İçeriğe Yönlendir

St Marşbiyel Spoiler Ve Arabamın Son Hali

Oğuzhan Koç

Recommended Posts

Oğuzhan Koç

0Zah5re.jpg

araçı ilk aldığımdaki hali böyleydi.

tgvQoJM.jpg

wzaAqh4.jpg

9scDF9Y.jpg

7yUP0dg.jpg

C23MKVV.jpg

nuVkKyb.jpg

st marsbiyel st spoiler camlara rüzgarlık 18inç jant ve ön tamponu felan boyadıktan sonra bu hali aldı:) tek aklımdaki arka tamponun altındaki siyah yeride kırmızıya boyamak. sizlerinde önerileri varsa başka yapılırsa güzel durur dediğiniz öğrenmek isterim.herkese iyi forumlar:)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

krom parçalar, bütünlüğü bozmuş sanki. 

+ 1903 Kesinlikle katılıyorum. Kapı çıtası ve kapı kolları gövde rengi olmalı.. Yay varmı araçda ?

Bu arada kazasız belasız Maşallah Çok güzel :):nazar: :nazar:

tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

+ 1903 Kesinlikle katılıyorum. Kapı çıtası ve kapı kolları gövde rengi olmalı.. Yay varmı araçda ?

Kromlari bugun sokelim dedik alttan boyasida kalkti.neyle yapistirmislarsa ugrastirdi bugun baya bizi sonra vazgectik tekrardan yapistirdik 65 liraya mal oldu bize:) aracta yay yok.yaylandirmadim henuz

Yorum bağlantısı
Onur Yeşil

Kapı çıtaları sökülse sadece yeter ama,madem sökülmüyor üzerini kırmızı folyoyla kaplayın bu da bir çözüm. ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

Kapı çıtaları sökülse sadece yeter ama,madem sökülmüyor üzerini kırmızı folyoyla kaplayın bu da bir çözüm. ;)

Siyah karbon nasil durur sizce

Yorum bağlantısı
Harun Aydın

maşallah...ama kromları sökmelsiniz kapı kolları ve kapı cıtalarındaki 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2

üstünü birşeylerle kapatmak yerine sökülüp boyanma taraftarıyım daha orjinal daha güzel ve içinize sinmiş olacak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

maşallah...ama kromları sökmelsiniz kapı kolları ve kapı cıtalarındaki

Tesekkur ederim kardesim.sokmek icin ugrastikta sokemedik.alttan boyasida geldi:)
Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar

Arabanin maşallahi var kazasiz belasiz... ama jantlari ve kromlari beğenmedim.

Yorum bağlantısı
Misafir

Siyah karbon nasil durur sizce

siyah karbon bence  yakışmaz. Ama piano black olarak ön ızgaradaki kromu dikiz aynasının plastik parçalarını kapıdaki ve ghia logosunun bulunduğu arka cam kelebeğindeki plastik aksamları kaplatabilir yada boyatabilirsin. BEnimde aklımda olan bir uygulama ki ben direk boyatmayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
onurdursun

st maşbiyel orjinalmi yoksa fibermi bende düşünüyorumda orjinalleri çok para, spor yay takarsanız araba gösterir kendini

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

siyah karbon bence  yakışmaz. Ama piano black olarak ön ızgaradaki kromu dikiz aynasının plastik parçalarını kapıdaki ve ghia logosunun bulunduğu arka cam kelebeğindeki plastik aksamları kaplatabilir yada boyatabilirsin. BEnimde aklımda olan bir uygulama ki ben direk boyatmayı düşünüyorum.

Tesekkurler yorumlariniz icin.piano black iyi fikir
Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan

Güzel araç,yapılan modifikasyonlar yerinde olmuş.Allah kaza bela vermesin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

st maşbiyel orjinalmi yoksa fibermi bende düşünüyorumda orjinalleri çok para, spor yay takarsanız araba gösterir kendini

Fiber malesef.orjinali dediginiz gibi cok para.o yuzden bende ucuza kactim:)

Güzel araç,yapılan modifikasyonlar yerinde olmuş.Allah kaza bela vermesin.

Tesekkurler.amin cumlemize kaza bela vermesin rabbim

Arabanin maşallahi var kazasiz belasiz... ama jantlari ve kromlari beğenmedim.

Tesekkurler yorumlariniz icin:)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Maşallah.yapılanlar yerli yerinde .kazasız belasız keyifli sürüşler

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Maşallah. Çok güzel görünüyor. Arkadaşların dediği gibi kromlar ya sökülmeli ya da bir sekilde kırmızıya cevirilmeli.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

Maşallah.yapılanlar yerli yerinde .kazasız belasız keyifli sürüşler

Tesekkurler.cumlemize kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin rabbim

Maşallah. Çok güzel görünüyor. Arkadaşların dediği gibi kromlar ya sökülmeli ya da bir sekilde kırmızıya cevirilmeli.

Tesekkur abi.ins kirmiza dondurebilcez:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
mehmet can kıratlı

maaşallah super yapmışsın arabayı allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

maaşallah super yapmışsın arabayı allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)

Amin kadesim cumlemize kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin allah:)

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Kromlari bugun sokelim dedik alttan boyasida kalkti.neyle yapistirmislarsa ugrastirdi bugun baya bizi sonra vazgectik tekrardan yapistirdik 65 liraya mal oldu bize:) aracta yay yok.yaylandirmadim henuz

Kromlar bence de olmamış.

Plasti dip ile boyanabilir.

Eğer modifiye edilmeye devam edilecekse yay ve bady kit ile bütünleme yapılabilir.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç

Kromlar bence de olmamış.

Plasti dip ile boyanabilir.

Eğer modifiye edilmeye devam edilecekse yay ve bady kit ile bütünleme yapılabilir.

Tesekkurler abi.bady kite simdilik maddi gucum yetmezde.ileride ins:)
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

arka tampon üzerindeki siyah şeridi boyatın bence arka tampon altı siyah kalsın daha güzel olabilir onun dışında gerçekten güzel olmuş aracınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Enes Suzen

sedan focusa sadece st marşpiyel taksan nasıl olur sırıtır mı arkadaşlar örnek bir resim var  mı acaba ?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...