Tayfun Özcan 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Arkadaşlar arcacım için kasko arayışındayım. Her firmadan aşağı yukarı aynı rakamları almaktayım. Onun için farkına bakmadan çevremdeki insanların memnun olduğu axa sigortayı seçmeye karar verdim. Ancak kasko işinden hiç anlamıyorum. http://www.axasigorta.com.tr/urunler/detay/MAVI-KASKO-SIGORTASI/45/36/0 Yukarıdaki linkte verdiğim kasko poliçesi yeteri kadar dolu mu acaba? Karşı tarafa verilen zararları falan karşıladığı yazıyor ama detaylar nasıl olur bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 Mart 2014 Paylaş 4 Mart 2014 Kaskoda memnuniyet, hasar zamanı anlaşılır. Çevrenizdekilerin hasar / pert durumu var mı? 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 4 Mart 2014 Yazar Paylaş 4 Mart 2014 (düzenlendi) Valla hasar durumlu olan var sanırsam ama pert durumlu kimse yok. Muhakkak %100 müşteri memnuniyeti ile çalışan firma yoktur. İnternette her firma ile ilgili şikayet bulmak mümkün. Ben tanınmış firmaların birbirlerinden çok farklı olduklarını düşünmüyorum zaten. Sadece kasko yaptırıp iki gün sonra büyük sıkıntıya düşmek istemiyorum. Mesale 3. kişilere verilen zararın karşılanması konusunun kaskoda belirtilmesi gerekiyormuş, aksi halde büyük meblalarda kan davaları ile karşı karşıya kalınabiliniyormuş diye duydum. Tabi benim duyduğumun yanında onlarca daha önemli detay vardır muhakkak. Sadece bu axa-mavi kasko da başımı ağrıtacak bir açık var mıdır diye düşünüyorum. 4 Mart 2014 tarihinde Tayfun Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hüseyin Berberoğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 KASKO KONUSUNDA UZMAN SAYILIRIM SANA YARDIMCI OLAYIM. 1-KARŞI TARAFA VERDİĞİN ZARARLAR TRAFİK SİGORTASINDAN KARŞILANIR ÖNCELİKLE. 2-AXA KASKO DA HASARINI SADECE AXANIN ANLAŞMALI SERVİSLERİNDE YAPTIRABİLİRSİN.ARACININ YETKİLİ SERVİSİNDE AXA ANLAŞMASI VARSA NE ALA YOKSA YÜZDE 25 SEN ÖDERSİN. 3-BENİM SANA TAVSİYEM ANADOLU SİGORTA ARADA ÇOK FİYAT FARKI YOKSA ONU TERCİH ET.ARACINI İSTEDİĞİN YERDE TAMİR ETTİREBİLİRSİN PROBLEM ÇIKMAZ PERT İŞLEMLERİNDE İSE 15 GÜNDE PARANI ALIRSIN.SİGORTA İLE İLGİLİ Bİ SIKINTI YAŞARSAN BENİ ARAYABİLİRSİN YADA MESAJ GÖNDEREBİLİRSİN. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 KASKO KONUSUNDA UZMAN SAYILIRIM SANA YARDIMCI OLAYIM. 1-KARŞI TARAFA VERDİĞİN ZARARLAR TRAFİK SİGORTASINDAN KARŞILANIR ÖNCELİKLE. 2-AXA KASKO DA HASARINI SADECE AXANIN ANLAŞMALI SERVİSLERİNDE YAPTIRABİLİRSİN.ARACININ YETKİLİ SERVİSİNDE AXA ANLAŞMASI VARSA NE ALA YOKSA YÜZDE 25 SEN ÖDERSİN. 3-BENİM SANA TAVSİYEM ANADOLU SİGORTA ARADA ÇOK FİYAT FARKI YOKSA ONU TERCİH ET.ARACINI İSTEDİĞİN YERDE TAMİR ETTİREBİLİRSİN PROBLEM ÇIKMAZ PERT İŞLEMLERİNDE İSE 15 GÜNDE PARANI ALIRSIN.SİGORTA İLE İLGİLİ Bİ SIKINTI YAŞARSAN BENİ ARAYABİLİRSİN YADA MESAJ GÖNDEREBİLİRSİN. Hüseyin bey ; mesleğiniz gereği caps lock sürekli açık anladığım kadarıyla ve bu yüzden büyük harf kullanıyorsunuz iletilerinizde ama bu durum forum kurallarımıza aykırı.Lütfen bu şekilde ileti göndermezseniz seviniriz 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Özcan 5 Mart 2014 Yazar Paylaş 5 Mart 2014 Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum. Hüseyin Bey acaba Anadolu sigortadan birleşik kasko sigortası istesem sigortacıma pakete dahil edilmesini isteyeceğim bir husus olmalı mı? Bu paketin dışında kalan önemli bir kloz var mıdır?. Yorum bağlantısı
İbrahim Akkaya 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Aldığınız teklifdeki aynı teminatlarlı diğer büyük firmadan da isteyin, bu şekilde seçenekleri çoğaltın. Sonra aracınızın yetkili servisi veya tercih ettiğiniz servisler varsa onlarla anlaşmalı olan firmalardan birini tercih edin. Karşıya verdiğiniz zararlar önce zorunlu trafik sigortasından karşılanır ama siz kaskonuzada ek teminat isteyebilirsiniz. Pirimi azda olsa etkiler. Aklınıza gelen/gelmeyen tüm riskleri söyleyin acentenize ve bir teklif isteyin sonra bu teklif üzerinden diğer firmaları araştırın. Kolay gelsin. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Trafik sigortası manevi tazminatı karşılamaz. Manevi tazminat davası açılırsa kaskoda bu teminat olması gerekir. Kaskoda 3. şahıs mali mesuliyet teminatı olması manevi tazminat olduğu anlamına gelmiyor. Bu teminatın olup olmadığı muhakkak sorgulanmalıdır özellikle isteniyorsa. Saygılarımla. Yorum bağlantısı
Hüseyin Berberoğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 anadolu sigorta genişletilmiş kasko poliçesi olarak sunuyor poliçelerini.bu genişletilmiş kasko içinde sadece %15 deprem muafiyeti vardır başka bir muafiyet yoktur.siz sadece aracın marka ve tipinin poliçeye doğru yazılmasına özen gösterin çünkü araç rayiçi ona göre hesaplanıyor.poliçeyi kestirdikten sonra bir mail atarsanız poliçeyi inceler ona göre yorum yazarım. Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 (düzenlendi) KASKO KONUSUNDA UZMAN SAYILIRIM SANA YARDIMCI OLAYIM. 1-KARŞI TARAFA VERDİĞİN ZARARLAR TRAFİK SİGORTASINDAN KARŞILANIR ÖNCELİKLE. 2-AXA KASKO DA HASARINI SADECE AXANIN ANLAŞMALI SERVİSLERİNDE YAPTIRABİLİRSİN.ARACININ YETKİLİ SERVİSİNDE AXA ANLAŞMASI VARSA NE ALA YOKSA YÜZDE 25 SEN ÖDERSİN. 3-BENİM SANA TAVSİYEM ANADOLU SİGORTA ARADA ÇOK FİYAT FARKI YOKSA ONU TERCİH ET.ARACINI İSTEDİĞİN YERDE TAMİR ETTİREBİLİRSİN PROBLEM ÇIKMAZ PERT İŞLEMLERİNDE İSE 15 GÜNDE PARANI ALIRSIN.SİGORTA İLE İLGİLİ Bİ SIKINTI YAŞARSAN BENİ ARAYABİLİRSİN YADA MESAJ GÖNDEREBİLİRSİN. Son maddeye katılmıyorum. Aracım pert olmadan önce kaskom Anadolu idi. Ford Başere götürdüm ve Anadolu ile anlaşmaları olmadığından Turmak'a gitmek zorunda kalmıştım. Ayrıca pert aracın parasını 36 gün sonra aldım. Axa'dan 12 günde alanları duydum. Anadoludan uzak duruyorum, tecrübeyle sabit. Müşteri ile hiç bir telefon teması kurmuyolar, müşteri memnuniyetini hiçe sayıyorlar. 5 Mart 2014 tarihinde Emre Erdoğmuş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Berberoğlu 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 şimdi durumu şöyle ifade etmeye çalışayım. tabiki anadolu sigortanında anlaşmalı olduğu ya da olmadığı servisler var.anadolu sigortanın anlaşmalı olduğu yerde tamirat yaptırırsan tamir sonunda hiç para ödemeden çıkarsınız anlaşması olmayan yerde tamirat yaptırırsan tamir bitiminde ücreti ödersiniz faturayı sigortaya gönderirsiniz.sigorta 15 gün içerisinde size parayı gönderir.anlatmak istediğim bu.axa da ise anlaşması olmayan servis tamirat yaparsa 10.000 tl masrafı çıktı diyelim.siz o parayı ödersiniz faturayı sigortaya gönderdiğinizde sigorta size %25 muafiyet uygular 7500 tl gönderir.bu arada çok fazla anadolu sigorta reklamı yapıyo gibi oluyorum.kesinlikle sigorta satıcısı değilim sadece çalıştığım kurumun 80 tane arabasının kasko işlemlerini takip ediyorum.şimdiye kadar birsürü sigorta ile çalıştım arada fiyat farkı çok yoksa anadolu sigortayı tercih ediyorum. Son maddeye katılmıyorum. Aracım pert olmadan önce kaskom Anadolu idi. Ford Başere götürdüm ve Anadolu ile anlaşmaları olmadığından Turmak'a gitmek zorunda kalmıştım. Ayrıca pert aracın parasını 36 gün sonra aldım. Axa'dan 12 günde alanları duydum. Anadoludan uzak duruyorum, tecrübeyle sabit. Müşteri ile hiç bir telefon teması kurmuyolar, müşteri memnuniyetini hiçe sayıyorlar. sigortadan pert parasını geç almanız sigortayı kestirdiğiniz acentenin ilgisizliği ile alakalı olabilir.sınuçta anadolu sigorta çalışanları da insan belkide evrağınız yetkili kişilere geç gelmiştir. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 Axa'daki muafiyet olayı doğrudur... Ancak.. Yaşadığınız herhangi bir yerde, anlaşmalı servis sıkıntısı yaşamazsınız... Evren üstad güzel noktaya değinmiş.. İlave olarak, trafik sigortası karşı taraf maddi hasarlarını sadece 26,800 liraya kadar öder.. Konu reklama dönmüş, En iyisi Allianz Her araca her isteğe cevap bulabilirsiniz.. Mini onarım mı istiyorsun autoking.. Orjinal cam mı istiyorsun yada hasarsızlık bozulmadan sınırsız cam kırılması mı, seç birini, yetkili servis orjinal parça mı, var.. 14 gün kiralık araç. Sıfır araçlarda otomatik yeni değer klozu, manevi tazminatlar, Anlaşmalı veya özel servislere gitme özgürlüğü.. Yani dayının oğluna da gidebilirsin.. Servise de.. Bununla kalmıyoruz, arabasını kaskolatana 10 bin liralık ev yangın poliçesi hediye.. Ha sonuç mu, Bir sigorta şirketini göklere çıkarmanın anlamı yok.. görüyoruz hepsini.. Her şirketin eksikleri veya poliçelerinin eksik yanları vardır... İnceleyip ihtiyacınıza uygun olanı seçmelisiniz... Axa, mini onarım lazımsa almayın.. Anadolu, depremde % 15 kesiyormuş.. Deprem bölgesindeyseniz almayın. Allianz, hem orjinal cam isterim, hem de cam kırılmasında sınırsız koruma isterim diyorsanız almayın.. Bütçenize ve ihtiyaçlarınıza göre seçmelisiniz.. Komşum yaptırıyormuş iyiymiş ile olmaz.. Komşun tek taraflı kaza yapıp, tutanaksız beyanla hasar almayı denemiş mi.. ? Kaza resmi yok diye, trafiği bile red ediyor bir çok şirket... Yasalarda böyle bir şey yokken bile.. 3 Yorum bağlantısı
Emre Erdoğmuş 5 Mart 2014 Paylaş 5 Mart 2014 şimdi durumu şöyle ifade etmeye çalışayım. tabiki anadolu sigortanında anlaşmalı olduğu ya da olmadığı servisler var.anadolu sigortanın anlaşmalı olduğu yerde tamirat yaptırırsan tamir sonunda hiç para ödemeden çıkarsınız anlaşması olmayan yerde tamirat yaptırırsan tamir bitiminde ücreti ödersiniz faturayı sigortaya gönderirsiniz.sigorta 15 gün içerisinde size parayı gönderir.anlatmak istediğim bu.axa da ise anlaşması olmayan servis tamirat yaparsa 10.000 tl masrafı çıktı diyelim.siz o parayı ödersiniz faturayı sigortaya gönderdiğinizde sigorta size %25 muafiyet uygular 7500 tl gönderir.bu arada çok fazla anadolu sigorta reklamı yapıyo gibi oluyorum.kesinlikle sigorta satıcısı değilim sadece çalıştığım kurumun 80 tane arabasının kasko işlemlerini takip ediyorum.şimdiye kadar birsürü sigorta ile çalıştım arada fiyat farkı çok yoksa anadolu sigortayı tercih ediyorum. sigortadan pert parasını geç almanız sigortayı kestirdiğiniz acentenin ilgisizliği ile alakalı olabilir.sınuçta anadolu sigorta çalışanları da insan belkide evrağınız yetkili kişilere geç gelmiştir. Keşke dediğiniz gibi olsaydı yani ellerine geç ulaşmış olsaydı anlardım. Maillere bile cevap yazmıyorlar. Telefondaki müşteri temsilcisi ile kapışmalarım cabası, tatmin edici cevap vermiyorlar. Allahtan mail adresim var mailleşebiliyoruz bir ölçüde. Ya bir de internetten anlamayan birisi olsaydım siz düşünün gerisini. Asla tavsiye etmiyorum. Biraz ucuz fiyat çıkarıyorlar diye de asla kasko yaptırmam. Ucuz yapmalarının nedenini başıma iş gelince anladım. Araç ağır hasarlı pert oldu, ikame araç vermiyorlar gibi gibi... Acentemi yeni araçtan sonra değiştirdim. Şu an axa'ya geçtim. Aynı sıkıntıları yaşayacağımı düşünmüyorum. Sizin kararınıza saygılıyım tabi. Kazasız sürüşler... Yorum bağlantısı
Melih Gülbahar 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 (düzenlendi) 10.03.2014 maddi hasarlı kaza yaptık arkadaşla. araç doblo idi. sigorta şirketi axa mavi sigorta. Dün eksper gelmiş bakmış serviste araca, bugun onayı bekleniyor. bu süre zarfında arabasız kaldığı için de sigorta şirketinden araç temini istedik. eksperle görüşüp verecekler aracı.Gayet hızlı şekilde çekici de geldi eksper de. bu şans mı kısmet mi bilemicem ama şuan için memnunuz. ileri ki günlerde ne olur bilmem. 12 Mart 2014 tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi Nokta ile virgülü unutmayalım lütfen. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mart 2014 Paylaş 12 Mart 2014 Anadolu sigorta 2 sene oncesine kadar kismi hasarda dahi belli bir rakamin uzerine cikilirsa ihaleye cikiyordu. Uygun fiyatli teklif veren servise araci gonderiyordu. Simdi nasildir bilemiyorum. Sirketleri ovmek ya da karalamak bir yere kadar. Asil sonuc hasar meydana geldiginde yasanilacaklarda ortaya cikar. Saygilarimla. Yorum bağlantısı
Recommended Posts