İçeriğe Yönlendir

Direksiyon Açı Sensörü Arızası

Furkan Gülsoy

Recommended Posts

Furkan Gülsoy

iyi günler direksiyon açı sensörü arızalandığında araba nasıl belirti gösterir.

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu
(düzenlendi)

Aynı durum için c.tesi günü arıza giderildi.Aracın esp li ise esp çalışmaz arıza verir.Bende olduğu gibi :) Ama sensörü etkileyen başka bir arıza yoksa kısa süre içinde gideriliyor.Mesela direksiyon ve tekerler düz konumdayken, ıds cihazına bağlandığında ,tekerleri 15 derece sağa döndürüldüğünde 360 derece sapma gösteriyordu :)

tarihinde Çağlar Adakoğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Gülsoy

benim arabayı götürdüm servise direksiyon açı sensörü dendi bana sorun ise direksiyonu çevirirkene ışıklar kırpıyo teyp açılıp kapanıyo sonra hidrolik arızası ışığı veriyo felan

Yorum bağlantısı
Çağlar Adakoğlu

benim arabayı götürdüm servise direksiyon açı sensörü dendi bana sorun ise direksiyonu çevirirkene ışıklar kırpıyo teyp açılıp kapanıyo sonra hidrolik arızası ışığı veriyo felan

Sizin durum biraz farklı sanırım.Çünkü direksiyon açı sensörünün diğer donanımlara bu denli etki etmesi ilginç geldi bana.Araçta devrelerle ilgili bir problemi,hidrolikle ilgili problemleride arkasında getiren başka sorunlarda olduğunu gösteriyor sizin durum.Bilgili arkadaşlarımızdan daha net cevaplar gelecektir.

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Daha bilmedigimiz kim bilir ne sensorler vardir...Hakikaten cok komplike teknolojilere biniyoruz soyle bi dusununce...

Yorum bağlantısı
Furkan Gülsoy

Benim ustaya götürdüm direksiyon pompası çok elektrik çekiyo dedi.pompa degişcek dedi.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Dinamo veya aküye yoğunlaşın derim. Yük binince araç elektriği kesiyor...

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İkiside degişti:)

Başka yerde arayın yine derim. Pompa ile alakalı olduğuna ben ihtimal vermiyorum.

Dinamoda yine yoğunlaşın, akü de fabrikasyon hatalı olabilir.

Yorum bağlantısı
Furkan Gülsoy

Aküyü ölçtürdük.akücü bisey yok dedi normal ölçüyo dedi.dinamo sıfır takıldı.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...