Melik Ay 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Merhabalar Aracımın gösterge ışıklarından tavan ışığına kadar, kendi zevkime göre Led, Farklı renkte ampüller vs vs değişsem muanede sorun çıkarmı örneğin; Gösterge ışığı Yeşil, ben Mavi parlak bir ampul alıp takmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Merhabalar Aracımın gösterge ışıklarından tavan ışığına kadar, kendi zevkime göre Led, Farklı renkte ampüller vs vs değişsem muanede sorun çıkarmı örneğin; Gösterge ışığı Yeşil, ben Mavi parlak bir ampul alıp takmak istiyorum. Aracın iç donanımı muayeneyi ilgilendirmiyor. Dış aydınlatmalar da yapılan örneğin xenon dönüşümü muayenede bırakır. Yorum bağlantısı
Melik Ay 19 Mart 2014 Yazar Paylaş 19 Mart 2014 Aracın iç donanımı muayeneyi ilgilendirmiyor. Dış aydınlatmalar da yapılan örneğin xenon dönüşümü muayenede bırakır. Peki dışta yapılan modifiyeler sorun çıkarırmı? örneğin ; Spoiler, Body kit vs + ayrıca tavana bir karbon kaplama çekmek istiyorum o sorun çıarırmı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Peki dışta yapılan modifiyeler sorun çıkarırmı? örneğin ; Spoiler, Body kit vs + ayrıca tavana bir karbon kaplama çekmek istiyorum o sorun çıarırmı? Tavan sorun çıkarır. Renk değişikliğine girer, bunuda ruhsata işletmeniz gerekir. Aksi halde kalırsınız. Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 Peki dışta yapılan modifiyeler sorun çıkarırmı? örneğin ; Spoiler, Body kit vs + ayrıca tavana bir karbon kaplama çekmek istiyorum o sorun çıarırmı? Tavan renk değişimine neden olduğundan sorun çıkarır. Abartılı olmadıkça bady kit sorun olmaz ama fazla düşük yay sorun olur. Büyük egzost sorun olur. Otomatik yükseklik ayarı ve far yıkaması olmayan hele hele merceksiz xenon kesinlikle sorun olur. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 gri vectra b var arkadaşta tavan cam görünümlü filmli 1 ay önce geçti sıkıntı olmadı, üstelik sunroof var cam tavan olmadığı kabak gibi ortada Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir 19 Mart 2014 Paylaş 19 Mart 2014 sonradan taktığımız osram night breaker plus ampüller sıkıntı yaratır mı? Ben geçtim abi night breaker ile Sorun yok 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 bende aynı ampüllerle geçtim sıkıntı yok. sadece normal ampülle bile yazılan hafif kusuru yazdılar yine "far yönü yanlış" 1 Yorum bağlantısı
Ümit Mavigöz 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 sonradan taktığımız osram night breaker plus ampüller sıkıntı yaratır mı? kaç kuruş bu ürün sadık abi Yorum bağlantısı
Serkan Toker 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 teşekkürler, ben 2 gün önce aracın bakımını yaptırırken far ayarlarını da yatırdım. muayenede de bir sorun çıkacağını sanmıyorum artık. Far ayarı düzgün diye muayeneden geçen araç görmedim abi, hafif kusurlar ; far ayarı düzgün değil ibaresine hazırlıklı ol bence.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 kaç kuruş bu ürün sadık abi HB de 94 Tl görünüyor ama 45-50 Tl civarına bulabilirsin. http://www.hepsiburada.com/liste/osram-h7-night-braker-plus-ampul-seti-90c64210nbp/productDetails.aspx?productId=otm90c64210nbp&categoryId=20024642 .... Tolgahan kardeşimizle irtibata geçiniz. +1 Bende Tolgahan dan çok uyguna almıştım. Tam hatırlamıyorum fiyatını ama uygun.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts