Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 (düzenlendi) Arkadaşlar buda benim aracım her türlü yoruma açıktır nasıl şeyler yapabiliriz, ne yapmalıyız önerilerinizi bekliyorum, yalnız sadeliği severim abartılı gösterişler bana göre değildir 27 Mart 2014 tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Çok güzel bir araç. Bi-Xenen çok yakışır. Onun dışında zevk meselesi.. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Mesut, bende seninle hemfikirim sadelik en güzeli aslında bunu yapan fabrikadan daha "Eyibil"miyoruz değilmi... Çok güzel bir araç. Bi-Xenen çok yakışır. Onun dışında zevk meselesi.. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah.. Zaten kerem de geldi, aldırır artık sana herbişeyi...... Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Güle güle, kazasız cezasız güzel günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı
Recep Güney 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Masallah guzel arac gule gule kullanin:) 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Güzel günlerde kullanın...plakalık iptali ve beşiktaş baskı app plaka güzel olur... Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Aracınız güzel duruyo kazasız belasız Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Amin arkadaşlar teşekkürler hepinize benimde şuanda eksik gördüğüm bi-xenon far seti, app plaka, bide ön ızgaraya st amblemi yada farklı güzel bi amblem güzel olur die düşünüyorum ama xenon far audilerdeki gibi ledli olacak bulabilirsem yada yaptırabilirsem Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 teşekkürler , birde bu araçta hoşnamadığım bir kısmı var vites, vites haddinden büyük bence onun bi çaresini bulabilirsem kısaltmak istiyorum,hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Allah kaza bela vermesin maşallah çok güzel araç. Forumda emek harcanmış güzel focuslar var. Onlardan fikir alabilirsiniz zevkinize göre. Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah Spoiler, difüzör, st tampon , bixenon kesinlikle güzelliğine güzellik katacaktır. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Teşekkürler şuanda bu arkadaşları arıyorum Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 güle güle kullanın ... Maşallah Spoiler, difüzör, st tampon , bixenon kesinlikle güzelliğine güzellik katacaktır. Allah kaza bela vermesin maşallah çok güzel araç. Forumda emek harcanmış güzel focuslar var. Onlardan fikir alabilirsiniz zevkinize göre. teşekkürler Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah Güzel Günlerde Kullanın Maaşallah Maşallah Teşekkürler saolun Yorum bağlantısı
Can Ergül 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah araç gayet şık ve orjinal duruyor Işıklı st vites topuzu alıp, taktırırken de istediğiniz kadar kısalttırırsanız çok güzel olur. Araba içinde yapılması gereken ilk ve en önemli dokunuş bu olur bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts