İçeriğe Yönlendir

Tahir'in Arabası?

Sani Gerşon

87 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Murat Dere

Konuyu baltalıyorum kusura bakmayın arkadaşlar  :seytan:

Bu kıyağımı unutmazsın Janım benim  ;) En soldaki mavi Focus, rivayete göre, pek saygıdeğer Sn Modlarımızdan Tahir İlter Bey Efendiye ait olduğu söylenmektedir. Hatta ve hatta, aracının yanında fotoğrafı bile vardır..  ;)  :flowers: Artık ne ısmarlarsın bilmem  :D​ 

Ana! Kimin olduğunu bilmediğimiz bildiğin mavi Focus'un yanındaki küçük şey mi Tahir?... Hadi len! :seytan:

GE9817f.jpg?1

Montaj bu. Anlarım biraz da. :crazy:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ana! Kimin olduğunu bilmediğimiz bildiğin mavi Focus'un yanındaki küçük şey mi Tahir?... Hadi len! :seytan:

Montaj bu. Anlarım biraz da. :crazy:

Belgeler var elimde..  :crazy: Hissediyorum. Çok kötü şeyler olacak  :crazy: Pardon yanlış replik  :fiuw:  :D

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Belgeler var elimde..  :crazy: Hissediyorum. Çok kötü şeyler olacak  :crazy: Pardon yanlış replik  :fiuw:  :D

I see dead people. :seytan:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu Photoshop ile sosyal medyaya düşmen an meselesi :seytan:

Buda bişeymi. Bir ara Ali Androidoğlu ile Ali Tırtöver abimlere bi paintşop patlatmıştım. Dillere destan. Aliminatörler.. :D  Anlayamazsınız. Görmeniz lazım  :D

Yorum bağlantısı
Seçkin Kaçar

Arabasını falan bilmemde kaybolan saçlarını buldum :)

Aaaa  kirpi gözlük takmış   :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Tahir kim? konuya girince gördüm yinede konu başlığına uysun diye Tahir kim şıklığına oy kullandım. :p  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...