Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Konular bizden sorulur panpa. Senin araba konusu nerede? Onu da açta, onaylayalım Ben hep bordo hayal etmiştim Neden ben de bordo diye hatırlıyorum 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Yettim Tahirim....Daaaaalın uleyn (epeydir bu smileyi kullanmak için fırsat kolluyordum) Ha bide ,Tahirin arabası var hemide Ford ,laylonu olan mod kim asıl sorulması gereken Ben laylonumu gururla sunabilirken, ford cuda daha tik yok 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 cidden konusu yok mu inanmıyorum. tez vakitte konu açıla. :lol:Yok ki neyin konusunu açacak. Tahir diye biride yokmuş 2 Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Basina gelecekleri biliyor.virus bulastiracaniz diye acmamistir konuyu o.abi yoksa sinyallerde hala turuncumu hic mi elleemedin sagini solunu yahu 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 (düzenlendi) Daha göremedik arabayı Tahircim.Ucundan mucundan azcık göreydik.Bi konu açılması fazr olmuş artık. 20 Mart 2014 tarihinde Mustafa Özcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 İlk aldığın gün tozlu da olsa, çarpık da olsa forum geleneklerine göre konu açman lazım (dı) Tahir Bey. Buradaki Bey ifadesi, araç aldığını dolaylı yollardan öğrenmemizin yol açtığı sinirsel dışavurum:)) Saygılarımla Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Muhtemelen gül suyu ile yıkıyordur paso 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 İlk aldığın gün tozlu da olsa, çarpık da olsa forum geleneklerine göre konu açman lazım (dı) Tahir Bey. Buradaki Bey ifadesi, araç aldığını dolaylı yollardan öğrenmemizin yol açtığı sinirsel dışavurum:)) Saygılarımla Abi, sinirlenmen bile saygıyla ya Valla takdir ediyor be saygı ile önünde eğiliyorum abi Söz en kısa zamanda konuyu açacağım Benim arabam bayan ama, bu kadar erkeğin olduğu bir foruma resimlerini koyamam Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Abicim seni kimse tanımıyor forumda Kimsin sen ya? Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tahır, aşağıdaki özelliklere sahip bir araç bizim binadan birinde var. İstersen araç kiralamayla falan uğraşma. Ben foto çekip sana yollarım ama plakayı düzeltmen lazım. Ben tarif edeyim ya uğraşmayalım ; Safir mavisi, kapak jantlı, tek airbag ama kliması var 2000 model focus :D İtiraf ediyorum benim de naylonum var utandığım için konuyu açamadım bugüne kadar Leğenci derler, atık poşet derler diye çekindim Konu açmak boynumun borcu oldu artık Yıkıldım, tanıyan çıkmadı beni : Haftasonu hava iyi olur güzelce yıkayıp konuyu açıyorum Acil ucuz bir rent a car bulup araba kiralamam ve maviye boyatıp focusa benzetmem lazım 1 Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Tahir Abi, henüz konu açılmamasına rağmen senin araç popüler oldu , bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Abicim seni kimse tanımıyor forumda Kimsin sen ya? Sani, benim telefonda Tahir İlter diye biri kayıtlı. Hatta ara sıra da hal hatır soruyor ama hep aynı cümleleri kuruyor. Yoksa bant kaydı falan mı o da? 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Sani, benim telefonda Tahir İlter diye biri kayıtlı. Hatta ara sıra da hal hatır soruyor ama hep aynı cümleleri kuruyor. Yoksa bant kaydı falan mı o da? Hepsi montaj hocam onların işte 2 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Len Sani intikamım acı olacak bilesin 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Hepsi montaj hocam onların işte Paralel moderatör mü yoksa bu Tahir isimli arkadaş. 4 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Mobil im düzgün cevap gönderemiyorum ama çatlayacağım orta yerinden 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Hepsi montaj hocam onların işte Dış mihraklardan Emmi'nin oyunu hepsi bu Burada ki herkes seçilmiş insan Tahir kurban 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Mart 2014 Yazar Paylaş 20 Mart 2014 Mobil im düzgün cevap gönderemiyorum ama çatlayacağım orta yerinden Kimsiiin sen kimsiiin sen? http://www.facebook.videoindir.me/gora-bir-cisim-yaklasiyor.html Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 20 Mart 2014 Paylaş 20 Mart 2014 Eli boş Sani git konu onayla netcen benim stock focusu Resimsiz konu arabam bölümü kurallara aykırı. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Neyyyyy... Tahir in arabasının resmi yokmuuuu??? Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Vay bee koskoca moderatörün arabası yokmuş. Hemi de araba forumunda, daha neler göreceğiz. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Mart 2014 Paylaş 21 Mart 2014 Otomobil forumunda,otomobilinden çok gürül gürül saçlarının konusu olan bir arkadaşımız kendisi...bende şaşırdım nasıl böyle bir konusu olmaz.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts