Murat Ersel Çevik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Isparta bile toplanıyor vay anasını. Yorum bağlantısı
Sadettin Çelik 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Güzel bir toplantı oldu, son dakika kadroya katıldım, baya özlemişim arkadaşları ileride bir Isparta Fordclub Karacaören Alabalık Avı Toplantısı organize edeceğiz. Dillere destan olacak 7 Yorum bağlantısı
Şahin Efe Kahraman 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 toplantıdan sonra sanayi. hidrolik hortumu değişti. 4 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 (düzenlendi) Seçim bitene kadar randevu defterim dolu...Bol bol görev kitliyorlar... Abi, Ankarada çömez muamelesimi yapıyorlar yoksa sana Güzel bir buluşma olmuş, maksat gönüller bir olsun. 8 Mart 2014 tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Yine çok güzel, bol muhabbetli bir toplantıya daha imza attık. Sayımız az ama özdü Herkesin ayaklarına sağlık. Sadettin abinin dediği gibi havalar biraz düzelsin bomba gibi bir toplantı ile tekrar buluşacağız. Güzel bir toplantı oldu, son dakika kadroya katıldım, baya özlemişim arkadaşları ileride bir Isparta Fordclub Karacaören Alabalık Avı Toplantısı organize edeceğiz. Dillere destan olacak Süper fikirdi abi. Lafta kalmasın mutlaka yapalım. Uygun zamanı sen belirle bu işlerden en çok anlayan sensin 4 Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 8 Mart 2014 Paylaş 8 Mart 2014 Yine çok güzel, bol muhabbetli bir toplantıya daha imza attık. Sayımız az ama özdü Herkesin ayaklarına sağlık. Sadettin abinin dediği gibi havalar biraz düzelsin bomba gibi bir toplantı ile tekrar buluşacağız. Süper fikirdi abi. Lafta kalmasın mutlaka yapalım. Uygun zamanı sen belirle bu işlerden en çok anlayan sensin en erken Mayıs 1 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 yine çok güzel bir buluşmaydı gayet keyifli zaman geçirip sohbet ettik bu kadar samimi bir ortam oluşmasında katkıda bulunun tüm abilerime ve arkadaşlara teşekkürler 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Katılamadım maalesef. Cumartesi günü ve o saat bana hiç uygun değildi. Kızın kursu vardı tam o saatlerde. Yoğunluktan foruma da son 1-2 haftadır pek bakamadım. Sonrakine belki... 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Katılamadım maalesef. Cumartesi günü ve o saat bana hiç uygun değildi. Kızın kursu vardı tam o saatlerde. Yoğunluktan foruma da son 1-2 haftadır pek bakamadım. Sonrakine belki... Bol bol kulaklarını çınlattık abi Akşam hanım fotoğraflara bakıyordu o bile sordu Cenk hoca gelmedi mi diye 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 (düzenlendi) Allah muhabbetinizi artırsın Isparta. Yüreklerinize sağlık. Toplanamadık yahu Siz istediğiniz kadar toplanın, klasik cümleyi yazan biri olur her zaman. 9 Mart 2014 tarihinde Ali Eren tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 9 Mart 2014 Paylaş 9 Mart 2014 Bol bol kulaklarını çınlattık abi Akşam hanım fotoğraflara bakıyordu o bile sordu Cenk hoca gelmedi mi diye Doğru, AVM'de de görmüyorum sizi. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ayaklarınıza sağlık, isteyince oluyor demek ki. Baya da bir otopark sorunu varmış. Önceden haberli gittiniz he? Otoparka başka araç almamışlar. Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 10 Mart 2014 Paylaş 10 Mart 2014 Ayaklarınıza sağlık, isteyince oluyor demek ki. Baya da bir otopark sorunu varmış. Önceden haberli gittiniz he? Otoparka başka araç almamışlar. Ben kapatttım abi, çayları ortak ödedik bu yüzden Yorum bağlantısı
İbrahim Maslak 15 Mart 2014 Paylaş 15 Mart 2014 Güzel bir toplantı oldu, son dakika kadroya katıldım, baya özlemişim arkadaşları ileride bir Isparta Fordclub Karacaören Alabalık Avı Toplantısı organize edeceğiz. Dillere destan olacak Ben Antalyadayım eğer ole bir organizasyon olursa buradan bende gelmek isterim takipteyim ıspartaaa. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Sunar 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Bir daha ki toplantıya Burdur'dan bende katılmak isterim. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts