Burak TURAN 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Merhaba bu ikinci kez başıma geliyor. Daha önce LPG ile alakalı sandım ama onunla alakalı değilmiş yakıt olduğunda da geliyor bu ses. Evden çıkıp işyerine geldim kontağı kapatınca kesik kesik bip bip biiiip diye bir uyarı verdi araç tekrar anahtarı çevirdim kapattım yine aynı ses. Sizce bu neyin uyarısı olabilir bilenler konu ile ilgili yardımcı olabilirler mi aracım yeni olduğundan dolayı pek tanımıyorum aracı. 1997 Mondeo GHIA Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Tüpün bakımı gelmişse kontak kapatırken sinyal verir. Her 10000 km de filtrelerimi ve ayarlarımı yaptır der Yorum bağlantısı
Burak TURAN 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 Farlar açık olabilirmi ya da parklar ? Yok hayır farlar kapalı halde Tüpün bakımı gelmişse kontak kapatırken sinyal verir. Her 10000 km de filtrelerimi ve ayarlarımı yaptır der 2 Hafta Önce ayar yaptırdım ama filtre falan değiştirmedim o zaman atikere götüreyim aracı birde onlara danışayım. Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Benim teyp bağlantılarından ötürü böyle bir ses bende de var. Kontak kapanınca teyp 4 kere dit liyor. Benzer birşey olabilir mi? Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Teypten olduğuna eminmisin? 3 kere biplerdi benim tartarini lpg bakımı geldiği zaman Yok hayır farlar kapalı halde 2 Hafta Önce ayar yaptırdım ama filtre falan değiştirmedim o zaman atikere götüreyim aracı birde onlara danışayım. 10000 Km geçmediğinden sinyal vermez şimdi geçtiğinden sinyal veriyor. Yorum bağlantısı
Erşan Acun 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Yok hayır farlar kapalı halde 2 Hafta Önce ayar yaptırdım ama filtre falan değiştirmedim o zaman atikere götüreyim aracı birde onlara danışayım. lpg filtresi değişecek. 20-30TL.... benim başıma 2 kere geldi ilkinde uzun yoldaydım atiker yazılı bir dükkana girdim bilgisayara bağladı sesi kesti ertesi gün gene yaptı yaşadığım şehre dönünce ustaya daha anlatmadan filtre değişecek dedi ve sorun çözüldü. (atiker markası için söylüyorum) filtre değiştikten sonra da uastanın sayacı sıfırlaması gerekiyormuş. Yorum bağlantısı
Mehmet Ayan 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 kesin lpg bendede yapmıştı,büyük filitre 15000 küçük filitre 10000km değişim zamanı olyor veher ikisindede ayrı ayrı zamanlarda sinyal verir.bu yüzden lpg ciniz hangisini değiştiriyorsa onun km not aldırın bakım kağıdına Yorum bağlantısı
Recommended Posts