İçeriğe Yönlendir

Sis Farı Ne Zaman Açılır?

Mert Çakar

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Bu gozluk isini bi deneyecegim ben de,bakalim nasil sonuc alacagiz...

Yağmurda tak ve gör, ama polarize olmak zorunda :)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Yağmurda tak ve gör, ama polarize olmak zorunda :)

Gece de kullaniliyor demi abi,genelde gece yolu yaparim da,bi denicem bakalim,

Yorum bağlantısı
Misafir

Yaklaşık 1,5 sene önce BİM e Heider gözlük gelmişti, teşhir ürününü 29,90 tl ye aldım. Mükemmel görüntü sağlıyor, duruşu karizmatik. Normal havalarda HD görüntü gibi net bir görüş sağlıyor. Sis ve yağmurun olumsuz görüş etkisini yaklaşık %50 oranında azaltıyor. Tavsiye ederim. Normalde 100 tl civarında..

Yorum bağlantısı
Bayram Aktaş

Valla ben farları açtığım zaman sisleride yakıyorum yagmur kar dolu güneş farketmiyor alışkanlık :)

Bugüne kadar birşey olmadı ama hayırlısı.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Gece de kullaniliyor demi abi,genelde gece yolu yaparim da,bi denicem bakalim,

Tabii ama gece normal polarize güneş gözlüğü olmaz, açık renkli polarize gece sürüş gözlükleri var, ondan alman lazım.

Yaklaşık 1,5 sene önce BİM e Heider gözlük gelmişti, teşhir ürününü 29,90 tl ye aldım. Mükemmel görüntü sağlıyor, duruşu karizmatik. Normal havalarda HD görüntü gibi net bir görüş sağlıyor. Sis ve yağmurun olumsuz görüş etkisini yaklaşık %50 oranında azaltıyor. Tavsiye ederim. Normalde 100 tl civarında..

Oo süper, az önce bende bakıyordum, 100 kaat civarıymış fiyatları, sen süper denk getirmişsin  :good1:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran
(düzenlendi)

Sahte uyduruk olanları var piyasa da çok miktarda gözlük bakarken aman dikkat edin.. Her sakallıyı dedeniz her sarı gözlüğü de polarize sanmayın :)

tarihinde Ayhan Onaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir

Doğru. 5 tl ye de var, 100 tl ye de. Ben bakarak inceleyerek, hissederek aldığımdan kalitesinden eminim..

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Valla ben farları açtığım zaman sisleride yakıyorum yagmur kar dolu güneş farketmiyor alışkanlık :)

Bugüne kadar birşey olmadı ama hayırlısı.

Size bir şey olmuyor. En fazla ceza yersiniz. Karşıdan geleni rahatsız ediyorsunuz...

Yorum bağlantısı
Murat Kavuk

Kullanım klavuzunda da yazar. Görüşün azaldığı durumlarda (sis, yağmur, kar vs) sis farı açılabilir. Görüşün 50 metrenin de altına düştüğü durumlarda, arka sisler de açılır.

Yorum bağlantısı
Guest Mustafa Çongur

Sisli hava haricinde ki yılda toplasan iki üç gün sis olur, sislerini yakan herkese dayıyorum uzunları. Hele de bilmem kaç bin Kelvin parlaklığında olan floresan bozmaları varsa karşımda.  :boks:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Tabii ama gece normal polarize güneş gözlüğü olmaz, açık renkli polarize gece sürüş gözlükleri var, ondan alman lazım.

Oo süper, az önce bende bakıyordum, 100 kaat civarıymış fiyatları, sen süper denk getirmişsin  :good1:

Abi takip etmek lazım bu gibi kampanyaları. Bana da çok düşeşe geldi. Normalde 59,90 gibi birşeydi. 3 haftadır ellerinde, vitrinden "burdayım, al beni" diyordu. Teşhir, tozlu diye kimse almıyor diye 29,90 a indirmişler. Bir temizledim sildim. Cillop  :good1: Gece görüşü de mükemmel netleştiriyor. Fiyatı araştırılıp alınarak mutlak aracınızda olmalı diye düşünüyorum..

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...