İçeriğe Yönlendir

Trakya Kuzusu! Yaza Merhaba! - 04 Mayıs Pazar Saat: 12:00

Misafir

Recommended Posts

M.Fatih Yüce

Bende bipper la gelme kararı aldım :p:D

Hüseyin hocam  bende alabilirm gelebilirsen.. Beşiktaş, Sirkeci Farketmez..  

Alayım seni istersen ? Tek başına kalma noylunun ile :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

valla sırf sizlerle tanışmak için ne yaptım ettim ayarladım :D

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Kazanan sen olursun... :fiuw:

aynen abi buradaki ortamı beğendiğim için sürekli giriyorum foruma daha önceden hyundaiclub a üyeydim nalet olsun ya beş para etmez araçları kral zannediyolar atıştım da bir iki sefer focus i30 dan 10 gömlek iyi dedim delirdiler caddy ile era yı tokatladık dedim delirdiler bi daha da girmem çok az saygılı seviyeli insan var gerçekten çok kaliteli ve dayanışmayı seven insanlar var burada :)

Yorum bağlantısı

aynen abi buradaki ortamı beğendiğim için sürekli giriyorum foruma daha önceden hyundaiclub a üyeydim nalet olsun ya beş para etmez araçları kral zannediyolar atıştım da bir iki sefer focus i30 dan 10 gömlek iyi dedim delirdiler caddy ile era yı tokatladık dedim delirdiler bi daha da girmem çok az saygılı seviyeli insan var gerçekten çok kaliteli ve dayanışmayı seven insanlar var burada :)

aman uğur duymasın :) o da eracı ama en önemlisi aynı zamanda buranın güzel üyelerindendir ;)
Yorum bağlantısı

:D Kalın ibareler ağır olmuş biraz  :D Birazdan burayı da basabilirler  :D

Yorum bağlantısı

Bizim kumaşımız farklı eray... ;)

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

:D aman kimse alınmasın da 

:D Kalın ibareler ağır olmuş biraz  :D Birazdan burayı da basabilirler  :D

bişey olmaz abi yüzlerine de söyledim 10 kişi çevireyim 9 u hyundaiyi övmez dedim

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bu forum da diğer forumlardan 10 gömlek iyi. Sıralama bunun en iyi göstergesi

aynen abi ama ben sıralamaya falan hiç bakmam yorum ve konuşmalara bakarım burada samimiyet ve dostluk çok iyi ve forumu yönetenler de işi biliyorlar  ;)

:bambam: Ben severim Hundayıyı.. Arkadaşta Elentra var güzel alet. İ30 param olsa alırdım  ;)

abi kötü değil ben diyorum onlara neka ekmek oka köfte fiyatına göre iyi yenileri güzel ama pahalı bizde getz vardı kendim diyordum motor harici beş para etmez diye onlara ama yok tapıyorlar :D

Yorum bağlantısı
İ.Göksel Yaman

Gazamız Mübarek Olsun.

Yarın, İstanbul ve Çorlu sağanak yağışlı :)

Gönderilen Resim

Yorum bağlantısı

Gazamız Mübarek Olsun.

Yarın, İstanbul ve Çorlu sağanak yağışlı :)< :) />

Gönlünü ferah tut.. Yağmur dahi olsa, lodos sebebi ile hava sıcak olacak. Yağmura karşı kapalı alanımız var. Hem en güvenilir sitelere göre, öğlen, yani gideceğimiz saatte hava açacak gibi duruyor  ;) Allah büyük  :good1:

CidSN5w.jpg?1

dtge0LP.jpg?1

Yorum bağlantısı
Safak Acar

Alayım seni istersen ? Tek başına kalma noylunun ile :)

Sağol abim düşünmen yeterli teşekkür ederim. Bende birilerine kaynak yapmayı düşünüyordum, :biggrin:  akşam kuzen aradı acemibirliğindeydi izine gelmiş, duruma göre erken dönme ihtimalim olabilir o yüzden mecburi arabayla gelcem,yada hiç gelmicem :p ..  Ama Allahın izniyle gelecem Kerem kaç gündür bizler için uğraşıyor .. 

Hadi hayırlısı Hodjam 

Satışşş...  :D

Daha ilk gün yazdık adını Sami   Oğlak hazır  

Ne satışı ? Sanki Focusun kulağına fısıldadım 'Bak hafta sonu seni kuzuya götürücem anlaştıkmı ? ' gibisinden :D

Haberi bilem yok garibin kapıda güneş altında yanıyor :(

Yarın arabanın hangisi boşta olursa ona göre bakalım :D

Olmadı hakiki naylon ile gelirim. Reno megane 1.4 benzinli :D

Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban

Aranızda olamıyorum ama güneş duası edeceğim sizin için..Artık ne kadar tutarsa  :sunny:

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...