Burak Güngör 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Dün akşam bi rüya gördüm yorumlarınızı beklıyorum :biggrin: yeni bi eve taşınmışık 2.katta fiestamı aşşağıya tamiranenin önüne bırakmışım bi gideyim bakayım diyorum sol yanıda içine göçük ayna paramparca gitti arabam diyerek cıkıyorum yukarı sonra aklıma geliyor yine bakmaya gidiyorum araba yerinde yok hemen polisi ararken uyandım baktım ki rüyamış bi oh çektim.... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Rüyada araba çalınması, rüyayı gören kişinin, hayatını tamamen değiştirecek çok büyük atılımlar yapacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken herşey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına delalet eder. ben buna yordum Alıntıdır... Yorum bağlantısı
Onur Bulut 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum ama bazen rüya gördüğüm anda yani rüyanın içinde o an yaşadığımın rüya olduğunu anlayabiliyorum... Bende anlayabiliyorum abi yalnız değilsin. 1 Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum ama bazen rüya gördüğüm anda yani rüyanın içinde o an yaşadığımın rüya olduğunu anlayabiliyorum... İşte en güzel rüyalar;kontrol tamamen insanın kendisinde oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 İşte en güzel rüyalar;kontrol tamamen insanın kendisinde oluyor. +1 Yorum bağlantısı
Atilla Atun 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Bende anlayabiliyorum abi yalnız değilsin. merak etmeyin sizlere bende eşlik ediyorum nasılmı ? İşte şöyle rüya gördüğün anda hemen rüya da olduğunu fark ediyorsun ve ertesi gün hatırlamak için yardımcı oluyor ben rüyada şunu görmüştüm diyebiliyorum. Çok acayip bi durum ama yaşayanlar anlayabilir ancak. 2 Yorum bağlantısı
Burak Güngör 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 hayır olsun.. açıkta kalma yok yok hava soğuk baya bi örtünüyorum 2 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Kırık ayna hiç iyi bişey değil.. Elemterefiş 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Hayır olsun inşallah Başka kimsede oluyor mu bilmiyorum ama bazen rüya gördüğüm anda yani rüyanın içinde o an yaşadığımın rüya olduğunu anlayabiliyorum... Mavi hapı yutmuşsunuz. Matrix tir o Matrix Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Havalar soğuk sanırım. Üstünü örtmeyi ihmal etme. Mazallah tutulursun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Hayırdır inşallah diyip yoruma girelim, tez zamanda avrupadan ST body kit getirip takmak için uğraşıyorsun, tabii uymayacağından gelen kite bir tekme atıp arabayı satıyor ve gerçek st alıyorsun, o yüzden şimdi araban rüyanda çalınmış görünüyor, halbuki gerçekte takasa veriyorsun 2 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Yöneticilerimizden Fal Yorum Merkezi bölümünün eklenmesini talep ediyorum. 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Abi bizde ne cevherler varmış yaaaaa..... 1 Yorum bağlantısı
Burak Güngör 7 Mart 2014 Yazar Paylaş 7 Mart 2014 Sanırım yeni kasa fiesta alacaksın inşallah Hayırdır inşallah diyip yoruma girelim, tez zamanda avrupadan ST body kit getirip takmak için uğraşıyorsun, tabii uymayacağından gelen kite bir tekme atıp arabayı satıyor ve gerçek st alıyorsun, o yüzden şimdi araban rüyanda çalınmış görünüyor, halbuki gerçekte takasa veriyorsun Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ekim 2015 Paylaş 7 Ekim 2015 Yeni bir başlık açıp forumda kirlilik yapmak istemedim. Bugün ben de bir rüya gördüm... Rüyamda babamların isteğiyle Focusumu galeriye vermişim satılırsa satılsın diye. Alt limit olarak da 48bin lira demişiz(iyi para). Tabi biz de başka araç bakıyoruz. Sonra bir tane 2007 Corolla dizel görüyoruz tanıdıkta. Bir test sürüşüne çıkıyorum ama indiğimde üzüntüden nerdesin ağlayacağım, güzelim arabayı bırakıp da bunlara nasıl kaldım diye Corolla'ya 38 istiyorlar ben de 33 veririm diyip oradan ayrılıyorum. Bu rüya yüzünden midir bilmem bir mahzun uyandım bugün... Allah sevdiklerimizden ayırmasın bizi. Amin 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts