Burak Kuşçu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 bana da uygun,mekan olarak kapalı biryere gidelim malum hava şartlarından dolayı burç fırın uygun mudur? yoksa başka biryerlere mi bakalım bana uygundur kardeşim abilerimiz içinde uygunsa yalnız duruma göre rezerve yaparsak sürprizle karşılaşmamış oluruz birde saat kaç gibi olacak ? Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 bana da uygun,mekan olarak kapalı biryere gidelim malum hava şartlarından dolayı burç fırın uygun mudur? yoksa başka biryerlere mi bakalım Burç fırın nerede la :D Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Burç fırın nerede la :D Anadolu Mahallesinde 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 +1 Bana da uygun demek isterdim yakın bir yerde olsaydık. Bol muhabbetler şimdiden. Mesafeleri karıştırma Ali hocam , sözün var bekliyorum ilk fırsatta 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Mesafeleri karıştırma Ali hocam , sözün var bekliyorum ilk fırsatta İnşallah gardaşım, sözümüz söz er geç yolum düşecek o tarafa. 1 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Burç'un orda araba sıkıntı olur. Gerçi ben yaya katılacağım ama Yorum bağlantısı
Misafir 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Şöyle iki üç veya dört beş ay sonra olaydı da iyi bir hazırlanılsaydı. Belki katılım daha yüksek olurdu Üç gün sonrası için toplantı düzenliyorsunuz, millet bittikten sonra haberdar oluyor... Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Şöyle iki üç veya dört beş ay sonra olaydı da iyi bir hazırlanılsaydı. Belki katılım daha yüksek olurdu Üç gün sonrası için toplantı düzenliyorsunuz, millet bittikten sonra haberdar oluyor... Abi iki kişi biyere oturup konu açsak, yarım saate toparlanırız sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Şöyle iki üç veya dört beş ay sonra olaydı da iyi bir hazırlanılsaydı. Belki katılım daha yüksek olurdu Üç gün sonrası için toplantı düzenliyorsunuz, millet bittikten sonra haberdar oluyor... Birgün Servet abi geliyorum diye telefon açtı ve toplanmamız sadece 15 dakika sürdü Burç'un orda araba sıkıntı olur. Gerçi ben yaya katılacağım ama Tesislerin orada mı bu Engin ? Ben de yaya katılırım gibi geliyor, zaten çarşıya geleceğim oradan geçerim. Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Birgün Servet abi geliyorum diye telefon açtı ve toplanmamız sadece 15 dakika sürdü Tesislerin orada mı bu Engin ? Ben de yaya katılırım gibi geliyor, zaten çarşıya geleceğim oradan geçerim. Karakoldan Anadolu'ya giderken solda, rehabilitasyon merkezinin yanı Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 evet abi otopark sıkıntımız olabilir orada ama güzeel yerdir.ya da aklınızda başka biyer varsa oraya gidelim Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Yeni Adliyenin arkasındaki cafelerde olabilir. 3 Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 6 Mart 2014 Yazar Paylaş 6 Mart 2014 evet abi oralarda olur bezm-i keyifte güzel,yeri ve saati tam kararlaştıralımda yer ayırtalım gideceğimiz yerden Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 adliye tarafı da olabilir hatta itfaiyenin arasında bir arkadaşım yeni cafe açtı orada da toplanabiliriz hem çok hareketli bir yerde değil rahat ederiz diye tahmin ediyorum Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Vallamı la... . İsparta gerçekten doplanıyormu... ..Şaka deyin nolur.İnanmam falla.... 3 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Saat 2 de adliyenin önünde buluşalım o zaman 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Vallamı la... . İsparta gerçekten doplanıyormu... ..Şaka deyin nolur.İnanmam falla.... İnanmayan gelir abi Gelir mi ? Eee bu lafın üstüne gelmesi lazım 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 6 Mart 2014 Paylaş 6 Mart 2014 Seçim bitene kadar randevu defterim dolu...Bol bol görev kitliyorlar... 2 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Antalya-Isparta 1,5 saat gelsem mi acaba 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Antalya-Isparta 1,5 saat gelsem mi acaba 12 De çıksan toplantıya yetişirsin 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Antalya-Isparta 1,5 saat gelsem mi acaba İmkanın olursa bekliyoruz Sercan 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts