İçeriğe Yönlendir

2006-2009 Ford Fiesta 1.6 Tdci Ghia Nasıl Bilirsiniz ?

Alper Aksakal

Recommended Posts

Alper Aksakal

Abilerim kardeşlerim malumunuz olduğu üzere fiesta 1.6 tdci ghia alma niyetindeyim. Bu aracın artıları eksileri nelerdir ? Sizlerin engin fikirlerinden faydalanmak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir

+ performans

+ yakit tuketimi 5.6 civarlarinda sehir ici

+ direksiyon tepkileri, hisli oluşu

+ yol tutuşu (yeni kasadan çok daha iyi)

+1085 kg olmasina karşın motorun kasaya fazla güçlü gelmesi itibari ve herkesin bunlarda sadece 68bg var sanarak tokat yemesi :D

+kaliteli iç yapı, plastik aksamlar model yilina göre gayet dolgun

+ modelin hala güncel oluşu

- sert yapısı, kasislerin biraz fazla hissedilisi. Bu benim için daha keyifli mesela.

- muzik biraz yüksek acilinca kapi iclerinden gelen sesler. ( cozumu elbet vardır ama beni cok rahatsiz etmiyor)

- arka camlar manuel ( bu da pek eksik degil benim icin)

Aklima gelenler bunlar. Ama sürüş dinamigi, hisli oluşu, performansi mükemmel uyum içinde bence fiyatina göre. Go kart arabasi keyfi yasiyorum biraz agresif kullanımda :)

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Ozancim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bir aksilik olmaz ise senin afacanin yanına garaj arabası orjinal bir Afacan getiriyorum :)

Bu arada şunu da anlamış değilim. Ghia dendiği zaman doluluk akla gelir fakat fiesta da arka camlar neden kollu buna anlam veremiyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Ozancim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

Bir aksilik olmaz ise senin afacanin yanına garaj arabası orjinal bir Afacan getiriyorum :)

Bu arada şunu da anlamış değilim. Ghia dendiği zaman doluluk akla gelir fakat fiesta da arka camlar neden kollu buna anlam veremiyorum.

Hayırlı olsun abi şimdiden bekliyorum sabirsizlikla fotoğraflarini da :)

Yeni clionun en fullunde de manuel :D

Yorum bağlantısı
Misafir

çok sağol kardeşim inşallah aksilik olmadan alalim foto paylaşırım.

Bu fabrikalar çok cimri canım :-) cam motoru koyup bir tane de düğme koyamamislar mi :)

Ozan ghia da yağmur far sensörü vr yol bilgisayarı mevcut değil mi ?

Abi hepsinde yağmur ve far sensörü yok. Bende yok mesela. yol bilgisayari var

Yorum bağlantısı
Misafir

çok garip collection modeli ghia dan daha dolu bir model o zaman :(

Fiesta donanimlari biraz ters :D

Yorum bağlantısı
Misafir

neyse artık 90 ps olması da bizim tesellimiz olur :-D

Kesinlikle abi arkadakiler bi zahmet elle cevirsin performansi yeter :)

Yorum bağlantısı
Misafir

öyle deme şimdi 1.4 kullanıcıları kizmasinlar :)

Ozan'cim bu helezon işini nasıl yapmamı önerirsin. ? devir aslında coilever devri ama onlarda pahalı diye biliyorum

Orjinal coiller çok pahali, Bursa yapimlari da sakat. En güzeli 3.5 cm vogtland konfor kaybı da yok :)

Yorum bağlantısı
Misafir

İlk gelen seride evet, ancak 2013 ve sonrası tüm üretimde clio'nun arka camları elektrikli hoş altın olsa ne yazar o bir naylon. :)

Güzel araç keyfe keder, performansı iyi ancak yazılım ister. ;)

Ilk seri de olsa bence utanmalilar. Komik olmuştu önde kocaman dokunmatik multimedya vs arka camlar manuel :) tasarım olarak hoşuma da gidiyor yeni cliolar ancak parasinin arabasi değil sahsi fikrimce :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu devirde hiç bir sıfır araç parasının arabası değil, kimse yanlış anlamasın hiç bir B Sınıfı 50 bin etmez, etmemeli de şimdi zam vs. demeyelim eskiden bu paralara iyi arabalar alınırdı. :)

Orası öyle zaten. Hele 2014 fiyatları dudak ucuklatiyor. 60 bine fiesta veriyor adamlar :blink: bir kaç yıl önce 67 bine dizel titanium x ek opsiyonlu focus olusturmustum konfigüratorden

Yorum bağlantısı
Alper Aksakal

Arabam bölümüne neden yeni başlık açamıyorum ? Bu sayfada yeni başlık açma yetkiniz bulunmamaktadır diye uyarı veriyor. Nedemek bu arkadaşlar yardım lütfen

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...