İçeriğe Yönlendir

Tahir'in Arabası?

Sani Gerşon

87 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sani Gerşon

Konular içinde gezerken yönetimdeki biricik Moderatör'ümüz, forumumuzun yegane saç popülasyonu düşük arkadaşlarımızdan da olan Tahir arkadaşımızın stock Focus'unun konusunun olmadığını farkettim. Ben bulamadım. Siz de bulamazsanız belki kendisi yeni konu açar :)

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Konular içinde gezerken yönetimdeki biricik Moderatör'ümüz, forumumuzun yegane saç popülasyonu düşük arkadaşlarımızdan da olan Tahir arkadaşımızın stock Focus'unun konusunun olmadığını farkettim. Ben bulamadım. Siz de bulamazsanız belki kendisi yeni konu açar :)

Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu :p:D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ;

Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var  2000 model focus :D :D

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu :p:D

Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım :)

Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ;

Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var  2000 model focus :D :D

:shok:

Ben hep bordo hayal etmiştim :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Akdeniz

tahir kim olarak oy vermiştim . saçla ilgili atılan taştan sonra oyumu silmek istiyorum  :p

#direntahirilter :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım :)

:shok:

Ben hep bordo hayal etmiştim :)

Yok la bildiğin mavi ama çok çekiyorum sıkıntısını.Nereye koyarsam koyayım üstüne kuşlar pisliyor hatta bununla ilgili bir teorim var.Benim araba gökyüzü gibi mavi olunca gökyüzüne ediyoruz gibi düşünüp fantezi yapıyorlar gibi geliyorlar. :D :D 

Şuan Tahir kim diyenleri tesbit etmeye çalışıyorum :D :D 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yok la bildiğin mavi ama çok çekiyorum sıkıntısını.Nereye koyarsam koyayım üstüne kuşlar pisliyor hatta bununla ilgili bir teorim var.Benim araba gökyüzü gibi mavi olunca gökyüzüne ediyoruz gibi düşünüp fantezi yapıyorlar gibi geliyorlar. :D :D

Şuan Tahir kim diyenleri tesbit etmeye çalışıyorum :D :D

Arabanın konusu bile yok. Seni kim tanır :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Arabanın konusu bile yok. Seni kim tanır :p

Bu arada bizim toplantı konularını da incelemediğin ortaya çıktı :D Araba kabak gibi orada işte :D 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada bizim toplantı konularını da incelemediğin ortaya çıktı :D Araba kabak gibi orada işte :D

Senin araban olduğu ne malum? Konusu mu var ki tanıyacağız kendisini :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Aslında bir noktada haklısın.Araba babamın üstüne :D :D Önce babamı üye yapayım, sonra o konu açsın :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kaç sefer gördüm Tahiri'i. Bir kere bile araçla görmedim, hep yaya geldi olay mahalline

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Kaç sefer gördüm Tahiri'i. Bir kere bile araçla görmedim, hep yaya geldi olay mahalline

Bak Tahir gördün mü? Daha kanıt yok senin araban olduğuna.

Hem koskoca evli barklı adamsın. Hala pederden mi geçiniyon len :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Obowwww şahit çıkabileceğini hiç hesap etmemiştim :D :D Abi kipaya arabayla geldim ya :) Nerede bu Isparta ekibi ya onlar bari desteklesin beni :D 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

La Tahir, o değil de. Seni tanımayanlar var. Düşün, ne kadardır aynı avatar. Araba yok. Isparta'da bile efsane olduğunu söylüyor. Gerçek değil misin yoksa?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Bak Tahir gördün mü? Daha kanıt yok senin araban olduğuna.

Hem koskoca evli barklı adamsın. Hala pederden mi geçiniyon len :p

119354.jpg

:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Tahir, hadi itiraf et araban olmadığını. :p:p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

La Tahir, o değil de. Seni tanımayanlar var. Düşün, ne kadardır aynı avatar. Araba yok. Isparta'da bile efsane olduğunu söylüyor. Gerçek değil misin yoksa?

İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar :D Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim :D 

Konu açmak boynumun borcu oldu artık :D Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : :p Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum :D 

Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım :D 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Kipa'ya en son Özdemir'in araçla gelmiştin. Dönüşte mavi dolmuş !! la gittiğini görenler var :spiteful:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar :D Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim :D

Konu açmak boynumun borcu oldu artık :D Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : :p Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum :D

Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım :D

Bekliyoruz yeni konuyu :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bence Tahir abinin alni geniş ondan :)

Haha saç popülasyonu düşük olayına iyi güldüm yalnız :D kullanicam bunu bi ara :p

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Yettim Tahirim....Daaaaalın uleyn  :vandal:  (epeydir bu smileyi kullanmak için fırsat kolluyordum)

Ha bide ,Tahirin arabası var hemide Ford ,laylonu olan mod kim asıl sorulması gereken  :fiuw:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...