Hakan Türkoğlu 26 Şubat 2014 Paylaş 26 Şubat 2014 acacımda devri 3000 4000 arasına getirip sabit tuttuğumda ufak bir zırıltı sesi geliyor kafama takılıyordu yolum yetkili servise düştüğünde oradaki ustaya durumu anlattım araca bindik çalıştır dedi çalıştırdım gaz ver beklet 4000 devirde dedi beklettim zırıltı geliyor bumu dedi evet dedim viteso topuzunu sıkı tut dedi tuttum ses kesildi vites halatları gevşemiş önemli bişey değil sadece ses yapar dedi ama bana göre ses yapmamalı bu vites halatı nasıl gerdirilir bu konu hakkında fikri olan varmı Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 vites halatı benim arabada sanzumannın üzerine geliyor orada sıkılacak gerdirmeler var senınkindede olması lazım 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Hiç duymadım daha önce... Focus MK 2.5 Kronik sorunlardan biri, 10 araçtan birinde mutlaka yaşanıyor Abi.. Vites Halatı, Isı Kalkanina değiyor.. Herhangi bir sorun teşkil etmez ama Yüksek devirlerde zırıltı yapıyor. Basit şekilde sorun çözülüyor. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 kendim yapamam herhalde kaç paraya yaparlar acaba bu işlemi yaparken parça söküyorlar mı? Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Kendinizde yaparsınız.. Bunu bilen teknik servis basit bir çözümü olan sorunu yapmayı nasıl bilmiyor oda bir soru işareti..Motor Plastik kapağı varsa, sökün..Isı Kalkanı ile Vites halatının arasına yapışkanlı bir sünger koyun.. Yada İki Vites halatını, plastik kelepçe ile birbirine bağlayın.. Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Dediğiniz yer yaklaşık nerede ? akünün altına mı denk geliyor acaba Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 dediğiniz yer yakalşık nerde ? akünün altınamı denk geliyor acabaMotorun arka kısmında, EGR Valfinin hemen arkasında iki tane halat gözüküyor Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 27 Şubat 2014 Yazar Paylaş 27 Şubat 2014 Kendinizde yaparsınız.. Bunu bilen teknik servis basit bir çözümü olan sorunu yapmayı nasıl bilmiyor oda bir soru işareti.. Motor Plastik kapağı varsa, sökün.. Isı Kalkanı ile Vites halatanın arasına yapışkanlı bir sünger koyun.. Yada İki Vites halatını, plastik helepçe ile birbirine bağlayın.. az önce servise arkadaşın yanına gittim anlattım ona sizin dediginiz gibi dedi motor plastiğini söktü ben göremedim orada bişeyler yaptı ne yaptın dedim iki halat arasına sünger koyuyorum dedi zırıltı tam anlamıyla kesilmesede yinede eskisinden iyi oldu zaten acelem vardı çok kalamadım nereye sünger koydu göremedim o tarif ettiginiz yeri bilen arkadaş varsa fotoğraflı bir anlatım yapabilirmi acaba merak ettim orayı Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 27 Şubat 2014 Paylaş 27 Şubat 2014 Motor Koruma Plastigini kaldirirsaniz eğer, sizde görebilirsiniz Hakan Bey Motorun arkasında, EGR Valfinine yakın. Çok rahat görülüyor.. Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 Kendinizde yaparsınız.. Bunu bilen teknik servis basit bir çözümü olan sorunu yapmayı nasıl bilmiyor oda bir soru işareti.. Motor Plastik kapağı varsa, sökün.. Isı Kalkanı ile Vites halatının arasına yapışkanlı bir sünger koyun.. Yada İki Vites halatını, plastik kelepçe ile birbirine bağlayın.. hocam dediğiniz yeri gördüm motorun arka tarafında ortada iki halat var peki bu iki halatı birbirine kelepçeyle bağlasam sıkıntı olmazmı halatlar hareketli değilmi Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 hocam dediğiniz yeri gördüm motorun arka tarafında ortada iki halat var peki bu iki halatı birbirine kelepçeyle bağlasam sıkıntı olmazmı halatlar hareketli değilmiIsı kalkanına, değmeyecek şekilde kelepçeledikten sonra problem olmaz çok az bir gerginlikle çalışır Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 birazdan yapmayı düşünüyorum hocam resmini çekip buraya yüklerin inş 1 Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 5 Nisan 2014 Paylaş 5 Nisan 2014 Testini yaptınız mı ? Cızırdama geçti mi ? Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu 5 Nisan 2014 Yazar Paylaş 5 Nisan 2014 birazcık geçti hissediliyor yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts