İçeriğe Yönlendir

Mondeo Mk4 Revolution

Tolgay Bilge

Recommended Posts

Tolgay Bilge

öyle yayla olacak bir düşürme değil aslında ama sizin hosunuza böyle gidiyorsa lafımız yok yeni projeler ver yansııın  :p

kardesim benim, biz piknige ,uzun yola ,kayaga falan gidiyoruz simdi takicam sonra toplucam on tamponu yerlerden gerek yok :Dha los angeles da yasariz duz asfalt o zaman olur :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aktaş Murat

ben de genelde beğendim hatta eski mondeo gir olduğu için modifiye olmaz sanıyordum ama oluyormuş.

ben öndeki grillerin etrafındaki kırmızı şeritleri biraz fazla buldum.

kazasız belasız

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolgay Bilge

ben de genelde beğendim hatta eski mondeo gir olduğu için modifiye olmaz sanıyordum ama oluyormuş.

ben öndeki grillerin etrafındaki kırmızı şeritleri biraz fazla buldum.

kazasız belasız

bende gri bir mustang gormustum ondan esinlendim birazda :Dkirmizilar benim hosuma gidiyor golflerden beri severim grilldeki kirmizilari:D

Yorum bağlantısı
Adnan KAVASOĞLU

elinize sağlık. kaportadaki yapıştırmalar ve içerideki kırmızı ledler aracın kalitesine yakışmamış bence. onun dışında gayet hoş.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Hakan SARAYLI

Elinize cebinize sağlık, güzel çalışma olmuş. Etrafta mondeo görmek zor hele ki modifiyelisini görmek imkansız. Bende 2011 makyajlı kasa mondeo sahibiyim fazla aşırıya kaçmadan ön panjurları üst ve altı birde arka difüzörü değiştirmek istiyorum. Parçaları nereden bulabilirim çok aradım ama bulamadım. Yardımcı olursanız minnettar olurum.

Yorum bağlantısı
Murat Kuzey

Hatchback Mondeo ya hastayım ben. Ancak, Türkiye de bulmak imkansız gibi bir şey. Bir tek bizim sitede gördüm. Başka hiç bir yerde rastlamadım. Sedan dan daha güzel bence.  Stickerlar dışında herşey 10 numero. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...