İçeriğe Yönlendir

Tasker - Vlingo Ve Carhome Ultra Uyg. (Blueetooth-Ford Ile Yapmışlar)


Misafir

Recommended Posts

Misafir

 

Daha önce verildi mi bilmiyorum. Konuyu da nereye açsam diye düşündüm telefon uygulaması olduğu için buraya açayım bari dedim :D

 

Tasker diye bir uygulama var. Çok karışık olduğu için ben kullanmıyorum. Bu uygulama aslında çok kullanışlı.

 

(https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&hl=tr)

 

Telefona emir vererek istediğiniz işlemleri yapabiliyorsunuz.

 

Örneğin; eve geldiğimde kablosuzu aç, şu saatte şu uygulamayı aç, bankaya yaklaştığımda kod ver gibi. Bakıldığında kullanmasını bilene o kadar çok avantaj sağlıyor ki önemli olan kullanabilmek. 

 

Vlingo, google voice gibi sesli komut programı. Google voice belkide her ülkede çalışmadığından vlingo kullanılmış. Fakat ben vlingoyu da TR markette bulamadım. Muhtemelen oda kullanılamıyor. Başka kaynaklardan indirmek zorunda kaldım. Muhtemelen bu tür başka uygulamalar ile de uyar.

 

Bu iki uygulamayı almış CarHome Ultra ile birleştirmiş ve Ford aracına bluetooth ile bağlanmış arkadaş.

 

(https://play.google.com/store/apps/details?id=spinninghead.carhome.license&hl=tr)

 

(Tasker ile) arabayı çalıştırınca CarHome Ultra programı devreye giriyor. GPS sayesinde de bir yerden bir yere gittiğinizde de konumu kullanarak çeşitli komutlar verebiliyorsunuz.

 

CarHome Ultra uygulamasına çeşitli uygulamalar entegre edilerek kullanılabiliyor. Vlingo ile sesli komut vererek sms, arama navigasyon gibi komutları çalıştırabiliyorsunuz. Fakat komutlar ingilizce. 

 

Ben yükledim ama kullanmadım daha. İngilizce komut verdiğimde dinledi beni telefon :) Navigate Bandırma dedim hemen harita mı sygic mi ile dedi :)

 

Daha detaylı inceleme şansı olan, daha önce kullanan varsa teknik olarak aydınlatabilir konuyu.

 

 


Bu arada google voice uygulamasını sabah buldum şimdi bulamıyorum. Ülkenizde kullanılamıyor diyor. Açıklamalara baktım kimisi google+ ile kod alarak kullanılıyor demiş ama sonra bulamadım bi daha.

Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz

konuyla alakası yok yok abı kusura bakma görmüşken yazayım ayın 4 ünde uçakla yola çıkmış araç içi kamerası yakında elime ulaşır tekrar teşekkürler seninkinden kısa sürdü bu ;)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...