Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 araçı ilk aldığımdaki hali böyleydi. st marsbiyel st spoiler camlara rüzgarlık 18inç jant ve ön tamponu felan boyadıktan sonra bu hali aldı tek aklımdaki arka tamponun altındaki siyah yeride kırmızıya boyamak. sizlerinde önerileri varsa başka yapılırsa güzel durur dediğiniz öğrenmek isterim.herkese iyi forumlar:) 4 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 krom parçalar, bütünlüğü bozmuş sanki. 8 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 (düzenlendi) krom parçalar, bütünlüğü bozmuş sanki. + 1903 Kesinlikle katılıyorum. Kapı çıtası ve kapı kolları gövde rengi olmalı.. Yay varmı araçda ? Bu arada kazasız belasız Maşallah Çok güzel :nazar: 19 Mart 2014 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 + 1903 Kesinlikle katılıyorum. Kapı çıtası ve kapı kolları gövde rengi olmalı.. Yay varmı araçda ? Kromlari bugun sokelim dedik alttan boyasida kalkti.neyle yapistirmislarsa ugrastirdi bugun baya bizi sonra vazgectik tekrardan yapistirdik 65 liraya mal oldu bize:) aracta yay yok.yaylandirmadim henuz Yorum bağlantısı
Onur Yeşil 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Kapı çıtaları sökülse sadece yeter ama,madem sökülmüyor üzerini kırmızı folyoyla kaplayın bu da bir çözüm. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 Kapı çıtaları sökülse sadece yeter ama,madem sökülmüyor üzerini kırmızı folyoyla kaplayın bu da bir çözüm. Siyah karbon nasil durur sizce Yorum bağlantısı
Harun Aydın 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 maşallah...ama kromları sökmelsiniz kapı kolları ve kapı cıtalarındaki 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 üstünü birşeylerle kapatmak yerine sökülüp boyanma taraftarıyım daha orjinal daha güzel ve içinize sinmiş olacak 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 maşallah...ama kromları sökmelsiniz kapı kolları ve kapı cıtalarındakiTesekkur ederim kardesim.sokmek icin ugrastikta sokemedik.alttan boyasida geldi:) Yorum bağlantısı
Mesut Dumlupınar 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Arabanin maşallahi var kazasiz belasiz... ama jantlari ve kromlari beğenmedim. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Siyah karbon nasil durur sizce siyah karbon bence yakışmaz. Ama piano black olarak ön ızgaradaki kromu dikiz aynasının plastik parçalarını kapıdaki ve ghia logosunun bulunduğu arka cam kelebeğindeki plastik aksamları kaplatabilir yada boyatabilirsin. BEnimde aklımda olan bir uygulama ki ben direk boyatmayı düşünüyorum. Yorum bağlantısı
onurdursun 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 st maşbiyel orjinalmi yoksa fibermi bende düşünüyorumda orjinalleri çok para, spor yay takarsanız araba gösterir kendini Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 siyah karbon bence yakışmaz. Ama piano black olarak ön ızgaradaki kromu dikiz aynasının plastik parçalarını kapıdaki ve ghia logosunun bulunduğu arka cam kelebeğindeki plastik aksamları kaplatabilir yada boyatabilirsin. BEnimde aklımda olan bir uygulama ki ben direk boyatmayı düşünüyorum.Tesekkurler yorumlariniz icin.piano black iyi fikir Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Güzel araç,yapılan modifikasyonlar yerinde olmuş.Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 st maşbiyel orjinalmi yoksa fibermi bende düşünüyorumda orjinalleri çok para, spor yay takarsanız araba gösterir kendini Fiber malesef.orjinali dediginiz gibi cok para.o yuzden bende ucuza kactim:) Güzel araç,yapılan modifikasyonlar yerinde olmuş.Allah kaza bela vermesin. Tesekkurler.amin cumlemize kaza bela vermesin rabbim Arabanin maşallahi var kazasiz belasiz... ama jantlari ve kromlari beğenmedim. Tesekkurler yorumlariniz icin:) Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Maşallah.yapılanlar yerli yerinde .kazasız belasız keyifli sürüşler Yorum bağlantısı
Ali Eren 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Maşallah. Çok güzel görünüyor. Arkadaşların dediği gibi kromlar ya sökülmeli ya da bir sekilde kırmızıya cevirilmeli. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 Maşallah.yapılanlar yerli yerinde .kazasız belasız keyifli sürüşler Tesekkurler.cumlemize kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin rabbim Maşallah. Çok güzel görünüyor. Arkadaşların dediği gibi kromlar ya sökülmeli ya da bir sekilde kırmızıya cevirilmeli. Tesekkur abi.ins kirmiza dondurebilcez:) 1 Yorum bağlantısı
mehmet can kıratlı 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 maaşallah super yapmışsın arabayı allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 maaşallah super yapmışsın arabayı allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin Amin kadesim cumlemize kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin allah:) Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Kromlari bugun sokelim dedik alttan boyasida kalkti.neyle yapistirmislarsa ugrastirdi bugun baya bizi sonra vazgectik tekrardan yapistirdik 65 liraya mal oldu bize:) aracta yay yok.yaylandirmadim henuz Kromlar bence de olmamış. Plasti dip ile boyanabilir. Eğer modifiye edilmeye devam edilecekse yay ve bady kit ile bütünleme yapılabilir. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Koç 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 Kromlar bence de olmamış. Plasti dip ile boyanabilir. Eğer modifiye edilmeye devam edilecekse yay ve bady kit ile bütünleme yapılabilir. Tesekkurler abi.bady kite simdilik maddi gucum yetmezde.ileride ins:) Yorum bağlantısı
Ekin Güney 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 arka tampon üzerindeki siyah şeridi boyatın bence arka tampon altı siyah kalsın daha güzel olabilir onun dışında gerçekten güzel olmuş aracınız. 1 Yorum bağlantısı
Enes Suzen 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 sedan focusa sadece st marşpiyel taksan nasıl olur sırıtır mı arkadaşlar örnek bir resim var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts