Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah Maşallah araç gayet şık ve orjinal duruyor Işıklı st vites topuzu alıp, taktırırken de istediğiniz kadar kısalttırırsanız çok güzel olur. Araba içinde yapılması gereken ilk ve en önemli dokunuş bu olur bence Katılıyorum bunu bi araştırıcam Güle güle kullanın. Maşallah çok güzel. Teşekkürler arkadaşlar olmayanların darısı başına diyelim Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah.Rabbim kazada beladan esirgesin. 1 Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah.Rabbim kazada beladan esirgesin. Teşekkürler Kardeşim saol Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Aracınız çok güzel , maşallah Merak ettiğim bir sorum olacak . Aracınızdaki dvd oynatıcıyı sonradan mı takıldı , yani demek istediğim orjinal teyibi ile ses farkı oldumu ? Mondeo'ya bu tarz bir teyip alacağım , o yüzden sordum . Yorum bağlantısı
Misafir 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Maşallah öncelikle çok güzel aracınız Bixenon App plaka Jant büyütme olabilir ilk adımlar Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Lastik değişim zamanı heldiği zaman buna ST 17 jant yakışır. Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Lastik değişim zamanı heldiği zaman buna ST 17 jant yakışır. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Aracınız çok güzel , maşallah Merak ettiğim bir sorum olacak . Aracınızdaki dvd oynatıcıyı sonradan mı takıldı , yani demek istediğim orjinal teyibi ile ses farkı oldumu ? Mondeo'ya bu tarz bir teyip alacağım , o yüzden sordum . Öncelikle teşekkürler, ben aracı aldığımda vardı üzerinde oda yeni taktırmış aracın sesinin çok güzel olduğunu söylüyordu bende sesi açınca çok ii çıkıyo yani bir değişiklik olduğunu sanmıyorum. Maşallah öncelikle çok güzel aracınız Bixenon App plaka Jant büyütme olabilir ilk adımlar App yaptırmayı aldığım günden beri düşünüyorum ama tırsıyorum açıkcası trafikte sorun çıkarır die ama yaptırıcam,teşekürler bu arada Lastik değişim zamanı heldiği zaman buna ST 17 jant yakışır. evet st jantlarıda güzel ama üzerindeki jantlar benim daha çok hoşuma gidio açıkcası ama ebatı küçük 18 olsa daha ii dururdu die düşünüyorum,teşekkürler Kazasiz belasiz... teşekkürler arkadaşlar darısı yoksa sizinde başınıza Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 Kazasız cezasız iyi günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 27 Mart 2014 Yazar Paylaş 27 Mart 2014 Kazasız cezasız iyi günlerde kullanın teşekkür ederim Yorum bağlantısı
Sercan Eskin 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 ST oldu mu hiç eksiği kalmaz.. Maşallah Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 27 Mart 2014 Paylaş 27 Mart 2014 kazasız belasız kullanın. Maşallah. Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 28 Mart 2014 Yazar Paylaş 28 Mart 2014 :nazar: ST oldu mu hiç eksiği kalmaz.. Maşallah inş. yavaş yavaş bişeyler yapmaya çalışacağım abartmadan Güle güle kullanın. kazasız belasız kullanın. Maşallah. Teşekkürler herkese Yorum bağlantısı
Mesut Eyibil 1 Nisan 2014 Yazar Paylaş 1 Nisan 2014 Güle Güle Kullanın eyvallah kardeşim saol Yorum bağlantısı
Recommended Posts