İçeriğe Yönlendir

Full Depo Kaç Km Gider

Basri Karadağ

Recommended Posts

Basri Karadağ

2001  ghia sedan 43 lt simit ile kaç km gider ? Bizmki 200-230 km arası gidiyo sizce nasıl ve lastik basınçı kaç olmalı dün hepsine 32 bar attırdım.

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

%100 göreceli bir değer olacaktır. Onlarca etken faktör var menzile. Yakıtın kalitesi, hızınız, dur kalk oranı, rüzgar yönü/ hızı, araç ağırlığı, lastiklerin durumu, motorun sağlığı, kullanım tarzınız, yol eğimi/ durumu.......  ;)

tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

43 lt LPG ile şehir içi 200-230 km gidiyorsa 20 lt LPG demek 100 km de.

Benim Mondeo 2.0 ve otomatik. Maraş rampalı bir şehir. Çok sert kullanırsam acımazsam arabaya ancak sizin değerleri görüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muzaffer Mazak

Benim arabada 14 inch var 32'i basıyorum benim tank 35 litre şehir içi günde 6 7 kere çalıştırmayla 150 km yakın gidiyo şehir dışı 300 km' ye kadar gidiyo yani bi anormallik gözükmüyor 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya

%100 göreceli bir değer olacaktır. Onlarca etken faktör var menzile. Yakıtın kalitesi, hızınız, dur kalk oranı, rüzgar yönü/ hızı, araç ağırlığı, lastiklerin durumu, motorun sağlığı, kullanım tarzınız, yol eğimi/ durumu....... ;)

1.6 focus veye 2.0 için bile ne olursa olsun bu değer yüksek gibi.
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

43lt simit tankın max %80 ini kullanabilirsiniz. O da  43x0.8 = 34.4 lt yapar. Ben kendi aracımda 300-400 km arası yapıyorum bu hesaba göre.

Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06

1.6 focus veye 2.0 için bile ne olursa olsun bu değer yüksek gibi.

+1

Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

20lt gaz aldım 185 km yaptım hala içinde gaz vardı.60km şehirdışı idi sadece

Yorum bağlantısı
Can Ergül

43 litre simit depo 2011 focusla 350 km kadar gidiyorum, o civarlarda gaz bitip benzine geçiyor araba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
(düzenlendi)

43 Litre Full Almıyor Ama Tam Basınca (Kaç Alıyorsa) Her Seferinde Km'yi Sıfırlıyorum. Yaklaşık 420 - 430 Km gidiyo. Ama Benzinden Gaza Geçiş süresi falan Aşağı yukarı 390 - 400 Civarında 
(Açıkcası Burdaki Değerleri okuyunca Şaşırdım   :shok:   :shok: )
Continental Lastikler 32 Psi'den aşağı yapmayın dedi Taktırdığım yer.

tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

30 lt lpg ile şehir içi 300 km çok rahat görüyorum.

Yorum bağlantısı
Can Ergül

42 litre mazotla 600 km :)

mazotla lpg arasında litrede 2 liradan fazla fark var :)

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

mazotla lpg arasında litrede 2 liradan fazla fark var :)

ben ondan yazmadim zaten baktim herkes yazmaya basladi :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Can Ergül

ben ondan yazmadim zaten baktim herkes yazmaya basladi :)

sizin turbonuz yeter :)

Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir

sizin turbonuz yeter :)

:) sehir disinda kokluyor ama su mazot benzin gaz fiyatlari 4 liranin altina inse bi
Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Değerler çok fazla bence.Aynı depo zorlarsam 40 litre alıyor.Şehir içi 400 km den aşağı düşmedi hiç.Uzun yolda en son 520 km yi gördüm.

Yorum bağlantısı
Dündar Uludağ

35 litre lpg ile şehir içi sakin kullanımda ortalama 350 km gidiyorum. sizin yakıt tüketimi çok yüksek

Yorum bağlantısı
Can Ergül
(düzenlendi)

Ama şehiriçinden kastımız ne kadar şehiriçi :) 2011model sedan focus ticariyle benim ortalama hızım 13-19 km gösteriyor ve ankaranın tam göbeğindeyim, her 2-3 kilometrede bir en az 60 saniyeli trafik ışığı bekliyorum, karma tüketim hesaplarak bende bir depoyla çok rahat 400'ü geçerim.

tarihinde Can Ergül tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Rifat Berber

27Lt LPG ile 240-260 km gidiyorum. Araç 2.0 sport trend, 130ps. Normal kullanım ve şehir içi. Zorlayınca 200km altını görüyorum.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Çağlar Kırbaş

2001 model stok ghia ya sahibim brc marka simit tüpe 43 lt gaz aldığım zaman arabayı yormayacak bir kullanımla şehir dışı 550 şehir içi 470 km civarı gidebiliyorum tabiki yaz aylarında 

Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş

2 gün önce konya adana arası 60 tl lik(2.52 den aldım) Lpg ile 347 km yol yaptım.

Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir

istanbul orta trafikte 20 lt 205 km yaptım lpg litre fiyatı 2,45 tl yani 24 kruş yapıyor ilk çalıştırdığımızda yaktığı benzini hesaplarsak 25 26 kuruşa gelir sizin değerleriniz çok yüksek bi bakıtın bence lpg servisine

Yorum bağlantısı
Arda Coşkuntürk

kardeş benim arabanın maşaallahı var 2001 ghia sedan 1 depoyla 700 750 km gidiyorum lpgye gerek duymuyorum kırklareli ankara arası 450 tl benzin yaktım 1,450 km yol hızım 140 150 

Yorum bağlantısı
Ünal Doğar

Performanstan yüzde 2-5 ödün vermeye razıysanız mutlaka lpg taktırın.1450 km'de benim araç 270 tllik gaz yakardı.1500 km de 180 tl 15000 kmde 1800 tl yapar kit kendini amorti eder ondan sonrası tasarruf.Ben montaj kalibrasyon ve bakımı kendim yaptığım için + bir masrafı da yok.Lpg de 60000 km doldu.7200 tl tasarruf azımsanacak gibi değil.Şehir dışı tasarruf yüzde 30-40 arasıyken şehiriçi yüzde 50ye yaklaşıyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...