İçeriğe Yönlendir

2001 Focus Arka Cam Rezistans Sorunu

Mustafa Yunus AŞKIN

Recommended Posts

Mustafa Yunus AŞKIN

Herkese merhaba

Aracımda arka cam rezistansı devreye girmiyor.

Sigorta sağlam elektriksel bir sıkıntı yok. Sorun camda mı acaba?

Çözümü ne olablir? (Camı değiştirmek dışında :)

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

o zaman yapocak birşey yok.cam değiştirmekten başka :)

siz sorunu çözmüşünüz

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Kopukluk vardır..Buharlı bir günde deneme yaparsanız arızayı bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Umut Taşlı

cam filmi varsa veya sökülmüşse, içine edilmiştir büyük ihtimalle işlem sırasında. o iletken çizgileri tamamlamayı sağlayan bantlar satılıyor isterseniz. 

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Ben de daha önce film söktürdüm,filmci %90 rezistansları kullanamassın bi daha düşün dedi.Söktük sıkıntı olmadı,sadece tam ortadaki bozuldu.

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Arka cam filmini sökerken maket bıçağı ile rezistans olan kısımları kesip orada bıraksak sorun olmaz sanırım..Bence yapılabilir..

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Arka cam filmini sökerken maket bıçağı ile rezistans olan kısımları kesip orada bıraksak sorun olmaz sanırım..Bence yapılabilir..

O kadar ince işçilik ve sabır kimsede yoktur bence. Yapabilene de helal olsun demek lazım. Kaç adet yatak çubuk var? O kadar inceler ki..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

film renkliyse,arka cam zebra heyvanı gibi olur :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Valla bence çalışmamasından iyidir..Zebra mı olur geyik mi olur orasını bilemem :D

O kadar ince işçilik ve sabır kimsede yoktur bence. Yapabilene de helal olsun demek lazım. Kaç adet yatak çubuk var? O kadar inceler ki..

Bende var o sabır..10-12 tane vardır herhalde..Cırt cırt keserim ben :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

Valla bence çalışmamasından iyidir..Zebra mı olur geyik mi olur orasını bilemem :D

Bende var o sabır..10-12 tane vardır herhalde..Cırt cırt keserim ben :D

Helal olsun  :bravo:  :nazar:  :good1:  :flowers:

Zaten neden direkt cama entegre edilmiş onlar onuda anlamam. Yapıştırmalı, sök/ tak birşey olsaymış ya. En ufak kopmada yada sorunda cam değişimi hiç akıl karı değil..

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

Arka cam rezistansının uçlarına elektrik geliyor mu ? Ölçü aleti ile ölçtünüz mü ? Sigortasının sağlam olması elektriksel bir sorun olmadığı anlamına gelmez. Belki röle bozuk veya soketine temas etmiyor.

bende tam bunu diyecektim . ölçü aleti camdaki bölümün kontrolünü yapmanıza yardımcı olur. tesisatıda kolayca kontrol edebilirsiniz yada elektrikçi yapabilir.

Yorum bağlantısı
Mustafa Yunus AŞKIN

servise gittim bugün orada bakan arkadaş kontrol kalemiyle bağlantılarına baktı. Elektrik geliyo onlarda sıkıntı yok camın değişmesi gerek dedi. Ama hiç akıl karı gelmedi bana camdaki rezistansların bağlantı yerlerinde oksitlenme falan olabilir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Misafir

bende tam bunu diyecektim . ölçü aleti camdaki bölümün kontrolünü yapmanıza yardımcı olur. tesisatıda kolayca kontrol edebilirsiniz yada elektrikçi yapabilir.

Sen yapamazsın yani  :p

Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz
(düzenlendi)

Sen yapamazsın yani  :p

yaparım :)

sorma abi , ben araba elektriğinden hiç anlamam . ama kendi arabam yada gözüme kestirdiğim araba olursa sökmediğim yeri kalmıyo :D

sağolsun iyi bir elektrikçim var çıkamadığım yerde yardımcı oluyor :) Ramazan (Turan) abide biliyor .

tarihinde Aydın Akdeniz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...