Süleyman Can Şahin 22 Mart 2014 Paylaş 22 Mart 2014 Selamlar. Bildiğiniz üzere focusların aux girişi torpitonun içerisinde. Çok kullanışsız oluyor. Araca fazla zarar vermeden bu aux girişini başka bir yere taşıma imkanı varmı. Var ise nasıl yapabiliriz Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Akdemir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Aux girişini taşımak yerine çift erkek uçlu kablo kullanıp uzatabilirsiniz. Aynı kabloyu bende kullanıyorum teyb üstünde sağda kalan havalandırmaya oto parfümü astım kabloyu onun üzerinde dolandırınca direk teybin yanına geliyo mp3 bağlayıp dinliyorum. Kablo torpido gözüne engel olmuyo rahat açılıp kapanıyor. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/10-metre-stereo-kablo-3-5-mm-aux-kablo-106357155 Linkteki cok uzun ama herhangi bir elektrikçide isteğiniz boyda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Aux girişini taşımak yerine çift erkek uçlu kablo kullanıp uzatabilirsiniz. Aynı kabloyu bende kullanıyorum teyb üstünde sağda kalan havalandırmaya oto parfümü astım kabloyu onun üzerinde dolandırınca direk teybin yanına geliyo mp3 bağlayıp dinliyorum. Kablo torpido gözüne engel olmuyo rahat açılıp kapanıyor. http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/10-metre-stereo-kablo-3-5-mm-aux-kablo-106357155 Linkteki cok uzun ama herhangi bir elektrikçide isteğiniz boyda bulabilirsiniz. Kablo aldım ancak kablonun aux kısımına takılan jak girişi torpitonun kapanmasını engelliyor. Orada ezilme oluyor Yorum bağlantısı
mustafaturan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Selamlar. Bildiğiniz üzere focusların aux girişi torpitonun içerisinde. Çok kullanışsız oluyor. Araca fazla zarar vermeden bu aux girişini başka bir yere taşıma imkanı varmı. Var ise nasıl yapabiliriz Teşekkürler. bende aynı problemi yaşamıştım başta 1.5 metre çift taraflı erkek jak aldım ve torpidoyu söktüm aux çıkışına bir ucu takıp hemen üstünden arkaya bıraktım daha sonra kablonun kullanıcağım ucunu küllüğü kullanmadığım için hemen küllüğün yanından çıkardım kullanıcağım zaman takıp kullanıyorum kullanmadığım zaman katlayıp küllüğe koyuyuyorum.sigara içmemenin faydaları Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 bende aynı problemi yaşamıştım başta 1.5 metre çift taraflı erkek jak aldım ve torpidoyu söktüm aux çıkışına bir ucu takıp hemen üstünden arkaya bıraktım daha sonra kablonun kullanıcağım ucunu küllüğü kullanmadığım için hemen küllüğün yanından çıkardım kullanıcağım zaman takıp kullanıyorum kullanmadığım zaman katlayıp küllüğe koyuyuyorum.sigara içmemenin faydaları Bu aux girişini çıkarmak için torpitoyu sökmekmi gerekiyor. Aslında bu girişi yerinden çıkarıp arkasına doğru düşürsemde olur. Kablonun arka kısmı böyle olduğundan kapanmıyor Yorum bağlantısı
Recep Güney 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 aux girişi torpidoya sabitlenmiş o yüzden ordan alıp başka yere taşımak için torpidoyu sökmek lazım.ben de çift erkek uçlu kablo aldım aux un girişine takıp torpidonun kilit mekanizmasının yanından döşemenin içine sokup küllük koyulan yerin yanında döşemeden çıkardım orda duruyor. istediğim cihazı bağlayıp küllük boşluğuna koyuyorum. 1 Yorum bağlantısı
mustafaturan 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Bu aux girişini çıkarmak için torpitoyu sökmekmi gerekiyor. Aslında bu girişi yerinden çıkarıp arkasına doğru düşürsemde olur. Kablonun arka kısmı böyle olduğundan kapanmıyor çok zor değil hocam torpidoyu sökmek ince bir stero kablo işini çözer dediğim gibi hemen üstünden içeri salarsın yada Recep arkadaşımın yazdığı gibi kilit mekanizmasının olduğu yerden içeri salın emin olun daha kullanışlı olur. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Bende genelde cd den çok aux u kullanırım, ilk zamanlar kablonun üzerine torpidoyu kapatıyordum...baktım kötü görüntü,kırılma vs bende torpidoyu söküp içeriden bağlantıyı yapıp orta konsoldan el fireni yanına çektim,elimin altında...gayet kullanışlı oluyor....resim ekleyeyim işinize yaraya bilir.. olur ya torpidoyu söker iseniz,takarken hava üfleyen kanalların birbirine tam oturduğundan emin olun..... Yorum bağlantısı
Recep Güney 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 (düzenlendi) Bende genelde cd den çok aux u kullanırım, ilk zamanlar kablonun üzerine torpidoyu kapatıyordum...baktım kötü görüntü,kırılma vs bende torpidoyu söküp içeriden bağlantıyı yapıp orta konsoldan el fireni yanına çektim,elimin altında...gayet kullanışlı oluyor....resim ekleyeyim işinize yaraya bilir.. olur ya torpidoyu söker iseniz,takarken hava üfleyen kanalların birbirine tam oturduğundan emin olun..... cengiz bey süleyman can şahin arkadaşımızın paylaştığı fotoğrafta aux girişi olan gri aparat var ya torpidoya sabitlenmiş olan, ben onu bir türlü çıkaramadım yerinden o yüzden böyle bir yol seçtim sizin gibi girişi tamamen torpidodan ayırmak istiyorum o gri parçayı torpidodan nasıl ayırırız? onu ayırmadan yapmak için o soketin aynısını bulmam gerekiyor ama birkaç elektrikçi dolaştım bulamadım. 23 Mart 2014 tarihinde Recep Güney tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Kadir Türkeli 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 En azından aux girisi var bizim fiesta ya koymamış cimri herifler...! Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Torpidoyu sökmeden o fişin çıkacağını sanmıyorum.... ben torpidoyu söktükten sonra onu çıkarmıştım. Yorum bağlantısı
Misafir 23 Mart 2014 Paylaş 23 Mart 2014 Arkadaşlar aklımda daha güzel bir yer var. Nasip olur da o projeyi hayata geçirirsem, buradan paylaşırım. Kablo kalabalığı yapmayacak hemde elinizin altında olacak bir yer. Fiestam için yapmıştım. Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin 23 Mart 2014 Yazar Paylaş 23 Mart 2014 Torpidoyu sökmeden o fişin çıkacağını sanmıyorum.... ben torpidoyu söktükten sonra onu çıkarmıştım. Abi torpidoyu söktüm aux girişini çıkardım . Yalnız tırnaklarını kırarak çıkardım. Yorum bağlantısı
mustafaturan 24 Mart 2014 Paylaş 24 Mart 2014 Arkadaşlar aklımda daha güzel bir yer var. Nasip olur da o projeyi hayata geçirirsem, buradan paylaşırım. Kablo kalabalığı yapmayacak hemde elinizin altında olacak bir yer. Fiestam için yapmıştım. Hocam biraz anlatsaydın ilham alırdık. Yorum bağlantısı
Ümit Ördek 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 iyi günler arkadaşlar. dediğiniz olaydan bende rahatsızdım. lakin bir proje ile klima altındaki boş düğmenin iç kısmına AUX ve USB bağlantısı yaptım ve şu an çok rahat kullanıyorum. AUX yuvasını çıkartmanıza gerek yok. yapmanız gereken tek şey AUX bağlantıları bulup doğru uçları bağlamak. böylelikle her iki AUX girişinide kullanabilirsiniz. USB ise +5V alıp çeşitli cihazları şarj etmek amacıyla yapılmış bir çıkıştır. resim ekleyip göstermek isterdim ama resim yüklemede problem yaşadım. isteyen olursa e posta ile atabilirim. yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Mayıs 2014 Paylaş 28 Mayıs 2014 Ben yaptım gerçekten çok güzel oldu. Montaj fotoğrafları aşağıdaki konuda mevcut. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/254035-aux-%C3%A7%C4%B1k%C4%B1%C5%9Fl%C4%B1-orjinal-teyplere-usb-aparat%C4%B1/page-4 67 nci mesajı inceleyin Hocam biraz anlatsaydın ilham alırdık. Mesaj bildirimi gelmemiş yada görmedim. Yeni gördüm mesajınızı. Yukarıda paylaştım... Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mayıs 2014 Paylaş 29 Mayıs 2014 o kadar uğraşmaya hiç gerek yok. tek tarafı L şeklinde olan ve torpido kapağının kapanmasına mani olmayan bu kablolardan alsaydınız. ben bunun siyahını aldım kullanıyorum, torpidonun kenarından çıkarttım, orası biraz daha geniş, sıkıntıda olmuyor. Güle güle kullanın. Benim amacım kablo kalabalığında kurtulmak hemen altındaki boşluğa 15 cm lik aux kablosu yetişiyor. Fotoğraftaki kablo kaliteli bir şeye benziyor.. Nereden aldınız? Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 30 Mayıs 2014 Paylaş 30 Mayıs 2014 Darty artık kapandı..Bimeksler de aynı ürün bulunabilir.. Yorum bağlantısı
Ümit Ördek 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 (düzenlendi) [/url][/url] Resim eklemeyi başardım ve yaptığım çalışmanın sonucu bu arkadaşlar. 31 Mayıs 2014 tarihinde Ümit Ördek tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 31 Mayıs 2014 Paylaş 31 Mayıs 2014 Usb işini benim' de halletmem gerekiyor. Güzel olmuş güle güle kullanın... Yorum bağlantısı
Oğuz Sakarya 2 Haziran 2014 Paylaş 2 Haziran 2014 Bu aux çıkışının yanında bir hat daha var ne oldugunu bilen varmı acaba? Yorum bağlantısı
Berkan Yıldız 20 Ağustos 2014 Paylaş 20 Ağustos 2014 Merhaba, bende aracıma aux çıkışının yerini değiştirmek istiyorum. Bu çıkışı arka cam rezidans tuşunun yanında kullanılmayan bölüme koymak istiyorum. Kabloları el freni yada farklı bir yerlerden çıkarıp düzensizliğe sebep olmak istemiyorum. BU LİNKDE BULUNAN ürünü satın aldığım taktirde acaba usb bölmesini de aktif hale getirebilirmiyim ? (2010 Ford Focus 2 orjinal 6000cd lerin arkasında mini usb var mı? ) Konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim yada istanbulda bunu yaptıracağım işinin ehli bir usta tanıyormusunuz? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts