İçeriğe Yönlendir

Sizce Hangi Jant ?

Talha Çayırlı

Recommended Posts

Talha Çayırlı

Arkadaşlar ford focus 2011 model hb aracım var  fırtına grisi rengi maviye kaçık bi renk 18 jant düşünüyorum ama iki jant içinde kaldım sizin fikirleriniz benim için önemli...

Vossen Jant : 
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-vossen-cv3-7,5x17-5x112-5x114,3-121243671/detay/

Performa 19 :
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-performa-19-9x17-5x112-et-30-jant-133586176/detay

Sizce ?

Yorum bağlantısı
Talha Çayırlı

Şahsi fikrim ikisini de beğenmedim.

:) peki varmı aklında jant önerebilirmisin?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Can Ergül

18 jant düşnüyorum demişsiniz ama koyduğunuz jantların ebadı 17 yazıyor  :flowers:

bi de arabanızın bijon ölçüsü 5x108, linklerdeki jantlar jantlar focus 2'ye doğrudan uymuyor 

Yorum bağlantısı
Hakan Karataş06
Talha Çayırlı

18 jant düşnüyorum demişsiniz ama koyduğunuz jantların ebadı 17 yazıyor  :flowers:

bi de arabanızın bijon ölçüsü 5x108, linklerdeki jantlar jantlar focus 2'ye doğrudan uymuyor 

Kardeş biliyorum 17 oldugunu hemen koyayım diye öyle yaptım uymuyorsa uydururuz ;)

Yorum bağlantısı
Talha Çayırlı

Vossen der susarım :)

Bende Adamsın derim noktayı koyarım .   ;) 

Yorum bağlantısı
Ali Eren

Fordun orijinal ST veya RS jantlarını neden düşünmüyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Talha Çayırlı

Fordun orijinal ST veya RS jantlarını neden düşünmüyorsunuz?

Saygı değer abim o herkes de var ben farklı olsun diyorum mesela ??

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Çayırlı

Birde air miiis  :bravo:

Air Miiis ? derken :D  Ayıkamadım gardaşım :D 

ya da bundaki jantta olabilir  :yes:

Açılmıyo yotube :) 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

bende açılıyor tabii herkesta açılıyor sandım tamamdır :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hüseyin Kuvvet

Yani air yaptirirsan birde jant taktirirsan taindan yenmez demek istemistim abi :D

Yorum bağlantısı
Talha Çayırlı

Yani air yaptirirsan birde jant taktirirsan taindan yenmez demek istemistim abi :D

:)) valla kardeşım yapıp zaten 5 6 ay binip satıp Allah nasip ederse Scirocco alcam İnşallah

Yorum bağlantısı
Misafir

Performa 19 gayet hoş ve başarılı bir ofsete sahip. Özer abinin aracında vardı Ömürün sattığı aracında da vardı gayette güzel görünüyor.

Yorum bağlantısı
Alkım Hoşgör

ST olsun güzel olsun. herkes de yok merak etmeyin =) 4x108 olsa bendede olacak da o ayrı =) ST Jant

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...