İçeriğe Yönlendir

Satmaya Kalkarsam Arabamın Değeri Nedir?

Sedat Ünsal

Recommended Posts

Sedat Ünsal

arkadaşlar son günlerde aklımı mondeo'ya takılmış durumda. D segmenti bir araba da başka olur diye düşünüyorum. :kihkih: hani değiştirsem mi diye de şeytan dürtmüyor değil. malum sitelerde focus için değişik fiyatlar söz konusu. 

sizce;

2011 model collection donanımlı, 27.000 km de, 6000km dir BRC li, boyasız, değişensiz, garantisi devam eden, bi-xenon farlı imzamda görünen manuel vitesli,100bg lik aracımın değeri ne olur?

Yorum bağlantısı
Hakan Türkoğlu

son günlerde collectionların fiyatı titaniumları geçti gibi :) o km lerdeki collectionlara 41 yazanda var 42 yazanda ama bana göre 37000 -38000

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bence kendi arabanıza binmeye devam edin çünkü piyasada temiz araç bulmak çok ama çok zor...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

doğru diyorsunuz fakat son günlerde mondeo daha sempatik gelmeye başladı nedense. olmuşken tam olsun diyorum. araba konusunda bir daha arayış içerisine girmeyim istiyorum.

Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

2.el temizini bulmadan arabanızı satmayın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Satmak için doğru ama almak için yanlış zaman olduğunu düşünüyorum. Sat yüksek fiyata bekle piyasanın şişi insin sonra az bir fark ile Mondeo al derim ;) şahsi fikrim

Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

arabanızın km'side çok düşük . Satıp sonradan pişman olmayın.anladığım kadarıyla biraz değişiklik istiyosunuz ama mondeo da gelse bi sene sonra yeni kasasını isticeksiniz.insanoğlunun yapısı bu şekilde sonu yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...