Melih Kader 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Merhabalar aracım 2013 trend Fiesta bildiğiniz gibi aynalar manuel el ile kapanıyor bunları kumandadan komutlandırıp kitleyince kapanan açınca açılan ayna yapmak mümkün mü ben araştırdım orjınalı 500 tl civarında otomatik kapanan aynalar yan sanayiisi 170 lira acaba alıp yaptırmak mümlünmüdür bu konu ile açılmış bir başlık var ise bağışlayın lütfen herkese kolay gelsin iyi forumlar... Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Ben daha pahalı olur diye düşünmüştüm. İyiymiş o zaman. Benim de şu an arabamda katlanır ayna var. güzel bir özellik gerçekten. Alışınca, ileride değişirsem arabada arayacağım bir özellik olacak. Sonradan yapılınca olur mu? nasıl olur merak ettiğim bir şeydi. Takipteyim. . Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 başka bir forumda puntoya yapıldığını görmüştüm hatta fiesta mekanizması kullanmıştı yapan arkadaş Yorum bağlantısı
Melih Kader 25 Mart 2014 Yazar Paylaş 25 Mart 2014 başka bir forumda puntoya yapıldığını görmüştüm hatta fiesta mekanizması kullanmıştı yapan arkadaş Bilmiyorum hadi diyelim aldık orjınal aynaları nasıl yapıcaz ne ile bağlıyacaz hiç bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum... Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 25 Mart 2014 Paylaş 25 Mart 2014 Bilmiyorum hadi diyelim aldık orjınal aynaları nasıl yapıcaz ne ile bağlıyacaz hiç bilmiyorum bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum... http://www.aynadeposu.com/Products/Ford-Yan-Dikiz-Aynalari/Ford-Fiesta/ buradan 2 adet katlanır ayna alıyorsunuz http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/154936-focus-ii-katlanir-ayna/page-2 daha önceden de konu tartışılmış motorlu aynadan sonra modül almanız gerekecek bir oto elektik işi yapan yerle konuşarak çözebilirsiniz diye düşünüyorum yada hazır modül bulup bağlatacaksınız Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 bikaç yerde bende görmüştüm olay mekanizmada bittiği için dediğiniz fiyat aralıklarında fazla değil yani ama yapılabilir çok güzel duruyo Yorum bağlantısı
Melih Kader 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Valla hiçç bilmiyorum yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım nasıl olucak Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar yapan var mıdır ve suan ki fiyatı nedir bilen var mı acaba ? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar yapan var mıdır ve suan ki fiyatı nedir bilen var mı acaba ?Aracınız kaç model yardım ci olayim Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 2013 fiesta 1.5 tdci titanium paket aracim Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 34 dakika önce, Mehmet Gökay Şirikçi yazdı: 2013 fiesta 1.5 tdci titanium paket aracim elimde mevcut var sadece soket farkı var sizin kasaya eski kasanınkiyle Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 2 saat önce, Uğur Çınar yazdı: elimde mevcut var sadece soket farkı var sizin kasaya eski kasanınkiyle Soketi yapabilecek bir usta lazım bizim tekirdag sanayi de adam gibi usta bulmak malesef zor Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 20 Ocak 2017 Paylaş 20 Ocak 2017 2 saat önce, Mehmet Gökay Şirikçi yazdı: Soketi yapabilecek bir usta lazım bizim tekirdag sanayi de adam gibi usta bulmak malesef zor zaten birebir kopyalaniyor diye biliyorum ayna dısında bi tane de modul gerekiyor Yorum bağlantısı
Volkan Yusuftaş 14 Eylül 2018 Paylaş 14 Eylül 2018 peki arkadaşlar bende de 2013 titanyum var bunların aynalar otomatik değil aceba açılması gereken bir özellik mi yoksa illa değiştirmk mi gerek? Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 14 Eylül 2018 Paylaş 14 Eylül 2018 Bir çift ayna ya bakıyor artı modüle peki arkadaşlar bende de 2013 titanyum var bunların aynalar otomatik değil aceba açılması gereken bir özellik mi yoksa illa değiştirmk mi gerek? Yorum bağlantısı
Volkan Yusuftaş 14 Eylül 2018 Paylaş 14 Eylül 2018 4 dakika önce, Uğur Çınar yazdı: Bir çift ayna ya bakıyor artı modüle hım yani illa değişim gerek o zamamn hiç oynamaya gerek yok . peki hocam araç çalıştıktan sonra kapılar otomatik kitlenme özelliği var mı? Yorum bağlantısı
Recommended Posts