İçeriğe Yönlendir

8 Mart 2014 Büyüüüüük Isparta Toplantısı

Gökhan Ünal

Recommended Posts

Murat Ersel Çevik

Isparta bile toplanıyor vay anasını.

Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik

Güzel bir toplantı oldu, son dakika kadroya katıldım, baya özlemişim arkadaşları ileride bir  Isparta Fordclub Karacaören Alabalık Avı Toplantısı organize edeceğiz. Dillere destan olacak :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman

M8ZPivh.jpg

yTQVFLJ.jpg

LjxdKOP.jpg

6QYpRas.jpg

zsjdv5M.jpg

Cibt97f.jpg

Ozuw6rV.jpg

toplantıdan sonra sanayi. hidrolik hortumu değişti.  :D

fLotGou.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Seçim bitene kadar randevu defterim dolu...Bol bol görev kitliyorlar... :biggrin:

Abi, Ankarada çömez muamelesimi yapıyorlar yoksa sana  :biggrin:

Güzel bir buluşma olmuş, maksat gönüller bir olsun. :bravo:

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Yine çok güzel, bol muhabbetli bir toplantıya daha imza attık. Sayımız az ama özdü :) Herkesin ayaklarına sağlık. Sadettin abinin dediği gibi havalar biraz düzelsin bomba gibi bir toplantı ile tekrar buluşacağız. 

Güzel bir toplantı oldu, son dakika kadroya katıldım, baya özlemişim arkadaşları ileride bir  Isparta Fordclub Karacaören Alabalık Avı Toplantısı organize edeceğiz. Dillere destan olacak :)

Süper fikirdi abi. Lafta kalmasın mutlaka yapalım. Uygun zamanı sen belirle bu işlerden en çok anlayan sensin ;)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Yine çok güzel, bol muhabbetli bir toplantıya daha imza attık. Sayımız az ama özdü :) Herkesin ayaklarına sağlık. Sadettin abinin dediği gibi havalar biraz düzelsin bomba gibi bir toplantı ile tekrar buluşacağız. 

Süper fikirdi abi. Lafta kalmasın mutlaka yapalım. Uygun zamanı sen belirle bu işlerden en çok anlayan sensin ;)

en erken Mayıs ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu

yine çok güzel bir buluşmaydı gayet keyifli zaman geçirip sohbet ettik bu kadar samimi bir ortam oluşmasında katkıda bulunun tüm abilerime ve arkadaşlara teşekkürler :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Katılamadım maalesef. Cumartesi günü ve o saat bana hiç uygun değildi. Kızın kursu vardı tam o saatlerde. Yoğunluktan foruma da son 1-2 haftadır pek bakamadım. Sonrakine belki...:)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Katılamadım maalesef. Cumartesi günü ve o saat bana hiç uygun değildi. Kızın kursu vardı tam o saatlerde. Yoğunluktan foruma da son 1-2 haftadır pek bakamadım. Sonrakine belki...:)

Bol bol kulaklarını çınlattık abi :) Akşam hanım fotoğraflara bakıyordu o bile sordu Cenk hoca gelmedi mi diye :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yüreklerinize sağlık arkadaşlar   :bravo:  :bravo:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren
(düzenlendi)

Allah muhabbetinizi artırsın Isparta. Yüreklerinize sağlık.  :flowers:

Toplanamadık yahu :)

Siz istediğiniz kadar toplanın, klasik cümleyi yazan biri olur her zaman.    :good1:

tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bol bol kulaklarını çınlattık abi :) Akşam hanım fotoğraflara bakıyordu o bile sordu Cenk hoca gelmedi mi diye :D

Doğru, AVM'de de görmüyorum sizi. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ayaklarınıza sağlık, isteyince oluyor demek ki. :bravo:

Baya da bir otopark sorunu varmış. Önceden haberli gittiniz he? Otoparka başka araç almamışlar. ;)

Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz

Ayaklarınıza sağlık, isteyince oluyor demek ki. :bravo:

Baya da bir otopark sorunu varmış. Önceden haberli gittiniz he? Otoparka başka araç almamışlar. ;)

Ben kapatttım abi, çayları ortak ödedik bu yüzden :selo:

Yorum bağlantısı
İbrahim Maslak

Ben Antalyadayım eğer ole bir organizasyon olursa buradan bende gelmek isterim takipteyim ıspartaaa. :good1:

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Hakan Sunar

Bir daha ki toplantıya Burdur'dan bende katılmak isterim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...