Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Hayal kurmayın, adam telefon ederken değil, telefona bakarken bile izin almak zorunda. Uygun görülmez ise cevap bile veremez. Saygılar abi Siz istediniz, biz yaptık.. %100 müşteri memnuniyeti, 5 yıldızlı kilo alma garantisi.. Sınıfında tek, dünyada lider.. Bizim olduğumuz yerde ikincilik konuşulur! (YMN alıntı) Biz varsak, bu iş için varız Deve isteyin, gergedan çevirelim Not: Fil stoklarımız tükenmiştir! Sol arka budu benim,kimseye yar etmem Ezik misin sen? "Sağ arka budunu kimseye vermem, yakarım, dağıtırım oraları" diyecen. Ön sağ da ne var ? sonradan değişmemi olmuş,yoksa boyamı var onları kerem yiyecekmiş. Kerem onları ağzına bile sokmaz... Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Geliceksen ortak olalım Oradan atıyor işte,zor gelir o biraz...yengeden izin alamıyormuş içişleri bakanından izin alınmazsa olmaz tabi Hayal kurmayın, adam telefon ederken değil, telefona bakarken bile izin almak zorunda. Uygun görülmez ise cevap bile veremez. Eskişehirden tut kayseriye,Erciyetsen tut İstanbula geldim O konuda sıkıntımız yok şükür Sıkıntısı olanlar düşünsün bence Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Siz istediniz, biz yaptık.. %100 müşteri memnuniyeti, 5 yıldızlı kilo alma garantisi.. Sınıfında tek, dünyada lider.. Bizim olduğumuz yerde ikincilik konuşulur! (YMN alıntı) Biz varsak, bu iş için varız Deve isteyin, gergedan çevirelim Not: Fil stoklarımız tükenmiştir! işte sıkıntı orda,Ben kilo alamıyorum Forumda şahitleri mevcut Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 işte sıkıntı orda,Ben kilo alamıyorum Forumda şahitleri mevcut Şahitler tırt.. Sen gel. Seni 1 hafta kampa sokıyım, 10 kg garantin var Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 işte sıkıntı orda,Ben kilo alamıyorum Forumda şahitleri mevcut aynı dert bendede var be abi Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 aynı dert bendede var be abi Gel yavrum gel.. Sende gel Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Bak yine olmamış Süha ne demiş Sami ile beni en güzel yere yaz ? Beceremiyor bu işi Fatih abi yeni üye malum Not istanbul ekibi toplanarak gitmez herkes kendisi aracı ile aracının hakkını vererek gider karıştırılmasın lütfen 1 Yorum bağlantısı
Safak Acar 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Beceremiyor bu işi Fatih abi yeni üye malum Not istanbul ekibi toplanarak gitmez herkes kendisi aracı ile aracının hakkını vererek gider karıştırılmasın lütfen Mangaldan sonra bilenenlerin sayısını görünce fikir değişti sanırım Süha Kadranın dibini görelim, Anlaşılan çekişmeli bir yol olucak Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Siz istediniz, biz yaptık.. %100 müşteri memnuniyeti, 5 yıldızlı kilo alma garantisi.. Sınıfında tek, dünyada lider.. Bizim olduğumuz yerde ikincilik konuşulur! (YMN alıntı) Biz varsak, bu iş için varız Deve isteyin, gergedan çevirelim Not: Fil stoklarımız tükenmiştir! Yuh artık diyorum, yok artık diyorum hatta bişey daha diyeceğim diyemiyorum. Kerem sen aşmışsın bu çevirme organizasyonunu kardeşim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 Şahitler tırt.. Sen gel. Seni 1 hafta kampa sokıyım, 10 kg garantin var olmuyor aynı dert bendede var be abi yiyip yiyip Kilo alAMAMAK,Güzel Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Nisan 2014 Paylaş 22 Nisan 2014 102 kilodan iki haneli rakamlara inmeye çalıştığım şu günlerde bu etkinliğe katılamamak belkide daha hayırlı olacak benim için . Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Mangaldan sonra bilenenlerin sayısını görünce fikir değişti sanırım Süha Kadranın dibini görelim, Anlaşılan çekişmeli bir yol olucak Valla anlamadım ben arkadaşım kahvaltıda yürek yemişler ) Tabi istanbul ekibindeki en guclu makina sende olunca, yapistiralim diyorsun Yok be kardeşim ne alakası var 10 yıllık makina 1 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Devir ekonomi devri ortak gidelim diyenlerle buluşalım herkes tek giderse git gel bi depo mazot yakariz Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Eskişehirden tut kayseriye,Erciyetsen tut İstanbula geldim O konuda sıkıntımız yok şükür Sıkıntısı olanlar düşünsün bence O zaman kanıtla Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Devir ekonomi devri ortak gidelim diyenlerle buluşalım herkes tek giderse git gel bi depo mazot yakariz Yazık oluyorr o arabaya, zamanında ne 3.20d ler kovalardı Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Yazık oluyorr o arabaya, zamanında ne 3.20d ler kovalardı Bu aralar ekonomi sıkıntıda abi 1 ay içerisinde ek bir sürü masraf çıktı. Yaz gelsin bi kovalamaya devam edecek fırtına öncesi sessizlik Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Devir ekonomi devri ortak gidelim diyenlerle buluşalım herkes tek giderse git gel bi depo mazot yakariz O kadar yakmaz Ozanım bipper 75 tl yakar git gel , Focus 100tl yakar Sen benle gel EcoboostLa Dizelleri geçmenin tadına var Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 O kadar yakmaz Ozanım bipper 75 tl yakar git gel , Focus 100tl yakar Sen benle gel EcoboostLa Dizelleri geçmenin tadına var Isin esprisi zaten abi benimki de o kadar yakmaz olur abi uyarım benzinliyle sessiz sessiz gidelim Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 O kadar yakmaz Ozanım bipper 75 tl yakar git gel , Focus 100tl yakar Sen benle gel EcoboostLa Dizelleri geçmenin tadına var 200 km'yi hangi focus için dedin şafak ? Ben 100 liraya,400 km yapıyorum da Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 200 km'yi hangi focus için dedin şafak ? Ben 100 liraya,400 km yapıyorum da Kaba taslak hesap abi Ben zeytinburnu ndan Lüleburgaz/Büyükkarıştıran"a giderken aklımda olan hesabı söyledim , gidiş geliş 300km ,birde Trakya cam fabrikasının içinde sağa sola giderken 50km de öyle oluyor toplamda 350 km için 100tl dedim Eco Focus Yorum bağlantısı
Misafir 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 200 km'yi hangi focus için dedin şafak ? Ben 100 liraya,400 km yapıyorum da Oo ben de 50 lirayla 250 km yapmış adamım Yorum bağlantısı
Safak Acar 23 Nisan 2014 Paylaş 23 Nisan 2014 Oo ben de 50 lirayla 250 km yapmış adamım Bu gidişte çok zor Yorum bağlantısı
Recommended Posts