin aynı şeyi söyleyeceklerdir. Banada öle geliyo ki başımada geldi aynısı kolu değiştirmek zorunda kaldım Yorum bağlantısı
Yasir Uslan 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Sinyal kolu arızalı. Ne alakası var demeyin. Servise gidin aynı şeyi söyleyeceklerdir. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2014 Paylaş 25 Şubat 2014 Sinyal kolu şaseye kısa devre yaptırıyorsa aynı hattı kullanan far tesisatı sorun yapabilir.Başkada soruna sebep olacak açıklaması bence yok. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 26 Şubat 2014 Yazar Paylaş 26 Şubat 2014 (düzenlendi) Sinyal kolu şu direksiyonun yanındaki olan dimi? O gün direksiyonun plastiğini çıkarmaya çalışmıstım yağlamak için beceremedim geri taktım . DEdiğiniz gibi olabilir. Sinyallerde sorun yok ama.Gerçi bazen sinyalin biri hızlı bir şekilde yanıp sönüyor.O da çok nadir oluyor. 26 Şubat 2014 tarihinde Sedat Bilgen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Özge 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Siz bence bir ustaya götürün aracı sigortadan, sinyal kolundan haberiniz yok daha. başınıza daha büyük masraflar açmadan Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Sinyal kolu şu direksiyonun yanındaki olan dimi? O gün direksiyonun plastiğini çıkarmaya çalışmıstım yağlamak için beceremedim geri taktım . DEdiğiniz gibi olabilir. Sinyallerde sorun yok ama.Gerçi bazen sinyalin biri hızlı bir şekilde yanıp sönüyor.O da çok nadir oluyor. Benim bildiğim sinyalin birisi hızlı yanıp sönüyorsa tesisatla ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Devre birbirini tamamlamıyordur.. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Benim bildiğim sinyalin birisi hızlı yanıp sönüyorsa tesisatla ilgili bir sorun olduğunu gösterir. Devre birbirini tamamlamıyordur.. Ampüllerden biri patlak olursa hızlı yanıp söner..Çalışmayan bir sinyal var demektir.. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 Ampüllerden biri patlak olursa hızlı yanıp söner..Çalışmayan bir sinyal var demektir.. Evet bu zaten ilk bakılması gereken..ancak ampuller sağlamsa da hatırladığım kadarıyla Fiat araçlarda başka arızaların işareti oluyordu bu durum.. Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) resimde işaretli yerdeki sigorta patlaktı yerine yenisini taktım sorun çözüldü yanlız tekrar patladı Şimdi 10-luk yerine 15 lik taksam olurmu?NE yapmalıyım.(Not:akü yenilendikten sonra kısalar yanmamaya başladı) 27 Şubat 2014 tarihinde Sedat Bilgen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 resimde işaretli yerdeki sigorta patlaktı yerine yenisini taktım sorun çözüldü yanlız tekrar patladı Şimdi 10-luk yerine 15 lik taksam olurmu?NE yapmalıyım.(Not:akü yenilendikten sonra kısalar yanmamaya başladı) 15'lik takarsanız tesisata zarar gelebilir. Muhtemelen ampullerde ya da kablolarda şase var. Ampuller 55watt'mıdır? Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 (düzenlendi) 55 watt tır sanırım ben ampulu degıstırmedım aküyü değiştirdikten sonra oldu.Önceden hiçbir sorun yoktu.Tanıdıgım iki güvendiğim usta var onları aradım sordum 15-20 takabilirsiniz sorun olmaz dediler.Eğer onlarıda paatlatırsa bi yerde şase yapıyordur dediler 27 Şubat 2014 tarihinde Sedat Bilgen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Yilmaz 28 Şubat 2014 Paylaş 28 Şubat 2014 (düzenlendi) Kablolarda oluşan, zaman içindeki geçen akımın etkisi ve eskimeden kaynaklanan iç direnç değişimi buna yol açıyor olabilir. Kullanmış olduğunuz sigortaların kaliteside bunda etkilidir. Eğer imkanınız varsa bir ampermetre yardımıyla, kısa farların çektiği akımı tespit edebilirsiniz... Kısa devre yoksa, 15 amp. sigorta takabilirsiniz. Hayata devam etmek istiyorsanız, geçmişi arkanızda bırakmanız gerekir. 28 Şubat 2014 tarihinde Cem Yilmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sedat Bilgen 28 Şubat 2014 Yazar Paylaş 28 Şubat 2014 Arkadaslar ustanın dedıgını yaptım 10 luk yerıne 15 lık taktım dumanı gordum:((((( Öncamın sol tarfından göğüsün içinden duman geldi:((( Şasenin yerini buldum:D Ama yanık kokuyor.Allah tan başka bir şey olmadı hala kısalar yanmıyor. Şimdi sanayide bakıyolar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts