İçeriğe Yönlendir

Ford C Max Teyp Sökme Nasıl

Mustafa Doğruer

Recommended Posts

Mustafa Doğruer

merhabalar 2013 model sony teypli c max var nasıl sköebiliriz bunu zarar vermeden ve anfi çıkışları varmı acaba bakmak istiyorum subbufer bağlayacağım sadece

Yorum bağlantısı
Misafir

2013 modelse hiç elleşmeyin bence. Servisten destek isteyebilirsiniz. Garantiyi sıkıntıya sokarsınız sonra..

Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer

daha hiç ellemedim hiçbiryerinde bir iz bulamadım kafam karıştı arkasında ki bağlantılara bakmam gerek bir tane buffer şart yoksa üst seviyelerde bass zayıf bir tek buffer le içi süper olacaktır o yüzden anfi çıkışınada bakmam gerek

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Merhaba Mustafa,

sökülmesi çok kolay ve pratik.

bununla ilgili bir video eklemişti Nihat usta Herford.

forumda var.

benim trend cmax in teybini Sony yaptık.

modifiye bölümünde cmax trend sony uygulaması adı altında bulabilirsin.

Yorum bağlantısı
Mustafa Doğruer

çok baktım ama bir türlü anlayamadım resimlerde göremedim anlatımda yok malesef

Yorum bağlantısı
Gürkan Çakıroğlu

Youtube kapandığı için bulamıyorsun.

C-max trend sony teyp uygulaması yazınca çıkıyordu normalde :(

Size yardımcı olmak isterim. Özelden mesaj olarak tel numaranızı atarsanız tel de destek olmaya çalışırım.

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Murat ÖZKANN
(düzenlendi)

Aracın amfi çıkışı olduğunu hiç sanmıyorum. Arka kapı hoparlör kablolarından ek alarak HI-INPUT (Örn: JBL) olan bir amplifikatör yardımı ile kullanabilirsin. En azından benim aracımda öyle. Bunun için orta çıta plastiklerinin sökülmesi gerekli Gri-Gri Siyah Beyaz-Beyaz siyah kablolar ses kablosu. Amplifikatör için besleme kablosu çektirip aracın orijinalliğini bozmaya hiç gerek yok. Eğer araç Titanium X ise Bagajda bulunan sigorta kutusu içerisinde römork çıkışı var ve 40 Amper verebiliyor. Ancak ek güvenlik olarak 25 A sigorta daha takmanı öneririm.  Böylelikle limitleri zorlamamış olursunuz. Amplifikatörün REM girişini de internette satılan uzaktan kumanda devreleri (garaj kapısı devreleri) ile bagaj çakmaklığından alabilirsiniz. Not: Bagaj çakmaklığı kontak kapatıldığında elektrik kesmez. Yani amplifikatörü açık unutmamalısınız ki akü bitmesin.

tarihinde Murat ÖZKANN tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...