İçeriğe Yönlendir

Gördüğüm Rüya

Burak Güngör

Recommended Posts

Burak Güngör

Dün akşam bi rüya gördüm yorumlarınızı beklıyorum  :biggrin: :biggrin:  :biggrin:  

yeni bi eve taşınmışık 2.katta fiestamı aşşağıya tamiranenin önüne bırakmışım bi gideyim bakayım diyorum sol yanıda içine göçük ayna paramparca gitti arabam diyerek cıkıyorum yukarı sonra aklıma geliyor yine bakmaya gidiyorum araba yerinde yok hemen polisi ararken uyandım 

baktım ki rüyamış bi oh çektim....

:D  :D  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Rüyada araba çalınması, rüyayı gören kişinin, hayatını tamamen değiştirecek çok büyük atılımlar yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken herşey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder.

:D ben buna yordum :D

Alıntıdır...

Yorum bağlantısı
Onur Bulut

Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum ama bazen rüya gördüğüm anda yani rüyanın içinde o an  yaşadığımın rüya olduğunu anlayabiliyorum... :melek:

Bende anlayabiliyorum abi yalnız değilsin. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum ama bazen rüya gördüğüm anda yani rüyanın içinde o an  yaşadığımın rüya olduğunu anlayabiliyorum... :melek:

İşte en güzel rüyalar;kontrol tamamen insanın kendisinde oluyor. :D

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Bende anlayabiliyorum abi yalnız değilsin. :crazy:

merak etmeyin sizlere bende eşlik ediyorum nasılmı ?

İşte şöyle rüya gördüğün anda hemen rüya da olduğunu fark ediyorsun ve ertesi gün hatırlamak için yardımcı oluyor ben rüyada şunu görmüştüm diyebiliyorum.

Çok acayip bi durum ama yaşayanlar anlayabilir ancak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Burak Güngör

hayır olsun.. açıkta kalma :)

yok yok hava soğuk baya bi örtünüyorum :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Kırık ayna hiç iyi bişey değil.. Elemterefiş :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayır olsun inşallah  :rolleyes:

Mavi hapı yutmuşsunuz. Matrix tir o Matrix  :yes:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Havalar soğuk sanırım. Üstünü örtmeyi ihmal etme.

Mazallah tutulursun. ;)  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hayırdır inşallah diyip yoruma girelim, tez zamanda avrupadan ST body kit getirip takmak için uğraşıyorsun, tabii uymayacağından gelen kite bir tekme atıp arabayı satıyor ve gerçek st alıyorsun, o yüzden şimdi araban rüyanda çalınmış görünüyor, halbuki gerçekte takasa veriyorsun  :D  :tongue:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Yöneticilerimizden Fal Yorum Merkezi bölümünün eklenmesini talep ediyorum. :p

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Abi bizde ne cevherler varmış yaaaaa..... :good1:  :bravo:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Burak Güngör

Sanırım yeni kasa fiesta alacaksın :p

inşallah

Hayırdır inşallah diyip yoruma girelim, tez zamanda avrupadan ST body kit getirip takmak için uğraşıyorsun, tabii uymayacağından gelen kite bir tekme atıp arabayı satıyor ve gerçek st alıyorsun, o yüzden şimdi araban rüyanda çalınmış görünüyor, halbuki gerçekte takasa veriyorsun  :D  :tongue:

:D

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Emre Şimşek

Yeni bir başlık açıp forumda kirlilik yapmak istemedim. Bugün ben de bir rüya gördüm...

Rüyamda babamların isteğiyle Focusumu galeriye vermişim satılırsa satılsın diye. Alt limit olarak da 48bin lira demişiz(iyi para).

Tabi biz de başka araç bakıyoruz. Sonra bir tane 2007 Corolla dizel görüyoruz tanıdıkta. Bir test sürüşüne çıkıyorum ama indiğimde üzüntüden nerdesin ağlayacağım, güzelim arabayı bırakıp da bunlara nasıl kaldım diye :D

Corolla'ya 38 istiyorlar ben de 33 veririm diyip oradan ayrılıyorum. Bu rüya yüzünden midir bilmem bir mahzun uyandım bugün...

Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi. Amin :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...