Sani Gerşon 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Konular içinde gezerken yönetimdeki biricik Moderatör'ümüz, forumumuzun yegane saç popülasyonu düşük arkadaşlarımızdan da olan Tahir arkadaşımızın stock Focus'unun konusunun olmadığını farkettim. Ben bulamadım. Siz de bulamazsanız belki kendisi yeni konu açar 8 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tahir'in saç popülasyonu düşük değil, diğerlerinin fazla Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Konular içinde gezerken yönetimdeki biricik Moderatör'ümüz, forumumuzun yegane saç popülasyonu düşük arkadaşlarımızdan da olan Tahir arkadaşımızın stock Focus'unun konusunun olmadığını farkettim. Ben bulamadım. Siz de bulamazsanız belki kendisi yeni konu açar Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ; Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var 2000 model focus :D 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ; Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var 2000 model focus :D Ben hep bordo hayal etmiştim 2 Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 tahir kim olarak oy vermiştim . saçla ilgili atılan taştan sonra oyumu silmek istiyorum #direntahirilter 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım Ben hep bordo hayal etmiştim Yok la bildiğin mavi ama çok çekiyorum sıkıntısını.Nereye koyarsam koyayım üstüne kuşlar pisliyor hatta bununla ilgili bir teorim var.Benim araba gökyüzü gibi mavi olunca gökyüzüne ediyoruz gibi düşünüp fantezi yapıyorlar gibi geliyorlar. :D Şuan Tahir kim diyenleri tesbit etmeye çalışıyorum :D 5 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Yok la bildiğin mavi ama çok çekiyorum sıkıntısını.Nereye koyarsam koyayım üstüne kuşlar pisliyor hatta bununla ilgili bir teorim var.Benim araba gökyüzü gibi mavi olunca gökyüzüne ediyoruz gibi düşünüp fantezi yapıyorlar gibi geliyorlar. :D Şuan Tahir kim diyenleri tesbit etmeye çalışıyorum :D Arabanın konusu bile yok. Seni kim tanır 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Arabanın konusu bile yok. Seni kim tanır Bu arada bizim toplantı konularını da incelemediğin ortaya çıktı Araba kabak gibi orada işte Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Bu arada bizim toplantı konularını da incelemediğin ortaya çıktı Araba kabak gibi orada işte Senin araban olduğu ne malum? Konusu mu var ki tanıyacağız kendisini 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Senin araban olduğu ne malum? Konusu mu var ki tanıyacağız kendisini Aslında bir noktada haklısın.Araba babamın üstüne :D Önce babamı üye yapayım, sonra o konu açsın 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Senin araban olduğu ne malum? Konusu mu var ki tanıyacağız kendisini Kaç sefer gördüm Tahiri'i. Bir kere bile araçla görmedim, hep yaya geldi olay mahalline 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Kaç sefer gördüm Tahiri'i. Bir kere bile araçla görmedim, hep yaya geldi olay mahalline Bak Tahir gördün mü? Daha kanıt yok senin araban olduğuna. Hem koskoca evli barklı adamsın. Hala pederden mi geçiniyon len 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Kaç sefer gördüm Tahiri'i. Bir kere bile araçla görmedim, hep yaya geldi olay mahalline Obowwww şahit çıkabileceğini hiç hesap etmemiştim :D Abi kipaya arabayla geldim ya Nerede bu Isparta ekibi ya onlar bari desteklesin beni Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 La Tahir, o değil de. Seni tanımayanlar var. Düşün, ne kadardır aynı avatar. Araba yok. Isparta'da bile efsane olduğunu söylüyor. Gerçek değil misin yoksa? 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bak Tahir gördün mü? Daha kanıt yok senin araban olduğuna. Hem koskoca evli barklı adamsın. Hala pederden mi geçiniyon len 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tahir, hadi itiraf et araban olmadığını. :p 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 La Tahir, o değil de. Seni tanımayanlar var. Düşün, ne kadardır aynı avatar. Araba yok. Isparta'da bile efsane olduğunu söylüyor. Gerçek değil misin yoksa? İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim Konu açmak boynumun borcu oldu artık Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Kipa'ya en son Özdemir'in araçla gelmiştin. Dönüşte mavi dolmuş !! la gittiğini görenler var 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim Konu açmak boynumun borcu oldu artık Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım Bekliyoruz yeni konuyu Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Bence Tahir abinin alni geniş ondan Haha saç popülasyonu düşük olayına iyi güldüm yalnız kullanicam bunu bi ara Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Yettim Tahirim....Daaaaalın uleyn (epeydir bu smileyi kullanmak için fırsat kolluyordum) Ha bide ,Tahirin arabası var hemide Ford ,laylonu olan mod kim asıl sorulması gereken 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts