Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Merhabalar Arkadaşlar, Malum bahar geldi, ağaçlar çiçek açtı, havalar güzelleşmeye başladı. Hepinizin içi kıpır kıpır. Birşeyler yapalım, biryerlere gidelim modundayız Geçen sene bir acemilik ve talihsizlik ile FCTR Yaz Şenliğine denk getirdiğim konu kaynayıp gitmişti. Bu sene inşallah güzel bir etkinlik olur. Yaza Merhaba! 04 Mayıs 2014 Pazar, saat 12:00 gibi Tekirdağ, Çorlu, Paşaköy, Kavaklık Mevkii, Şelale Kır Lokantası. (cumartesi çalışanlar olur düşüncesi ile pazar günü daha uygun olacaktır kannatindeyim) En son geçen yaz, grup olarak gittiğimiz ve güzelce doyup eğlendiğimiz, güzel bir mekan. Bölgede bulabileceğiniz, tescilli, en lezzetli kuzu ve oğlak çevirme. (Tam mevsimi) İstanbul a maksimum 2 saat (semtine göre farklılık gösterecektir), Çorlu ya 30 dakika mesafede. İstanbul'dan otobüs vs ile gelmek isteyenler için, Çorlu dan, mekana gidiş/ dönüş ücretsiz servis sağlayacağım. Uçak biletlerini takip ederseniz, uzaktanda gelebilmek mümkün. Önceden alımlarda herşey dahil 49,90 TL ye Ankara aktarmalı direkt Çorlu ya uçaklar var Aile için uygun, çocuk parkı, yeterli otoparkı, açık yeşil alanı, kapalı alanı, tuvaletleri, en güzeli de şelale üzerinde yemek yeme keyfi... Gelmek isteyenler, bilgi almak isteyenler, tüm soru ve sorunlarınız için bana buradan, ÖM den yada telefondan (konunun sonunda) ulaşabilir. Kapasite sınırı yoktur. (Yaklaşık 100-120 kişiye rahat hizmet verilmektedir.) Ortalama olarak organizasyon gününden 1 gün öncesine kadar katılım bildirme lüksümüz var. Yani son güne kadar katılmak isteyenlere hayır demeyiz Liste buradan takip edilecektir.. Mekan ve lezzetlerde birkaç kare... Şelale üzeri masalar; Kuzular sizin için dönüyor Canlı canlı Alabalık; Yağmur durumunda üzeri kapalı alanlar; Pınarbaşı Köyü bitimi, Paşaköy Başlangıcı. Detay harita için; Pınarbaşı Koordinatlar; 41°,22',39.846'' Kuzey, 27°,37',27.8904'' Doğu Paşaköy Koordinatlar; 41°,23',41.082'' Kuzey, 27°,37',17.3316'' Doğu Taslak harita; Fiyat Bilgileri; (Toplu fiyat indirimi alınmıştır, geçen sene ile hemen hemen aynı, zamsız fiyatlardır) Kuzu Çevirme KG: 60 TL (ortalama 4-5 kişilik) Canlı Canlı Alabalık Adet: 9 TL Kasap Köfte KG: 45 TL (ortalama 4-5 kişilik) Duble Yoğurt: 7 TL (2-4 kişilik) Duble Salata: 8 TL (2-4 kişilik) Meşrubat: 2-3 TL (Her tür et ızgara çeşidi mevcuttur- Pirzola, Biftek, Bonfile, Tavuk vs) Geçen senenin konusuda burada. Fikir edinmek adına göz atılabilir. Trakya Kuzusu : ) Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kuzu bedavadan biraz pahalıymış.. Bu ara da kuzuların kafaları olmasaymış iyiymiş 9 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kuzu bedavadan biraz pahalıymış.. Bu ara da kuzuların kafaları olmasaymış iyiymiş Kelle diyoruz biz ona Ben özel eve götürüyorum 2-3 tanesini Kuzudan 10 kat daha lezzetli Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 nasip olursa gelmeyi çok isterim İnşallah Abim.. Listeye devam edilebilir.. 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Barış Ünal- ??? Kerem,Allah utandırmasın İnşallah, sağolasın Tahir. 3 nuramalı adam olmak istermisin Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Son dakikaya kadar isim yazdırma hakkımız var sanırım Biraz bekleyelim bakalım,belki bir süpriz yapabilirim Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kelle diyoruz biz ona Ben özel eve götürüyorum 2-3 tanesini Kuzudan 10 kat daha lezzetli Canım o kadarını biliyoruz. Kelle paça burda da olur..Ama en azından ayrı bi yerde çevirseler iyi olurmuş Kuzunun gözünün içine baka baka olmaz ayıp olur.. Bu arada senin haberin yok mu..Bu tarihlerde FCTR yaz şenliği var yine Yorum bağlantısı
Anıl Akgül 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kerem geçen yıl selden sonra gitmişsiniz sanırım .. Hakikaten şelalenin herşeyi çok lezzetli olur .. Umarım o tarihlerde bir aksilik çıkmaz bizde ailecek orada oluruz .. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Canım o kadarını biliyoruz. Kelle paça burda da olur..Ama en azından ayrı bi yerde çevirseler iyi olurmuş Kuzunun gözünün içine baka baka olmaz ayıp olur.. Bu arada senin haberin yok mu..Bu tarihlerde FCTR yaz şenliği var yine Forumun 2. delisi yapacaksınız beni sonunda. Kalp var bende abim. Yapma böyle şakalar Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Forumun 2. delisi yapacaksınız beni sonunda. Kalp var bende abim. Yapma böyle şakalar Tebrikler bu seferde tutturdun aynı tarihi Emmi gelir birazdan bekle 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kerem geçen yıl selden sonra gitmişsiniz sanırım .. Hakikaten şelalenin herşeyi çok lezzetli olur .. Umarım o tarihlerde bir aksilik çıkmaz bizde ailecek orada oluruz .. Aynen Anıl. Selden sonra. 31 Ağustosta gitmiştik. Tadilat yapılmış, eskisinden daha güzel olmuş. Birkaç hafta içinde etüd için tekrar gideceğim. Sizin için mekanı ve etleri önceden kontrol amaçlı. Lezzetini çok kişiden de tescillemiş bir yer. Trakya da en iyi çevirme diyenler var.. Bende çok yerde yedim ama gerçekten lezzet olarak 10 numara. İnşallah gelirsiniz.. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Çok güzel bir organizasyon olacağa benzer. Mekan, menü, fiyat her şey çok güzel... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Çevre muhitlerde buluşma görünce dayanamıyorum takip ettiğim bir Yalova Bursa var birde bunu takip edeyim şimdi gelip yüz yüzede tanışmak isterim inşaallah son güne kadar opsiyon varmış nasılsa Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Tebrikler bu seferde tutturdun aynı tarihi Emmi gelir birazdan bekle Patladığınız nokta var. Dikkatli okumamışsınız 2 tarih alternatifimiz var canlarım Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 (düzenlendi) Belirtilmemiş tarih için organizasyon olmaz sen bakma söylenenlere Yaz Şenliği başka tarihe alınsın o zaman Geliyorum ordayım. Trakyalıyak, Allahın adamıyak 11 Nisan 2014 tarihinde İ.Göksel Yaman tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Patladığınız nokta var. Dikkatli okumamışsınız 2 tarih alternatifimiz var canlarım Bu sene şenliği 1 hafta yapmaya karar verdik 18'inde başlayacak, 25'i gece bitecek 2 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Çok güzel bir organizasyon olacağa benzer. Mekan, menü, fiyat her şey çok güzel... Çevre muhitlerde buluşma görünce dayanamıyorum takip ettiğim bir Yalova Bursa var birde bunu takip edeyim şimdi gelip yüz yüzede tanışmak isterim inşaallah son güne kadar opsiyon varmış nasılsa Sizleride düşündüm. Öyle diğer şehirlerdeki buluşma/etkinliklerdeki gibi "çevre il ve ilçeler" yazmadım. Herkese açık. Uçak biletlerini şimdiden ucuza alın Hepinizi bekleriz. Konaklama gerekirse başımın üzerinde yeriniz var Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Fiyatlar makulmuş gayet özellikle alkol Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Bu sene şenliği 1 hafta yapmaya karar verdik 18'inde başlayacak, 25'i gece bitecek Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Sizleride düşündüm. Öyle diğer şehirlerdeki buluşma/etkinliklerdeki gibi "çevre il ve ilçeler" yazmadım. Herkese açık. Uçak biletlerini şimdiden ucuza alın Hepinizi bekleriz. Konaklama gerekirse başımın üzerinde yeriniz var Abi ben bandırmadayım zaten. Olmadı Gelibolu üzeri geze geze gelmeye çalışırım yada feribotla direk Tekirdağ'a ineriz. O tarihe kadar belli olur Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Kokusu şimdiden burnuma geldi...bir aksilik olmazsa orada olacağız... 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Barış Ünal- ??? 3- Hakan ERKEN - Aile Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Abi ben bandırmadayım zaten. Olmadı Gelibolu üzeri geze geze gelmeye çalışırım yada feribotla direk Tekirdağ'a ineriz. O tarihe kadar belli olur Ok Eren, inşallah gelirsin. Sıkıntı yok. Opsiyon herzaman var.. Yorum bağlantısı
Mehmet Polat 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Sizleride düşündüm. Öyle diğer şehirlerdeki buluşma/etkinliklerdeki gibi "çevre il ve ilçeler" yazmadım. Herkese açık. Uçak biletlerini şimdiden ucuza alın Hepinizi bekleriz. Konaklama gerekirse başımın üzerinde yeriniz var Eyvallah kardeşim, düşünmen bile takdire şayan ama bu organizasyon bizi aşar. Sizlere iyi eğlenceler... Yorum bağlantısı
Misafir 11 Nisan 2014 Paylaş 11 Nisan 2014 Eyvallah kardeşim, düşünmen bile takdire şayan ama bu organizasyon bizi aşar. Sizlere iyi eğlenceler... Mükremin abim gelecek Eğer olaki gelemez ise ben ona 1 kuzu göndermeyi planlıyorum. Ankara ekibi olarak yersiniz olmadı Kokusu şimdiden burnuma geldi...bir aksilik olmazsa orada olacağız... 0- Mehmet Özyürek (Emmi) 1- Kerem Minaz- Aile 2- Barış Ünal- ??? 3- Hakan ERKEN - Aile İnşallah.. Bende orada, sizi bekliyor olacağım Yorum bağlantısı
Recommended Posts