Tolgay Bilge 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 1 yil icinde yaptigim degisiklikleri cogu zaman sizlerle paylastim artik sözu fotolara birakma zamani YAPILANLAR : 1-Ic ve dis lambalar led oldu 2-Bi-Xenon farlar led destekli 3-Eonon dvd player ,Sygic Navi 4-Koltuk kafasi monitörler 5-Alpine 600W Ses sistemi 6-Disk ve balata degisimleri 7-18 inch Jantlar ve 225-40-r18 Nokian RSI lastikler 8-Vogtland 3,5 CM Yay 9-Full Bodykit (Marspiyelleri takmayacagim araba cok alcaliyor sadece arka diffusör bekleniyor) 10-Arka cam spoileri 11-Pencere ruzgarliklari 12-Racechip STEG 1 CHIP 187HP 396NM 13-K&N hava filtresi 14-Turbo Göstergesi 15-Body Stripes Camaro SS 40TH ANNIVERSARY edition 16-Arka led FORD logosu frene basinca kirmizi oluyor vs vs vs vs vs ... Bu yaptiklarimda yardimlarini esirgemeyen FORDCLUBTR ailesine sonsuz TESEKKURLERimi bir borc bilirim... 12 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Allah nazarlardan saklasın.Bu makina bi harikaa Yorum bağlantısı
Serkan Önder 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Elinize emeğinize,sağlık.şahane bir araç olmuş.Yalnız 2.resimdeki jantlar daha bir güzel göründü,gözüme. Yorum bağlantısı
Onur Bulut 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Abi maşallah uygulamaların hepsi güzel fakat titanium x olmamış öyle yana yazmasa düz gelse o siyahlar daha iyi dururdu sanki. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Egzozlar biraz daha kısa olsa daha güzel olurmuş ve yandaki titanium-x yazısını fazla buldum, geri kalan hepsi çok güzel. Maşallah Yorum bağlantısı
Misafir 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Jantlar çok güzel. Çok emek var belli. Elllerinize sağlık. Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 Elinize emeğinize,sağlık.şahane bir araç olmuş.Yalnız 2.resimdeki jantlar daha bir güzel göründü,gözüme. hastasıyız dedeee Abi maşallah uygulamaların hepsi güzel fakat titanium x olmamış öyle yana yazmasa düz gelse o siyahlar daha iyi dururdu sanki. valla kardesim dedim oyle bos durmasin ne yazayim önce dedim invincible falan yazayim sonra dusundum cok apachi isi kacicak arabanin ozelligiyle ilgili bisey olsun sonra bunda karar kildim saglik olsun Egzozlar biraz daha kısa olsa daha güzel olurmuş ve yandaki titanium-x yazısını fazla buldum, geri kalan hepsi çok güzel. Maşallah cok tesekkurler arkadaslar yorumlariniz icin bugun itibariyle son nokta budur dahada bisey yapmam,yaza satip daha buyuk motorlu bisey alicam insallah 1 Yorum bağlantısı
Ergin Ertuğrul 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 Yapıştırmaları biraz abartı buldum bunun dışında 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 Elinize emeğinize,sağlık.şahane bir araç olmuş.Yalnız 2.resimdeki jantlar daha bir güzel göründü,gözüme. o jantlari 1 ay kullandim sattim hocam 17 lik onlar replika oldugundan titreme sorunu cok yasadim hatta forumda konusuda var arac agir oldugu icin bilezikler tam oturmuyordu yada balans yapiyordu bana soylenen bu o yuzden orjinal 18 e döndum Egzozlar biraz daha kısa olsa daha güzel olurmuş ve yandaki titanium-x yazısını fazla buldum, geri kalan hepsi çok güzel. Maşallah yeni diffusör kit geliyor hocam egzozlar komple cikacak zaten :Dbende farkettim ayni seyi... Yapıştırmaları biraz abartı buldum bunun dışında sokerim kardesim senimi kiricam 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 far kaşları ve çamurluklar dışında harika olmuş. zevkliymişsiniz vesselam. bu arada, içerideki kırmızı çizgi neonlar, şunlar gibi bir şey mi: http://www.modifiyemalzemecisi.com/?kategori-42-ince---ip-neonlar ? Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 16 Mart 2014 Yazar Paylaş 16 Mart 2014 far kaşları ve çamurluklar dışında harika olmuş. zevkliymişsiniz vesselam. bu arada, içerideki kırmızı çizgi neonlar, şunlar gibi bir şey mi: http://www.modifiyemalzemecisi.com/?kategori-42-ince---ip-neonlar ? tesekkurler hocam camurluiklar orjinal sonradan takmadim :Devet ayni urun...far kaslarinida cikaricam deneme icin takmistim bende sonradan begenmedim Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 16 Mart 2014 Paylaş 16 Mart 2014 tesekkurler hocam camurluiklar orjinal sonradan takmadim :Devet ayni urun...far kaslarinida cikaricam deneme icin takmistim bende sonradan begenmedim iyi bari, ben de bu tür bir şey arıyordum denemek için. yalnız, çamurluklar tam emekli işi. kaşlardan önce onlardan kurtulun bence hayati önemleri yoksa. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Araç orjinal xenon'lu galiba ama farlar niye mercekli değil? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Maşallah araciniz cok güzel tek bir eksiği var arka 2 cm ön 3cm düşürülmesi ve sonra oturun izleyin karsilikli ask yasayin ne bilim sarap için 1 Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Helal olsun , neredeyse tüm modifiyeler el emeği galiba . Ahmet Mehmet usta işi değil :nazar: 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 (düzenlendi) Araç orjinal xenon'lu galiba ama farlar niye mercekli değil? farlar mercekli hocam resimlerde angel ledler cok parlamis o yuzden boyle gozukuyor :Dmerceksiz xenona karsiyiz degil mi? 17 Mart 2014 tarihinde Tolgay Bilge tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 Maşallah araciniz cok güzel tek bir eksiği var arka 2 cm ön 3cm düşürülmesi ve sonra oturun izleyin karsilikli ask yasayin ne bilim sarap için Aracta zaten Vogtland marka 3,5 cm yay var daha fazla da dusurmek istemiyorum allahin izniyle yaza satmayi dusunuyorum :Daklimda baska bi proje var:D Helal olsun , neredeyse tüm modifiyeler el emeği galiba . Ahmet Mehmet usta işi değil :nazar: Ali cim biliyorsun sana ara ara foto atiyordum yaparken herseyi kendim yaptim balata degisimleri disk degisimleri haric bakalim kismet bundan sonraki hedefim bir ust sinif performans grubu arac 1 Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge 17 Mart 2014 Yazar Paylaş 17 Mart 2014 To Fast to Furious esas fast and furious u yaza gostericem dostum az kaldi arac yok bulayim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 farlar mercekli hocam resimlerde angel ledler cok parlamis o yuzden boyle gozukuyor :Dmerceksiz xenona karsiyiz degil mi? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 17 Mart 2014 Paylaş 17 Mart 2014 Aracta zaten Vogtland marka 3,5 cm yay var daha fazla da dusurmek istemiyorum allahin izniyle yaza satmayi dusunuyorum :Daklimda baska bi proje var:D Ali cim biliyorsun sana ara ara foto atiyordum yaparken herseyi kendim yaptim balata degisimleri disk degisimleri haric bakalim kismet bundan sonraki hedefim bir ust sinif performans grubu arac öyle yayla olacak bir düşürme değil aslında ama sizin hosunuza böyle gidiyorsa lafımız yok yeni projeler ver yansııın Yorum bağlantısı
Recommended Posts