Alper Aksakal 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Abilerim kardeşlerim malumunuz olduğu üzere fiesta 1.6 tdci ghia alma niyetindeyim. Bu aracın artıları eksileri nelerdir ? Sizlerin engin fikirlerinden faydalanmak istiyorum. Yorum bağlantısı
Hüseyin Çolak 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 ben de merakla bekliyorum gelecek cevapları. Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 + performans + yakit tuketimi 5.6 civarlarinda sehir ici + direksiyon tepkileri, hisli oluşu + yol tutuşu (yeni kasadan çok daha iyi) +1085 kg olmasina karşın motorun kasaya fazla güçlü gelmesi itibari ve herkesin bunlarda sadece 68bg var sanarak tokat yemesi +kaliteli iç yapı, plastik aksamlar model yilina göre gayet dolgun + modelin hala güncel oluşu - sert yapısı, kasislerin biraz fazla hissedilisi. Bu benim için daha keyifli mesela. - muzik biraz yüksek acilinca kapi iclerinden gelen sesler. ( cozumu elbet vardır ama beni cok rahatsiz etmiyor) - arka camlar manuel ( bu da pek eksik degil benim icin) Aklima gelenler bunlar. Ama sürüş dinamigi, hisli oluşu, performansi mükemmel uyum içinde bence fiyatina göre. Go kart arabasi keyfi yasiyorum biraz agresif kullanımda Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 29 Mart 2014 Yazar Paylaş 29 Mart 2014 Ozancim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bir aksilik olmaz ise senin afacanin yanına garaj arabası orjinal bir Afacan getiriyorum Bu arada şunu da anlamış değilim. Ghia dendiği zaman doluluk akla gelir fakat fiesta da arka camlar neden kollu buna anlam veremiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Ozancim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. Bir aksilik olmaz ise senin afacanin yanına garaj arabası orjinal bir Afacan getiriyorum Bu arada şunu da anlamış değilim. Ghia dendiği zaman doluluk akla gelir fakat fiesta da arka camlar neden kollu buna anlam veremiyorum. Hayırlı olsun abi şimdiden bekliyorum sabirsizlikla fotoğraflarini da Yeni clionun en fullunde de manuel Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 çok sağol kardeşim inşallah aksilik olmadan alalim foto paylaşırım. Bu fabrikalar çok cimri canım :-) cam motoru koyup bir tane de düğme koyamamislar mi Ozan ghia da yağmur far sensörü vr yol bilgisayarı mevcut değil mi ? Abi hepsinde yağmur ve far sensörü yok. Bende yok mesela. yol bilgisayari var Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 çok garip collection modeli ghia dan daha dolu bir model o zaman Fiesta donanimlari biraz ters Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 neyse artık 90 ps olması da bizim tesellimiz olur :-D Kesinlikle abi arkadakiler bi zahmet elle cevirsin performansi yeter Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 öyle deme şimdi 1.4 kullanıcıları kizmasinlar Ozan'cim bu helezon işini nasıl yapmamı önerirsin. ? devir aslında coilever devri ama onlarda pahalı diye biliyorum Orjinal coiller çok pahali, Bursa yapimlari da sakat. En güzeli 3.5 cm vogtland konfor kaybı da yok Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 İlk gelen seride evet, ancak 2013 ve sonrası tüm üretimde clio'nun arka camları elektrikli hoş altın olsa ne yazar o bir naylon. Güzel araç keyfe keder, performansı iyi ancak yazılım ister. Ilk seri de olsa bence utanmalilar. Komik olmuştu önde kocaman dokunmatik multimedya vs arka camlar manuel tasarım olarak hoşuma da gidiyor yeni cliolar ancak parasinin arabasi değil sahsi fikrimce Yorum bağlantısı
Misafir 29 Mart 2014 Paylaş 29 Mart 2014 Bu devirde hiç bir sıfır araç parasının arabası değil, kimse yanlış anlamasın hiç bir B Sınıfı 50 bin etmez, etmemeli de şimdi zam vs. demeyelim eskiden bu paralara iyi arabalar alınırdı. Orası öyle zaten. Hele 2014 fiyatları dudak ucuklatiyor. 60 bine fiesta veriyor adamlar bir kaç yıl önce 67 bine dizel titanium x ek opsiyonlu focus olusturmustum konfigüratorden Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 2 Nisan 2014 Yazar Paylaş 2 Nisan 2014 Arabam bölümüne neden yeni başlık açamıyorum ? Bu sayfada yeni başlık açma yetkiniz bulunmamaktadır diye uyarı veriyor. Nedemek bu arkadaşlar yardım lütfen Yorum bağlantısı
Recommended Posts