İçeriğe Yönlendir

Benim Focus'um Da Burda :)

Mesut Eyibil

Recommended Posts

Mesut Eyibil
(düzenlendi)

Arkadaşlar buda benim aracım her türlü yoruma açıktır nasıl şeyler yapabiliriz, ne yapmalıyız önerilerinizi bekliyorum, yalnız sadeliği severim abartılı gösterişler bana göre değildir :)

rdv7.jpg

42q5.jpg

6yby.jpg
qd3l.jpg
j3tu.jpg
xiz4.jpg

tarihinde Mesut Eyibil tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir

:nazar: Çok güzel bir araç. Bi-Xenen çok yakışır. Onun dışında zevk meselesi.. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah..

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Mesut, bende seninle hemfikirim sadelik en güzeli aslında bunu yapan fabrikadan daha "Eyibil"miyoruz değilmi... ;)  :D  :nazar:

:nazar: Çok güzel bir araç. Bi-Xenen çok yakışır. Onun dışında zevk meselesi.. Güle güle, kazasız belasız kullanın inşallah..

Zaten kerem de geldi, aldırır artık sana herbişeyi...... :D  :good1:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Güle güle, kazasız cezasız güzel günlerde kullanın   :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Güzel günlerde kullanın...plakalık iptali ve beşiktaş baskı app plaka güzel olur... :nazar:

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Amin arkadaşlar teşekkürler hepinize benimde şuanda eksik gördüğüm bi-xenon far seti, app plaka, bide ön ızgaraya st amblemi yada farklı güzel bi amblem güzel olur die düşünüyorum ama xenon far audilerdeki gibi ledli olacak bulabilirsem yada yaptırabilirsem :)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

teşekkürler , birde bu araçta hoşnamadığım bir kısmı var vites, vites haddinden büyük bence onun bi çaresini bulabilirsem kısaltmak istiyorum,hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

Yorum bağlantısı
Misafir

Allah kaza bela vermesin maşallah :) çok güzel araç. Forumda emek harcanmış güzel focuslar var. Onlardan fikir alabilirsiniz zevkinize göre.

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

Maşallah  :nazar:

Spoiler, difüzör, st tampon , bixenon kesinlikle güzelliğine güzellik katacaktır.

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Teşekkürler şuanda bu arkadaşları arıyorum  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

güle güle kullanın ...

Maşallah  :nazar:

Spoiler, difüzör, st tampon , bixenon kesinlikle güzelliğine güzellik katacaktır.

Allah kaza bela vermesin maşallah :) çok güzel araç. Forumda emek harcanmış güzel focuslar var. Onlardan fikir alabilirsiniz zevkinize göre.

teşekkürler ;)

Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil

Maşallah Güzel Günlerde Kullanın  :nazar:

Maaşallah :nazar:

Maşallah

Teşekkürler saolun :)

Yorum bağlantısı
Can Ergül

Maşallah araç gayet şık ve orjinal duruyor  :nazar:

Işıklı st vites topuzu alıp, taktırırken de istediğiniz kadar kısalttırırsanız çok güzel olur. Araba içinde yapılması gereken ilk ve en önemli dokunuş bu olur bence :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...