İçeriğe Yönlendir

Elektrik Kesilmemesi

Kenan Tokgöz

Recommended Posts

Kenan Tokgöz

Hayırlı sürüşler ilk defa 2008 1.6 mondeo alarak aranıza katılıyorum.

Aracı almadan önce sizlerden çok faydalandım teşekkür ediyorum.

Ben şunu farkettim aracı kapatıp kilitledikten sonra telefonun şarjını unutmuşum. Denemek istedim daha önce laguna ve elantra kullandım araç kilitlendikten en fazla 1 dakika sonra çakmaklık dahil tüm elektrikler kesiliyordu. Fakat mondeo da elektrik var. Acaba elektrik aksamı kesilmiyormu

Yorum bağlantısı
Oktay Demirağ

Ford'larda çakmaklık elektriği kesilmez diyorlar ancak kullanım kitapçığını kontrol ediniz. Bende, kitapçıkta yazıldığı gibi 1 saat sonra ön çakmaklıkta elektrik kesiliyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

Ford'larda çakmaklık elektriği kesilmez diyorlar ancak kullanım kitapçığını kontrol ediniz. Bende, kitapçıkta yazıldığı gibi 1 saat sonra ön çakmaklıkta elektrik kesiliyor.

S-Max  :wub:

Diğer modellerde elektrik kesilmiyor  :(

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Beğenilmeyen Renualt ile Hyundai bile kesiyor...

Elektriği kesiyor diye mi beğeneceğiz ? :D  Benim arabada kesilmiyor hiç bir şekilde..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Elektriği kesiyor diye mi beğeneceğiz ? :D  Benim arabada kesilmiyor hiç bir şekilde..

Yooo, beğenmemek için milyon sebebiniz var da, beğenmek için bir sebep bile bulamıyoruz sizin için :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

elektrik belli bir sure sonra kesiliyor kardesim sikinti yok ,tecrubeyle sabit!!kapilarida actigin anda da elektrik tekrar gelir yani anahtara arabaya gelmeden bastigini dusunursek elektrik hep varmis gibi bir algi oluyor denemek icin arabaya tel sarjini birak kitle isigi yanik kalacak sonra sabah arabanin kilidini acmadan camdan bak isigin sondugunu göreceksin. :good1:

Yorum bağlantısı
Misafir

elektrik belli bir sure sonra kesiliyor kardesim sikinti yok ,tecrubeyle sabit!!kapilarida actigin anda da elektrik tekrar gelir yani anahtara arabaya gelmeden bastigini dusunursek elektrik hep varmis gibi bir algi oluyor denemek icin arabaya tel sarjini birak kitle isigi yanik kalacak sonra sabah arabanin kilidini acmadan camdan bak isigin sondugunu göreceksin. :good1:

Demek bu sebeple nezaman araca binsem, transmitter açık görünüyor.. Kesin eminiz değil mi Tolgay?

Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

Demek bu sebeple nezaman araca binsem, transmitter açık görünüyor.. Kesin eminiz değil mi Tolgay?

kesin eminim hocam yeni led taktim ön konsola cakmakliga bagladim sorun yok :D

Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU
(düzenlendi)

arabaya bağlattığım kameranın elektrğini üst lambadan aldım. aracı kilitlediktan 5-6 dk sonra kamera kapanıyor. kumandadan açar açmaz da açılıyor. yani elektrik kesiliyor ama kumandadan açtığınız an geri geliyor.

tarihinde Adnan KAVASOĞLU tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...