İçeriğe Yönlendir

Ankara'dan Serik'e Ulaşım

Misafir

Recommended Posts

Misafir

Değerli arkadaşlar, Ankara'dan Serik'e gitmek için Konya üzeri mi Afyon üzeri mi tercih edilmeli? Konya üzerinden gidilirse, haritadan incelediğime göre Seydişehir sonrası virajlı, tırmanmalı gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Nuri Güngör

Konya üzeri uygundur.Seydisehir sonrası viraj var ama tatlı virajlar yol geniş araç kullanımı zevklidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yanılmıyorsam Afyon üstü gidersen Burdur Isparta sapağından Isparta yönüne dönersen Serik daha kolay oluyor ama ben olsam Konya üstü giderim...

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Afyon - Isparta üzerinden Serik yakın, Burdur üzeri gidersen uzak kalır.  Konya- Akseki üzerinden de direk manavgat tarafına çıkarsın, orasıda olabilir. Google maps' e göre 20 km Konya daha yakın görünüyor ama yollar virajlı. Isparta üzeri gidilip Isparta'da bir mola verilebilir  ;)

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Bilalcim iki güzergahıda biliyorum. Seydişehir sonrası da, ısparta- antalya arası da virajlıdır. Burdur üzeri yol baya uzar, ama yinede benim tavsiyem afyon-ısparta-antalya-serik güzergahı. Hayırlı yolculuklar şimdiden. Benden de bir selam söyle Antalyaya :) Serik veya Aksu tarafında köfte ve tahinli piyaz yemeyide unutma. :good1:  :)  

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar

Konya üzerinden daha rahat gelirsin.Bazı virajlarda yavaş olmakta fayda var.Seydişehir'den sonra tırmanmaya geçmeden önce sağda dere kenarındaki lokantayı tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Yani senin anlayacağın nereden gidersen git elin boş gelme.... :D Sağ salim gidip gelmek nasip olsun... ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Kesinlikle Afyon-Isparta - Serik yolda veya Antalya ile ilgili bilgi istersen her zaman sorabilirsin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Evren Erdoğan

Konya tarafından daha yakın ama Afyon üzerinden gidiş hem konforlu hemde güvenli olacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

her iki yolu da defalarca kullandım, ben ankaralı, eşim serikli olunca :) konya yolunu dümdüz 3 saat çekebilirim diyorsan orayı kullan, çünkü konyadan sonra araba kullanmak çok zevkli. yollar bol virajlı. ben genelde afyon, ısparta güzergahını kullanıyorum. ısparta antalya arası tek şerit, biraz dikkatli kullanmak lazım. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Nerden gidiyorsun şimdi Bilal  :unsure2: Kesin sen gitmiyorsundur gerçi. Bir arkadaşın için sormuşsundur  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırdır Bilal hocam tatile mi?

Göreve hocam, sen çıktın mı yola?

Nerden gidiyorsun şimdi Bilal  :unsure2: Kesin sen gitmiyorsundur gerçi. Bir arkadaşın için sormuşsundur  ;)  :D

Giderken Konya, gelirken Afyon. Ben gidiyorum :fisir:

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Değerli arkadaşlar, Ankara'dan Serik'e gitmek için Konya üzeri mi Afyon üzeri mi tercih edilmeli? Konya üzerinden gidilirse, haritadan incelediğime göre Seydişehir sonrası virajlı, tırmanmalı gibi görünüyor.

Afyon :)

Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Seçeneklerin arasında neden Isparta yok :crazy:

Afyon üzeri gel elin mahkum zaten buraya :D :D Olurda kaza kudret Burdur üzerine yönelirsen iyi gezersin :D :D

Aslında bir yol daha var ama bol rampa , viraj dolu.Emirdağ'dan Çay Bolvadin istikametine girilir.Oradan Isparta yönünde devam edilir. Afyona kadar gelmekten km olarak yaklaşık 65-70 km daha kısa.

Yorum bağlantısı
Misafir

Göreve hocam, sen çıktın mı yola?

Giderken Konya, gelirken Afyon. Ben gidiyorum :fisir:

Afyon 3Gs var. Temiz  :crazy: Gerçi Watsup yok içinde  :angry: H.K. :angry:

Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran

Ben yıllardır Alanya tarafına hep Konya yolundan giderim..Mükemmel manzarası vardır. Saatlerin nasıl geçtiğini anlamazsın. Yollar eskiden bozuktu ancak son gidişimde oldukça düzeltmişlerdi. Bazı bölgelerde yol çalışmaları vardı. Genişletiliyor yol..Çokta güzel oluyor.

Yorum bağlantısı
Misafir

en iyisi bence bu güzergah.

dönüşte burdur yerine ıspartayı tercih ederseniz göl manzaralı bir yoldan gelmiş olursunuz.

yol üzerinde karacaören baraj gölü var.

Burdur diye düşünmüştük arkadaş kebabını anlata anlata bitiremedi

Yorum bağlantısı
Misafir

baraj gölü manzarası fikrinizi değiştirir diye düşünüyorum. :)

yol kenarında balıkçılar ve kahvaltı mekanları var.

tercih sizin tabi ki.

hayırlı yolculuklar.

Teşekkür ederim, öneriniz için. Bir kere kullandım göl kenarını, gerçekten çok güzel bir manzarası var. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Burdur diye düşünmüştük arkadaş kebabını anlata anlata bitiremedi

Burdur'da ne kebabı,  Isparta'da mole verilir  Tandır kebabı yenir.  Tam mevsimi ;)   Ferah Kebap Salonu :)

Yorum bağlantısı
Misafir

Burdur'da ne kebabı,  Isparta'da mole verilir  Tandır kebabı yenir.  Tam mevsimi ;)   Ferah Kebap Salonu :)

Bizde öyle dedik abi Burdur'da ne kebabı dedik, du bakalım ne yiycez :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...