Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Konuyu baltalıyorum kusura bakmayın arkadaşlar Bu kıyağımı unutmazsın Janım benim En soldaki mavi Focus, rivayete göre, pek saygıdeğer Sn Modlarımızdan Tahir İlter Bey Efendiye ait olduğu söylenmektedir. Hatta ve hatta, aracının yanında fotoğrafı bile vardır.. Artık ne ısmarlarsın bilmem Ana! Kimin olduğunu bilmediğimiz bildiğin mavi Focus'un yanındaki küçük şey mi Tahir?... Hadi len! Montaj bu. Anlarım biraz da. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Ana! Kimin olduğunu bilmediğimiz bildiğin mavi Focus'un yanındaki küçük şey mi Tahir?... Hadi len! Montaj bu. Anlarım biraz da. Belgeler var elimde.. Hissediyorum. Çok kötü şeyler olacak Pardon yanlış replik Yorum bağlantısı
Murat Dere 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Belgeler var elimde.. Hissediyorum. Çok kötü şeyler olacak Pardon yanlış replik I see dead people. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bu Photoshop ile sosyal medyaya düşmen an meselesi Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Bu Photoshop ile sosyal medyaya düşmen an meselesi Buda bişeymi. Bir ara Ali Androidoğlu ile Ali Tırtöver abimlere bi paintşop patlatmıştım. Dillere destan. Aliminatörler.. Anlayamazsınız. Görmeniz lazım Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Arabasını falan bilmemde kaybolan saçlarını buldum Aaaa kirpi gözlük takmış 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Tahir kim? konuya girince gördüm yinede konu başlığına uysun diye Tahir kim şıklığına oy kullandım. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mayıs 2014 Paylaş 21 Mayıs 2014 Tahir,sana verdiğim linkler beyaz araç içindi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts