Engin Deniz 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 cumartesi öğleden sonra bana da uygun Cenk Hoca'nın haberi varmı Abi? 1 Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 12 De çıksan toplantıya yetişirsin İmkanın olursa bekliyoruz Sercan Bakalım abi durumumu ayarlayabilirsem gelirim.. 1 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Cenk Hoca'nın haberi varmı Abi? Söyledim, 3 gibi uğramaya çalışacak Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 abilerim kambersiz düğün olur mu_? hanıma izin alabilirsem uçuyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Ünal 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 bide harun sulak hoca var ona da yarın haber vereceğim haber vermeyi unutmuşum Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 bakkk biii.... ıspartade buluşuverek gari. Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Fotoğraf makinesi getirmeyi unutmayın Isparta'da ki toplantıya bile katılamazsın sen panpa Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Isparta'da ki toplantıya bile katılamazsın sen panpa çaktırma katılacakmış efekti veriyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Isparta'da ki toplantıya bile katılamazsın sen panpa [/quoteçaktırma katılacakmış efekti veriyorum Ooo, baştan gelsene olum montaj dublaj vs yaparız katılmış gibi gösteririz Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Önceden çok kullandım o yöntemleri yeni birşey bulmam lazım Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Önceden çok kullandım o yöntemleri yeni birşey bulmam lazım Tahir alıntı yaptığın mesajda bildirim gelmedi ha Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Tahir alıntı yaptığın mesajda bildirim gelmedi ha Hacı mobil bana göre değil ya Bilgisayara geçtim şimdi , ohhh dünya varmış ya 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Hacı mobil bana göre değil ya Bilgisayara geçtim şimdi , ohhh dünya varmış ya Numaramı kaydettin mi la? Aradığımda yine kimsin deme elim kulağımdadır ararım bir gün 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Numaramı kaydettin mi la? Aradığımda yine kimsin deme elim kulağımdadır ararım bir gün Hacı sende hemen şuyum demiyorsun ki.Arama mı ,coğrafya dersi mi belli değil Yok şuradanım , yok buradanım Tel yanımda değil sabah kontrol edeyim kaydetmiş miyim Yemek vakti aradın en son hatırlamıyorum Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Hacı sende hemen şuyum demiyorsun ki.Arama mı ,coğrafya dersi mi belli değil Yok şuradanım , yok buradanım Uzaklarda aramaaaaa.. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Uzaklarda aramaaaaa.. Bu şarkının devamı nasıldı ya Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Bu şarkının devamı nasıldı ya Telefonda söylerdim de geç oldu, apartman sakinlerine ayıp olmasın Yalnız gözümden kaçmadı, kaydedilmemiş telefon Yemek çok iyiydi o an aklını başından aldı da unuttun noldu,, 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Telefonda söylerdim de geç oldu, apartman sakinlerine ayıp olmasın Yalnız gözümden kaçmadı, kaydedilmemiş telefon Yemek çok iyiydi o an aklını başından aldı da unuttun noldu,, Yok la kaydetmişimdir Len kusmadan bitirebilme derdindeydim o yüzden unutmuşumdur 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 7 Mart 2014 Paylaş 7 Mart 2014 Sınav var sonbaharda, çalış kpss'ye. Klavyende var. Yaşın genç daha değerlendir. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Tahir gene yok Çağğğdırmaaaa Engin ne zaman uzaya gittin de çektin bu fotoyu Google maps fotoları gibi olmuş 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts