Tamer Kurt 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Merhabalar 2000 Model sedan focusum orinal farlarının iç kısmında dökülmeler oldu sağ far seviye motorunda arıza var. Kısacası her iki ön farımı değiştirmek istiyorum online yedek parçaçılara baktım fakat orjinal farı bulamadım. Daha önce far değiştirmiş olan arkadaşların öneri ve tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim. Selamlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 orjinali ve yan sanayileri rakam farkından dolayı orjinali sadece serviste bulabilirsiniz sipariş ile Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Yan sanayi farlar 90-100 TL internette satılıyor. Fakat almadan önce kullanmış olan arkadaş var memnun ise uygun bir marka alabilirim. Serviste orjinali muhtemelen çok pahalıdır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 hazır almışken, makyajlı kasa alınabilir, zevke göre fardaki sinyal amerikan park yapılabilir de bu arada seviye motoru bu rakamlardan hariçtir, far boş gelir 1 Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Makyajlı kasa far ölçüleri aynı mıdır? Birebir yerine olursa fiyat olarak çok fark yok ise olabilir örnek resim/fiyat bilgisi bulabileceğim bir yer varmıdır? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Hamit Akkuş 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Dökülmelerden kastınız nikelâjmı (parlak) yerlerse far karartma işlemi yapılabilir. Hem küçük çaplı mod uygulamış olursunuz hemde maliyet düşmüş olur. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Makyajlı kasa far ölçüleri aynı mıdır? Birebir yerine olursa fiyat olarak çok fark yok ise olabilir örnek resim/fiyat bilgisi bulabileceğim bir yer varmıdır? Teşekkürler Birebir olmaz, kablolarda ufak tadilatlar gerektirir. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 (düzenlendi) Ben aracı ilk aldığımda farları değiştirdim. Yan sanayi. İkisi de farklı marka. Depo marka ürünü kesinlikle almayın derim. Farklı kişilerden de duymuştum. En yaygın yan sanayi markası ancak en kalitesizi de o. Far, sanırım kalıbı sebebi ile çamurluk çizgisine uymuyor, taşma yapıyor. Sanki kazalı hissi veriyor. Elinize geliyor yüksekliği. Yolluk denilen kalıptan ayrıldığı yerdeki plastik artıkları/ çapakları çok fazla. Kalitesizlik hissi çok yüksek. İç montaj soketleri üzerinde yok. Eskilerden söktük. (araca bağlantı tırnakları) Daha ilk gün buhar yapmaya başladı. Bedava olduğundan sorun etmedim fazla ama siz farklı marka tercih edin ve mutlaka garantili yerden alın.. Değişim konusu aşağıda.. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/248739-trakyalı-c-max/?p=2107341 11 Nisan 2014 tarihinde Kerem Minaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Çıkmacılarda da bulabilirsiniz orjinallerini.Çok temiz ürünler satanlar var... Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 focus-1998-2002 depo falan olursa teki 105 lira iken orjinal olunca 200 lira oluyor. makyajlı kasa farı aydınlatma olarakta iyidir bence de imkanınız varsa onlardan alın. focus-2002-2004 Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Visteon marka bulabilirseniz tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Tamer Kurt 11 Nisan 2014 Yazar Paylaş 11 Nisan 2014 Bilgilendirmeler için çok teşekkürler depo marka almaktan vazgeçtim. Anlaşılan çıkmacıların yolu gözüktü Bulamazsam orjinal parçayı almak en iyisi. Makyajlı kasa farı için nasıl bir tadilat gerekiyor onuda bir araştırmalı. Çok teşekkürler Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 http://www.ozyurek.org/focus-f1-makyajli-kasa-far-montaji/ Mehmet beyin sitesinden gerekli tadilat işlemleri Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek 12 Nisan 2014 Paylaş 12 Nisan 2014 Ben yaptım çok da güzel oldu. Tyc marka far aldım. Gerekli anlatımlar ayrıntılı şekilde forumda mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts