İçeriğe Yönlendir

Tahir'in Arabası?

Sani Gerşon

87 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Mehmet Kaya

Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım :)

:shok:

Ben hep bordo hayal etmiştim :)

Neden ben de bordo diye hatırlıyorum :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yettim Tahirim....Daaaaalın uleyn :vandal: (epeydir bu smileyi kullanmak için fırsat kolluyordum)

Ha bide ,Tahirin arabası var hemide Ford ,laylonu olan mod kim asıl sorulması gereken :fiuw:

Ben laylonumu gururla sunabilirken, ford cuda daha tik yok :D
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

cidden konusu yok mu inanmıyorum. tez vakitte konu açıla. :lol:

Yok ki neyin konusunu açacak.

Tahir diye biride yokmuş :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Basina gelecekleri biliyor.virus bulastiracaniz diye acmamistir konuyu o.abi yoksa sinyallerde hala turuncumu hic mi elleemedin sagini solunu yahu

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan
(düzenlendi)

Daha göremedik arabayı Tahircim.Ucundan mucundan azcık göreydik.Bi konu açılması fazr olmuş artık. :D

tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

İlk aldığın gün tozlu da olsa, çarpık da olsa forum geleneklerine göre konu açman lazım (dı) Tahir Bey. Buradaki Bey ifadesi, araç aldığını dolaylı yollardan öğrenmemizin yol açtığı sinirsel dışavurum:))

Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Muhtemelen gül suyu ile yıkıyordur paso :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

İlk aldığın gün tozlu da olsa, çarpık da olsa forum geleneklerine göre konu açman lazım (dı) Tahir Bey. Buradaki Bey ifadesi, araç aldığını dolaylı yollardan öğrenmemizin yol açtığı sinirsel dışavurum:))

Saygılarımla

Abi, sinirlenmen bile saygıyla ya :D Valla takdir ediyor be saygı ile önünde eğiliyorum abi :)

Söz en kısa zamanda konuyu açacağım :) Benim arabam bayan ama, bu kadar erkeğin olduğu bir foruma resimlerini koyamam :p

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Abicim seni kimse tanımıyor forumda :) Kimsin sen ya?

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Tahır, aşağıdaki özelliklere sahip bir araç bizim binadan birinde var. İstersen araç kiralamayla falan uğraşma. Ben foto çekip sana yollarım ama plakayı düzeltmen lazım.  :D  :D

Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ;

Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var  2000 model focus :D :D

İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar :D Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim 

Konu açmak boynumun borcu oldu artık :D Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : :p Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum 

Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli

Tahir Abi, henüz konu açılmamasına rağmen senin araç popüler oldu , bekliyoruz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Abicim seni kimse tanımıyor forumda :) Kimsin sen ya?

Sani, benim telefonda Tahir İlter diye biri kayıtlı. Hatta ara sıra da hal hatır soruyor ama hep aynı cümleleri kuruyor. Yoksa bant kaydı falan mı o da?  :unsure2:  :unsure2:  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Sani, benim telefonda Tahir İlter diye biri kayıtlı. Hatta ara sıra da hal hatır soruyor ama hep aynı cümleleri kuruyor. Yoksa bant kaydı falan mı o da?  :unsure2:  :unsure2:  

Hepsi montaj hocam onların işte :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Paralel moderatör mü yoksa bu Tahir isimli arkadaş. :unsure2:  :p  

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Mobil im düzgün cevap gönderemiyorum ama çatlayacağım orta yerinden :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Dış mihraklardan Emmi'nin oyunu hepsi bu :p Burada ki herkes seçilmiş insan Tahir kurban :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu :p:D 

Resimsiz konu arabam bölümü kurallara aykırı. :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Vay bee koskoca moderatörün arabası yokmuş. Hemi de araba forumunda, daha neler göreceğiz.

Yorum bağlantısı
Misafir

Otomobil forumunda,otomobilinden çok gürül gürül saçlarının konusu olan bir arkadaşımız kendisi...bende şaşırdım nasıl böyle bir konusu olmaz.. :biggrin:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...